Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neznámá

16. 06. 1999
1
0
1781
Autor
Joe

Objevil jsem dopisování po Internetu. Láká mě to rozdmýchávání skomírajících nadějí a opakování starých pokusů... Vím že jsi někde tam na druhé straně. Můžu si s tebou psát? Můžu tě mít rád?

Dnes jsem na tebe myslel když padaly kapky na okno, chodník a svět a déšť zmáčel vše v dohledu Myslel jsem na to že se brzo uvidíme po čase dlouhých dopisů a dlouhých čekání kdy jsem si navykl na tvá slova Nemůžu se dočkat až tě uvidím vím že to bude jako ten starý sen co se mi stále vrací Jestlipak na mě taky myslíš? Já na tebe ano když za oknem prší a dnes prší celý den
Lancelott
28. 02. 2003
Dát tip
To je dost dobrý postřeh s tou tužkou-lhářem-přítelem. Nikdy jsem na to takhle nemyslel, ale jak se tak nad tím teď za myslím, tak máš fakt recht. Ale přesto je mi papír stále nejvěrnějším důvěrníkem.

Lancelott
28. 02. 2003
Dát tip
A k dílku bych jen poznamenal, že je dobrý. Fakt se mi líbí. Jistou podobu bych viděl s písní Never More od Jarka Nohavicy. "Na dlani zaschlou kapku krve mám a tma je v sále. Když prší příjdou lijáky tak blí ten šrám a ono: podívej se z okna, prší stále." Nohavica to má sice lepší, ale kdo by se s NÍM mohl rovnat, že?:o)) Tip

Prokletí
04. 12. 2000
Dát tip
pof.... viz mé auditko m.

snoopy
10. 07. 1999
Dát tip
tužka, ten věčný lhář.. a přesto.. spíš proto.. tak důvěrný přítel..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru