Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stoupání na horu

22. 09. 2000
0
0
2067
Autor
Stepca

Vlastně jsem to tady už měl. Jen jsem to tak nějak poupravil k obrazu svému...

Stoupání na horu Stoupal jsem na horu tam co je sníh prostý všech názorů věcí všedních. Stoupal jsem hodinu nekoukal zpět před sebou pustinu za sebou "svět". Stoupaljsem do výšek a chtěl vědět co nikdo nepíše nikdo neřek. Stoupal jsem do mraků na štít světa zeptat se boláků jestli JE tam? Zůstal jsem uhřátý pod vrcholem jsme tu jen já a Ty nikdo kolem Jen kousek od sebe poslední krok jen kousek od všeho světelný rok. Proudí mi do uší Tvoje slova já vůbec netuším kam se schovat. Před svými omyly z prožitých let snad ještě mám síly vrátit se zpět?
Sarken
28. 09. 2000
Dát tip
takové jednoduše krásné

Stepca
28. 09. 2000
Dát tip
Bodláky i boláky mají stejný dopad na duši i na kůži...jinak se tam jedná spíš o svědomí, lásku k Bohu atd...

Merchant
26. 09. 2000
Dát tip
Štěpo, nemá tam mít místo boláků být bodláků? jako pcháč? A co Ti řekli tam nahoře? "Příroda ví o lásce víc jak všichni lidé" a příroda psát ještě neumí (co nikdo nepíše, nikdo neřek´), snad jen šrámy na duši, větrné pohlazení a taky zahřát nebo nechá zamrznout :-) "Vase metafora"

Merle
25. 09. 2000
Dát tip
zpátky z hory to jde šmahem... :-))

Stepca
25. 09. 2000
Dát tip
...no jo , ale pak se o tobě říká:"Jde to s tebou chlapče z kopce...". :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru