Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sólista z nemožnosti být pouhým filharmonikem...

19. 09. 2000
2
0
1947
Autor
kalinka

Představ si než to začneš číst...taneční sál...pach potu, zašlých parket posetých konfety, zvuk křečovitého smíchu, opilecká sólové výstupy jako "kulturní vložku" a křiklavý kontrast .... všude samej zasranej pááááár! Až na jednu vyjímku.. Jen na chvíli zavři oči a představ si to.Pak čti dál..:o) /Jen jestli chceš, jinak prď na prolog a dělej si, co chceš!:o)/

Sopka těsně před explozí.. ...tolik pln nadějí. Seděl sám panáček v koutku. Nikým nehledán. A čekal až se v bezčasí tlukotu jeho srdce citem nehodným kazit jmény do jásotu roztančí: "Smím prosit?" už nečekané....
kalinka
04. 10. 2000
Dát tip
to: psí mák: ale papouch mě tu vážně z ničeho podobnýho jako z vulgarity nenařknul, jen projevil svůj názor na dvě části - komentátorský navozující prolog a na text samotný:O) Ale děkuji! Ostatně nic vulgárního v osamělosti toužícího tvorečka čekajícího s nadějí v srdci v koutku fakt nevidím!:o)

Psí_mák
03. 10. 2000
Dát tip
Si dovoluju nesouhlasit s papouchem. Verše samy nebyly vulgární, tak mi přijdou mnohem lepší. Ono bejt silnejnější tím, že mám v ruce pancrfaust, to nejni tak těžký, ale mě to pak nebaví.

JiKo
29. 09. 2000
Dát tip
Ten název je dokonalej

Kangi
26. 09. 2000
Dát tip
je sice jen úzké pásmo Nikoho mezi debilitou a genialitou, ale toto je spise to druhe ( a kdyby ne, mne to nevadi, protoze taky sam nevim zda jsem to prvni ci druhe)*

kalinka
22. 09. 2000
Dát tip
dyž já sem, milej papouchu a merle taková nesmělá, a netroufám si tak často do hodnotnějšího označení než indispozice a blbůstka:o)) Já se to pokusim časem vylepšit,až se otrkam:o)

papouch
20. 09. 2000
Dát tip
bez prologu je to třetinové .. prolog je silnější, nežli verše samy. Jako celek ale slušné, myslím. Nedával bych to do blbůstek, spíš do básní nějakých ... :)

Merle
20. 09. 2000
Dát tip
tak, papouch to vyjádřil i za mě...

JiKo
19. 09. 2000
Dát tip
A co třeba nesedět v koutku a nečekat na dámskou volenku ?

Jákob
19. 09. 2000
Dát tip
já přestal chodit do tanečních protože jsem se ne a ne a nemohl dostat k té k teré jsem chtěl :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru