Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze Voloďova fan klubu

18. 07. 2004
0
0
6714
Autor
Krásnoočko

Tu by měly být diskuze o tom, co jako klub budeme dělat, jaká budeme mít pravidla a tak.

Vítejte v klubu. Kačččka


JiKo
10. 01. 2005
Dát tip
Ten šaman2 to je celkem nářez teda...

Noe1
10. 01. 2005
Dát tip
Pravdu Jiko, pravdu díš :-)))))))

Feanor: ale fuj !!!!! Přečetla jsem si před desátou večerní. Kazíš tady mladé dívky, které vše znají jen z hodin přírodopisu a je to od tebe ošklivé.

Voloďa
31. 12. 2004
Dát tip
feanor: moc tomu nerozumín a je mi to jedno ale třeba se bude líbit dalším členům, ale tady ti stejně nejde dát tip.

Feanor
30. 12. 2004
Dát tip
Všem vám, skvělým voloďovcům, jsem se rozhodl věnovat svou malou a ubohou básničku o vašem velkém mistrovi. jak starobylý bůh, modla belfegora na podstavci z hlíny na nás shlíží shora tryskaj' z něho barvy a zpěv mu jde z úst tam kde středně velký otvor stačil ještě vrůst, od křováckých národů je roztomilým bůžkem tělo vzhůru zužující, počlé chlupným lůžkem tlustý válec trupu jeho zabarvený je červeně v mracích výše jeho čelo ztrácí se tak zasněně, co však z mlh to vystupuje, hlava - pevný žalud zdá se že náš oblíbenec vskutku není přelud nerozvážně nám tu trčí, všude kolem velký sběh kdekomu konečně došlo co to dříve nepostřeh' Identita odhalena, kdo chce práskne do bot, všem je již nad míru jasné, Voloďa je...

Nevěřte Voloďovi. On to jen tak předstírá, že je Mirek Dušín - Noe nemá pravdu. Přitom je spíš Bohouš nebo Dlouhé Bidlo. Je podlý a úskočný. Nevěřte mu.Vůbec není takový čestný, jak píše. Já to vím. Moc mne v poslední době ranil.

traktorysta
10. 12. 2004
Dát tip
avi

Komu bys dala kočko? Voloďa miluje jen Jiřinu/cmukinu a ta by ti pak vyškrábala oči, pozor na to děvče. Slovenky jsou vraj divoké.

way_to: přihlas se, já ti to potvrdím, hlasování nebude, rozhodnu to sama.

Voloďa
10. 12. 2004
Dát tip
krásnoočko: tak za prvé nešiř o mě tady ty nedopodloženosti a klepty za druhy bych musel vystouipt s klubu, když se rozhodovalo o podzimních publikaci, tak jsem dal čestně hlasovat! Pokud někdo dal tipa (jako _JiKo_) tak ho třeba vem, ale pokud nedal tak chci se jako mít možnost vyjádřit. Pokuď projde tak ho pak vem, ale dřív ne. (Možná bych hlasoval i pro, už se trochu nezobím, to by se vidělo.)

Voloďa
08. 12. 2004
Dát tip
way_to: můžes se skusit přihlásit ale nevím jestli zrovna tebe krásnoočko vezme, protožes nedal tipy. To by jsme museli v klubu hlasovat a já bych byl proti, ale šance by tu byla, ale kdybys děla neplechu stejně by tě krásnoočko pak vyloučila!

Scatt
08. 12. 2004
Dát tip
ja bych mu proste dala... :)))

Scatt
08. 12. 2004
Dát tip
afi

way_to
01. 12. 2004
Dát tip
přečetl jsem si Neber drogy. chvíli, chvilinku jsem zíral, neschopen slova. a pak to přišlo. CHCI DO KLUBU!!! VOLOĎA, VOLOĎA!!!

Voloďa
27. 10. 2004
Dát tip
né, žádné dárky, už mi někdo hrozil mláďatem zmije!!! Jestli mi chcete dát dárek, tak mi napište básničku abych mě víc insipirace. ale ať dostane aspoň pět tipů, jo?

Noe1
21. 10. 2004
Dát tip
Jak jste si přátelé všimli, náš Voloďamá narozeniny. Navrhuji je pojmout jako klubovou záležitost a dát Voloďovi za klub nějaký hodnotný dar. Napadá vás něco? Mně tůhle kdosi nabízel zachovalý samovar ... jen si teď sakra nevzpomínám, kdo to byl.

Voloďa
12. 10. 2004
Dát tip
Silvere: tady se otázky nedávají, náš klub není holubník, ale snaží se pomoci mému talentu nad lží a nenávistí, takže otázky bud přepiš do správného chlívku nebo na ně nebudu odpovídat

Silvereyes
10. 10. 2004
Dát tip
Můžu vědět, kolik ti je?Proč máš ve svých dílech tolik gramatických chyb?A co se tak rozčiluješ nad negativní kritikou, když mně jsi napsal/a jen: "hnuj"? Díky za odpověď. Silvereyes

Voloďa
05. 10. 2004
Dát tip
Vissel_: Děkuju, můžeš mi věnovat k narozeninám báseň .

Voloďa
04. 10. 2004
Dát tip
Usoudil jsem, že asi si převášná část přeje abych vložil nějaké díla ještě na podzim. 1917: Děkuji, ale jestli budete mít nějakou finanční výhodu nebo slevu z mých básní, tak mám nárok na svůj podíl, já teda né, že bych nepřál, ale bylo by to spravedlivé. 1917: do mého klubu můžeš i vstoupit!, když nebudš dělat neplechu

Noe1
24. 09. 2004
Dát tip
Voloďo, podzim, podzim, podzim :-)))))

1917
22. 09. 2004
Dát tip
Voloďo, já tě miluju, takhle sem se dlouho nenasmál. Seš fakt dobrej. Tvoje básně vytisknu a přednesu v hospodě u nás ve vsi. To se všichni potrhají smíchy. I to pivo bude zadarmo! Jen tak dál. Máš můj obdiv!

Jiljí
20. 09. 2004
Dát tip
jo, aha, tak ono se hlasuje tady, tak hlasuju tady pro ten podzim Voloďa: už něco máte, mistře? (avi)

Tak já hlasuji, aby Voloďa dal na písmáka něco už na podzim. A když se bude činit, mohl by to stihnout ještě v létě. Má na to 6 dnů.

Noe1
05. 09. 2004
Dát tip
Jejda, já sem něco smazal ani o tom nevím. Najkdu a zařadím znova. Omlouvám se autorovi i členům klubu.

Voloďa
26. 07. 2004
Dát tip
mě se to taky nelíbí nějaký můj bratr, když já mám jenom segru a vůbec já jsem jen VOloďa (Vláďa) a jsem skutečný člověk a až udělám autorské čtení tak to vyjde najevo a mému básnictví už nic nebude postávat v cestě!

machal
22. 07. 2004
Dát tip
Noe ale myslíéš jeho nebo naše díla která se mu líbí - podle mě se mu líbí všechna jeho díla i ta co jsou ve stylu nekoho jiného :)

machal
22. 07. 2004
Dát tip
Možná by to chtělo udělat nějaký rubriky jako co je přímo od Voloďi a co je od ostatních Voloďou inspirovane a taky rubriku ktera je o voloďovi - aby v tompak nebyl bordel Jde to nejak rozlisit??

machale, rozlišeno to je, když si klikneš v klubu na zobrazit díla, tak se ti ty kategorie ukáží

machal
22. 07. 2004
Dát tip
OK - podivam se

rádo se stalo ;-)

Noe1
22. 07. 2004
Dát tip
Začíná se nám to rozmáhat větší počet epigonů a jiné chásky, která zneužívá současnou vlnu zájmu o Voloďovu tvorbu ke svému zviditelnění. Navrhuji, abychom do klubu nepříjímali nikoho, kdo tu neměl nick zaregistrovaný před 19.7.2004 včetně. Rovněž bych byl opatrný v tom, jaká díla si do klubu zařadíme. Voloďa je jen jeden, nenechme si ho ukrást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noe1
22. 07. 2004
Dát tip
A neměli bychom se jako klub od podobných antiviloďovských živlů veřejně dištancovat??????

Noe1
21. 07. 2004
Dát tip
Napadla mne ještě jedna kategorie do klubu. Něco jako "Voloďa doporučuje", takový malý soukromý náš Voloďův výběr - díla která se Voloďovi nejvíc líbí. Co vy na to?

navážeč
21. 07. 2004
Dát tip
já už jsem mu psal, jestli nechce vstoupit do redakce... poněvadž mi jeho styl jaksi konvenuje... no, prostě bych to chtěl. teď hlavně doufám, že se mu bude líbit ta, kterou jsem napsal "ve stylu Volodi". v kritikách jsem si ho moc nevšim... ale to se tady dá prohledat... žáno--- docela dobrej nápat

navážeč
19. 07. 2004
Dát tip
v odkazech na díla mě potěšily ty dvě předvídavé, do sud nenaplněné rubriky, jedna nachystabá na kritiky, případně recenze a jiné reviews voloďová díla a růstu... a druhá na žáky, napodobitele, epigonstvo atp.

Dík za pochvalu, kdyby tě napadlo něco dalšího co by to chtělo doplnit a tak, prosím dej mi vědět - třeba v téhle diskuzi. :-) K.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru