Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fan klub Volodi založen !!!!!!!!!

18. 07. 2004
1
0
5308
Autor
Krásnoočko

My ♥ Voloďu, Voloďa je nej !!!!

 

Motto:

Jsem uhranut
a blouzním
básničky psát
zkouším.

 

Rozhodla jsem se po dlouhých diskuzích a rozhodování založit klub obdivovatelů a obdivovatelek  mladého nadějného básníka Volodi.

Chtěla bych vás do klubu pozvat .

 

Přestože je Voloďovi pouhých 14,67 let, jeho poezie je našlapána citem a mladý člověk v ní najde i nejedno poučení (Neber drogy a tak). Jeho dílo je v poslední době Písmáky i dobře hodnoceno (k 18.7.2004 už má u 21 děl 170 tipů a jeden výběr).

 

Cíl klubu je jednoduchý, propagovat všemi možnými prostředky Voloďu a jeho dílo. Budu ráda, když mi s klubem pomůžete - nápady, s přípravou programu, administrací klubu  a tak. Přece jenom s takovými věcmi nemám moc zkušenosti.

 

Posílám pár avi na lidi, o kterých si myslím, že je to bude zajímat. Pokud se netrefím, odpusťte.


Voloďa
26. 07. 2004
Dát tip
krásnoočko: No já se doma podívám.. ale na jakou adresu?

Voloďa
21. 07. 2004
Dát tip
Co to má znamenat?? Nevím co mám říct.. člověk tady pár dní není a tohle? Doufám, že je to kvůli rostoucí kvalitě mých básní. Ale asi jo, takže je to spravedlivě. Budu se moc snažit ještě co nejvíc zlepšit a abych si to jako zasloužil ještě víc. Moje mamka vždycky říká že kdo chce málo nedostane ňic. Takže musím být cílevědomý a tvrdě pracovat abys měl víc tipů a třeba si mě všimnul někdo důležitější než vy a aby ste i vy běžní čtenáři měly při čtění mých díl výrazný zážitek (hlavně ale umělecký aby se jste mi nesmáli). To můžu skoro slíbit!

Teda, Voloďo, kdo důležitější yb se ti měl všimnout? My mu ošlem avizo. A jxeti klub líbí? Vstup do něj, uděláš nám radost. Kvůli kvalitě jsme založikli. Hele a neposlal bys nám fotku?

navážeč
19. 07. 2004
Dát tip
Bulls eye!

child
19. 07. 2004
Dát tip
já tam teda jdu ( vždyť ten jeden výběr je ode mě :) a avi ještě

Noe1
19. 07. 2004
Dát tip
Krásno, včera jsem se jen smál, dnes jsem schopen: a) pochválit, že si to zařídila. Já bych se k tomu nedokopal. b) pochválit zejména diskuzi "Vše co jste chtěli o Voloďovi ... " c) požádat o přijetí do klubu :-) N.

papouch
19. 07. 2004
Dát tip
A to já mám zase tisíc chutí založit klub Voloďových nepřátel, který by při všech možných příležitostech Voloďu přesvědčoval, aby se vrhnul raději na něco jiného (např. studium gramatiky), ale poezii ať proboha nechá plavat... :-))

Založ :-)))) Ale ty jen tak slibuješ, viď, papoušku :))). Budeme dělat společné srazy a bít se za svoji Pravdu papírovými koulemi a mourem.

Supééééééééér. 8-)))))) TIP

papouch
19. 07. 2004
Dát tip
jasněže je to jenom takový papouščí slibování ... :-) ... ale ta bitva s mourovými koulemi a papírem by mohla bejt krrrrásnáááá :-)))

Co kdybych aspoň v klubu založila frakci Antivoloďa? Neujal by ses jí? My se polemiky nebojíme :-) Natož koulí.

papouch
19. 07. 2004
Dát tip
neujal, páč né že bych se polemiky bál, ale nemám na ni čas a yntelygency, já jsem jen malinký hloupý ptáček :-) To se raději koulím :-)

Každopádně díky za nápad. Tu sekci zřídím a to by v tom byl čertík bertík aby se do ní nenašli kritici :-)

Já se hlásil do klubu a nejsem tam. Vy mne nechcete?

Učedník: já tě tu mám jako člena, nevím v čem je zádrhel, víš co, já tě smažu a zkus se přihlásit ještě jedmou, ju?


tak co?


avi

avi

avi

Noe1
18. 07. 2004
Dát tip
:-)))))))

Elyn
18. 07. 2004
Dát tip
:))) á, klub vo lodi :))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru