Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zajíček

26. 09. 2000
0
0
1893
Autor
he_man1

Zajíček Běží,běží zajíček raz,dva,tři a hop zlomil si tu malíček prý si ho i zkop. Běžel s větrem o závod měřil si prý čas měl k tomu návod jak doběhnout včas. Zajíc jménem Zajda fandil nejen sportu nyní je teď pajda věří svému motu. Nesmí chvíli sportovat má tlapku v obinadlech může se ale radovat a šplhat po provazech.
he_man1
30. 09. 2000
Dát tip
o jakých základních chybách je tu vůbec řeč?Já jsem jen psal o tom nejlepším co mě v tu danou dobu napadlo.Jo a díky madoko.

papouch
29. 09. 2000
Dát tip
chň..frrfly frrfly, to není drsná kritika, to je kritika, tak jak má bejt. Opravdu - to o čem jsem psal - to jsou základní chyby. Dokud v Tvé tvorbě budou, tak to pěkné nebude. Ani celkem. ..

papouch
27. 09. 2000
Dát tip
ouvej ... :-( .. snůška všech základních chyb. Téma . nic moc .. Rytmus - jak když sypeš kuličky z pytlíku na bubínek. Dost běs. Rýmy - většina nenápadité, navíc obinadlech / provazech je jak pěstí mezi oči. místo ..nyní je teď pajda.. se nabízí hezčí a češtější ..nyní je z něj pajda.. atd....

Anonym
27. 09. 2000
Dát tip
Takove kritiky! :-] Ja bych rekla chudak zajicek.

madoka
27. 09. 2000
Dát tip
Opravdu si teď tak drsnou kritiku nezasloužíš. Je to celkem pěkné, snaž se dál :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru