Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Něco doblého

09. 09. 2004
0
0
989

Proč dprdl nelze text vložit v Opeře 7 a musím spouštět MSIE?

Dostal sem chu na nìco dobrého. Ehmm inu tedy..jo? jo.
Dostal sem chu na nìco dobrého. Dobøe, a je tedy po mém. V lednici je šunka, buèínské zelí, fazule, spousta sýrù a vejcí, mléko, dýnì, libeèek, mák a kaviár. Ve spíži je zlatý olej, dìtský piškot, granule, hoøèice, ananas a jahody v konzervìm jakož i rybièky. Na stole je chléb, vèerejší smažené kuøe a vaøené zemáky. No co já si dám? Co je ještì ve spíži? Jsou tam: suchary, sùl, med, naložená paprika i kukuøice, mouka, proso, èoèka, sušené houby, èaj, kousek salámu, ovesné vloèky, hrách i fazule, olivy, kaperi, oøíšky, kojenecká výživa, bílé zelí, ocot kvasný, žitovka a jáhly. Na kredenci jsou žvýkaèky a mnoho èaje. Mám pocit, že nevím, co si dát, a pøitom mám chu na nìco dobrého. Na grilu jsou sojová a worèestrová omáèka, keèupy, magi, ocot jableèný a sypká paprika. V døezü nic není, ale z kohoutku, budu-li chtít, mùže téci voda. "Chci!" Voda teèe. Hned jsem ji zavøel, aby moc neutekla. Nejsem marnotratný. Voda teï sice neteèe proudem, ale stále kape. To je zvláštní: když chci aby tekla, tak teèe, ale když nechci aby tekla, tak teèe též. Ha. "Chci aby netekla!"
Opravdu, pøestala téci. Pøíštì už nebudu nikdy nic nechtít. To chci. Hawg. Takže si chci koneènì dát nìco dobrého. Dal jsem si naloženou papriku, smažené kuøe, papriku sypkou, hoøèici, vaøené brambory, libeèek, chléb, èaj a taky salát, který jsem objevil vedle libeèku. Šlo to úplnì samo, mòam, nemusel jsem si vùbec vybírat. Prostì jsem chtìl. V salátu jsem odhalil malé kaménky, jež mne potom skøípaly mezi zuby. Chtìl jsem, aby pøestaly a už neskøípou.
 Na dnì šálku èaje mne zase pøíjemnì pøekvapila vèerejší žvýkaèka a jelikož jsem si chtìl po jídle dobøe zažvýkat, tak si teï dobøe žvýkám.
Dero
09. 09. 2004
Dát tip
Ad. Prolog: To ě rukama. :o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru