Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

stranou za zdi

22. 09. 2000
0
0
1372
Autor
ergo

stranou za zdi sedi pan ma svoji igelitku pujde na jednu kucku sebou vlaci hraci harmoniku smeje se mu on protoze ho vidi jde ke spanku kde zesebe pusti deku poselstvi je pro mysi ze bude pro ne sousto koukaji se oni na nej skrz pet oken klepe se jim brada protoze ani nevedi kde se tu vzali hledeli si do tvari a na nej hledeli a premysleli co je to za bezdomovce a za duvod co on stim ma znamenat a tak diskutuji a bezdomovec umira ma hruzna depresiva z podivuhodnzch lidi zeza oken jez se jako matouci dusstvo schazi prave nad nim umira v hruze z naznama z povesti lide hledici dochazeji mezi sebou k rozporum uz se byji nic jineho nevnimaji a tvori silene divadlo sklepni diry s ostrym sluncem nad zady v bile ulici plne nadzivotnich mravencu co prenaseji ruzne kocky deky spici postavy a lide zeza oken se biji a zabijeji v silenem tranzu natolerovanych uz se divadlo blizi konci a z kominu radovych domku s jednotvarnymi strechami do cisteho nebe plneho snehovych berankovych mraku vteka cmoud
Merle
25. 09. 2000
Dát tip
ve tvých dílech jsem stále ještě nepokročil... BTW: nazdááár :-)))

zirafka
24. 09. 2000
Dát tip
Chybí mi diakritika, četlo by se to ještě o něco lépe. Není to sice styl, kteý je mi blízký, ale rozhodne me to zaujalo. Vlastně se mi to velmi líbí!

pauper
22. 09. 2000
Dát tip
trochu jako Naked lunch :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru