Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

žena něžný kvítek

01. 09. 2004
1
0
5866
Autor
arthamir

žena něžný kvítek


má rozzářená očka
opilá sněhová vločka
tváře červené jablíčko
úsměv na sedmé sluníčko

v náruči mi hezky zvolna
roztomile zdála se být svolná
ale konec je mým něžným snům
teď poblinkala celý dům

Seregil
30. 09. 2004
Dát tip
......... co na to než... :*))

arthamir
06. 09. 2004
Dát tip
to sk8ergirl: pohled, na který zcela jistě nezapomeneš! :-)))

sk8ergirl
05. 09. 2004
Dát tip
"Tváře červené jablíčko" - to už je poněkud ohrané... Bych chtěla vidět opilou sněhovou vločku :-)

Mila_cik
01. 09. 2004
Dát tip
Chudák holka..trapas jako stehno..:-)

arthamir
01. 09. 2004
Dát tip
to Mila_cik: :-)) když ji miluješ, není co řešit :-)))

Dash_707
01. 09. 2004
Dát tip
?????????????

arthamir
01. 09. 2004
Dát tip
to rebecca13 a Dash_707: někdy mě až zaráží, jak si takoví autoři jako vy vyberou zrovinka básničky rýmovačky, které se mi dle mého soudu až tak úplně nepovedly (ale zase ne tak moc, aby nemohly někoho pobavit) a rozhodnou se dát najevo svůj nesouhlas a nelibost. no nic, je to v pohodě, kritizujte si co chcete, jen do mě, já se z toho snad... fňuk.. nerozbre-... uááááh... fňuk brek škyt ... -čím! jsem přece drsnej chlap! škyt :-) lidičkové, vždyť já to píšu pro radost, proto aby se někdo zasmál, pobavil nebo se mu zlepšila o chloupek nálada, to ste eště nepoznali??? a jestli mě něco neladí nebo to nezní tak jak by mělo (veršování), co na tom. pro pána krále vždyť to není na žádnou seifertovu cenu nebo tak :-))) ale jak tak na to koukám, asi se pár lidem nelíbí takovéhle rýmovačky a věci prostě jen tak, pro radost. měl bych asi docela vážně napsat poému co se nebude rýmovat (tedy verš volný) a bude v ní hodně násilí, smutku, trápení a schovaných jinotajů. pak bych jistě získal hodně tipů a ocenil by mě možná i voloďa!!! a toho bych si fááákt cenil! whow - takhle dlouho řeč jsem snad eště nenapsal... a vůbec nic se v ní nerýmuje, ááách jo... :-((( takže jsem chtěl říct krásní lidičkové... mír s váma :-)))

Dash_707
01. 09. 2004
Dát tip
Tak to zas tak neprožívej a piš dál, moje soudy nejsou směrodatné, jiným se třeba líbí to co děláš více. Nepovažuji se za Petronia Arbitra. :o)))

arthamir
01. 09. 2004
Dát tip
to Dash_707: ha ha, já vím :-))

Mila_cik
01. 09. 2004
Dát tip
LOL asi tak..:-) A to vracela tu kofolu co?? :-D

arthamir
01. 09. 2004
Dát tip
to Mila_cik: ale kdepak, když ji miluješ bylo na to děvče :-)) fuj, vyblinkaná kofola... to by byl teda úlet... :-(((

Mila_cik
01. 09. 2004
Dát tip
No to mi došlo, že to bylo na tu slečnu..:-) No to teda..:-) Ale tak jako tak každá vyblita je děsná..:-/

arthamir
01. 09. 2004
Dát tip
to rebecca13: víš co se mi na tobě líbí? že jsi tak nádherně upřímná! asi to nemáš v životě nijak jednoduché, viď? :-)) ostatně já upřímnost preferuju a už dávno se za ni nečervenám ani nezlobím :-) nejsem tu kvůli pouhopouhé zábavě či seznámení. píšu i jiné věci, než jednoduché říkanky pro radost. když jsem přemýšlel, co sem na písmáka dát, řekl jsem si, že budu psát říkanky aby tu bylo veseleji. tak nějak mi přišlo všechno v okolí děsně vážné a hlubokomyslné... upřímně bych ti mohl říct, že je tady taky plno srač..., ale nerad bych byl neslušný :-) takže v důsledku toho mám pocit že mé žertovné hříčky nikomu neublíží a když už něco, tak alespoň trošinku pobaví...:-) a nebo jsi snad viděla pod některou moji básničkou zájem o hlubší kritiku??? ale no tak, vždyť já se neurážím a počítám dneska v tomhle světě se vším. jestli mě chceš kritizovat, rozebírat - jdi do toho po hlavě :-)) když ti to udělá dobře, tak já budu jen rád, že jsem dalšímu člověkovi na světě udělal radost :-))) hezký celý den i tobě :-)

arthamir
01. 09. 2004
Dát tip
to rebecca13: huráááá, vyhrál jsem naší konverzacíííí, rebeka to vzdala :-)))) né, vážně, až budu mít zase nějaké smysluplné a hluboké seriozní dílko, nejlépe o kráse žen a pýše mužů, dám ti dozajista big AVI :-)))) (a specielně for you : měj se krásně a piš básně :-)))) )

arthamir
31. 08. 2004
Dát tip
to tehotnej_hroch: když byla tak miloučká, skoro... :-) to machal: však jednou poznáš... :-) žena není nikdy prase!!! styď se! jenom někdy takové malinkaté prasátečičko :-)))

takovoudle milouckou madam si teda uzij:*)))))))))))))

machal
31. 08. 2004
Dát tip
Skoro selátko :)

prilis zdrobnelin i na me...a to je co rict...ale pointa je fyborna:*)))

machal
30. 08. 2004
Dát tip
Fuj to je prase :) Tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru