Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Krutý mandarín

Výběr: malej_blazen
30. 07. 2004
5
0
4027
Autor
Movsar

„A ty chlastej, buzerante!“ vykřikl do tlukotu půllitrů napačokovaný tlusťoch, a úderem poslal hlavu spolusedícího černovlasého mužíka do sklenice s pivem. Ta praskla a těžce poranila obličej tohoto koktavého nebožáka. Byl od krve a ani nemohl srozumitelnou řečí prosit o smilování nebo svého trýznitele poslat do prdele.

„A tobě říkám, děvko, tanči!“ zvolal k odpuzující prostitutce tlusťoch, a zmáčkl se v rozkroku jako by ždímal hadr. Věděla, že nebude-li tančit hned, její tvář pozná neúprosnost tlusťochových nehtů. Tedy tančila - rozvlnila okoralou slupku své kostry a zvětralými pohledy skelných očí se pokoušela připomenout dříve lascivní kurvu v sobě. Svou ubohou lásku k tlusťochovi ale skrýt nedokázala, a tak upadla k jeho nohám a křičela nesrozumitelné věty. Proklínala a velebila svého milence, slintala a zvracela přitom krev. Tlusťoch ji jen vrazil cigaretu hořící stranou do úst a zašklebil se, neschopen smíchu.

Ostatní u stolu se ale smáli, potvrzovali příslušnost k tlusťochovi, připomínali si svůj smysl pro humor, báli se a tak se smáli.

A nejvíce se smál černovlasý koktavý mužík a smál se přerušovaně a stíral si prsty krev z pořezaného obličeje a z toho samého smíchu mu opuchla levnými stíny natřená víčka.


katugiro
28. 09. 2004
Dát tip
trochu Teichman, ale viz P_H...

kurva narez!!!!!!!! tv

pampelin
03. 08. 2004
Dát tip
*

Movsar
03. 08. 2004
Dát tip
díky. a že jsou zrovna od vás - ještě jednou.

Rowenna
02. 08. 2004
Dát tip
skvělé.

Co to? Takováhle výseč, byť působivá, se snad nijak hluboce kritizovat nedá, ne? (zdůrazňuju slovo DOBRÁ)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru