Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Babykiller....jak řekl ten,co tvrdil, že miluje

20. 09. 2000
5
0
2334
Autor
kalinka

Inspirovala to Siminka, teda vznik...obsahově to je jiného původu... a ...dál nic...bylo,nebylo?!:o((((

Hudec hude.. Hudec hude..

Jako starej tupec tupá

vytrvale sobě hude..

hude.. hude...: NĚCO BUDE!!!!

Něco bude....

 

Něco bylo, bylo, bylo

bylo, není

býti mohlo

BYLO!? JE!? se zhusta mění...

 

Bolí, bolí moc to bolí

tolik bolí přestat nechce.

Starej tupec venku hude...

Do narkózy hude, hude,

vším a všude...: NĚCO BUDE!

Něco bude!

 

Kousky nás dvou uvnitř v mým břiše

to byly, byly

byly, byly.

Žít snad měly nebýt jen těly

nebýt těly

i těmi těly

co je trochu snad i chtěli..

Nebýt těly!

 

Kdyby, kdyby,

v prdeli ryby

Sliby... Sliby..

Pochyby! A chyby!..

Kdyby...

 

Bolí, bolí hudec, hude,

dítě nikde, krev je všude

Něco bude...

NĚCO BUDE...

 

Já nebudu! ty nebudeš!

Hudec hude: NĚCO BUDE!

Teď to bolí...bolí, bolí,

bolí, bolí...

bolí: BYLO,

bolí: JE,

bolí i: BUDE!?

VŠUDE!!


kalinka
05. 12. 2000
Dát tip
díky!:o) Ale obávám se, že z reálně obsahového hlediska není za co tipovat, je to spíš na vodstřel!:o(

mis
23. 11. 2000
Dát tip
To uf jsem byl já, nepřihlášenej, tak znova *

kalinka
22. 10. 2000
Dát tip
maxi: je to prostý, potrat, kterej nebyl vůbec chtěnej, plánovanej a vůbec se nevědělo, co to udělá s psychikou...o těle nemluvě:o((((

Bude , hude , be , hu , he . Promiň , ale nějak se mi zaplet jazyk . To mě spíše bolí . Moc se mi to nelíbilo . Asi jsem to nepochopil , tak jak píše JiKO . Tedy jestli on to pochopil , tak kloubouk dolů . Mě u toho civění do PC spíš rozbolely oči . No , tohle mi prostě nesedlo . Asi jsem málo sečtělej . Budu muset vzít do ruky knížku .

kalinka
01. 10. 2000
Dát tip
S omluvou všem komentářům, neb jsem zas chybně zvolila kategorii, tak pro další přetiskuji komentáře z mé pošty a pokud by se to někomu zdálo ješitným projevem, tak to klidně přiznám, je to tak!!:o))) 2000-09-20 10:32:10 Merle Od indispozice: Babykiller....jak řekl ten,co tvrdil, že miluje jako básnička je to skvělý, jen by mohla snadno ublížit... 2000-09-20 17:02:20 Bříza Od indispozice: Babykiller....jak řekl ten,co tvrdil, že miluje Kalinko- nekecej mi, že si jenom hraješ. Dohajzlu ! Nesnášim, když se ubližuje malejm holkám !!!! Kretén ... 2000-09-21 23:23:41 Klárka Od indispozice: Babykiller....jak řekl ten,co tvrdil, že miluje Kalinko, jednou tu lyryk plakal, že indispozice do arény nemá být, protože pak není kritika viditelná a aréna je tak trošku k poučení všech... asi mu uděláš radost, když tedy využiješ možnost dílko z arény vyndat, ale jinak samosebou nemusíš... Žádáš tedy o kritiku. Inu, je to síla! Silně napsané a navíc "úderně", jakoby zvony bily. Trochu mi připomínáš Šiktance, maličko. Škoda, že se uprostřed a ke konci trošku rozhodí jinak dost výrazný rytmus. Pokud ovšem to rozhození nechceš záměrně. Vyvolá to jakousi nelibost a možná s tím pocitem ve čtenáři počítáš. Já bych se sice přiklonila k tomu rytmus zachovat a čtenáře rytmicky "umlátit", ale já už jsem holt tak trošku úderník... :-) Tak Kalinko... A co nejmíň skutečnejch zážitků toho charakteru. Věřím té simiinspiraci, přála bych si, aby všechny děti byly chtěné... vím, že to asi nejde. Ale toužit a nemoci mít... to je taky situace.. mno. Asi tak všecko od /s ohledem na soukromí autorky komentáře cenzurováno:o)/ :-) 2000-09-22 12:12:51 Slunce Od indispozice: Babykiller....jak řekl ten,co tvrdil, že miluje wooooooow :)

JiKo
29. 09. 2000
Dát tip
Tuším, že vím o čem to celé je /otázka je pochopíli to jiní/ Je to snadno čtivé, dost se mi to líbí. Myslím, že bys měla přestat označovat ze strachu příspěvky jako indispozice a blbůstky, protože min 50% jich je dost dobrých. (neber to jako pokrytecké pochlebování) - myslím si to

Kangi
26. 09. 2000
Dát tip
*

Kangi
26. 09. 2000
Dát tip
zapomnel jsem zaskrtnout *

Yeziiinka
26. 09. 2000
Dát tip
Já...nemám slov! Je to hrozná, děsivá věc, ale snad je jasné, že se mi jako dílko líbí. Samozřejmě tipnu, bacilo mě to!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru