Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

¨Tak tuhle pitomost raději ani nečtěte!

04. 10. 2000
1
0
1476
Autor
Kvetina

Řadím to do rubriky ostatní, protože rubrika Totální blbosti tady není.

Lezou krtci po silnici nocí lítá netopyř zelí koušou zahradníci a vy holky, co děláte? Pracujeme nohama! Jeden brán, druhý brán, kolem stojí ploti zoologickým zahradám vycházíme proti. Čeká na nás hroch. Rosomák, vlčice, šněk, opic, slůň a supi kačeni a volavek nejsou na nás krutí. Ale co ten hroch? Všude kolem plno šlamu narazil jsem do něj tlamu. Kdo se směje, ten je volem.
PS
26. 10. 2000
Dát tip
Kvetina: Tys autor, který sem dílo vložil, TOBĚ náleží právo autocenzury (a kdyby se to náhodou ten druhý dověděl, tak bys ho musel nějak umlčet... (pivem...?) :o)

Kvetina
25. 10. 2000
Dát tip
Milý PS, tato zvrácenost byla psána dvěma lidmi v hospodě, bohužel poslední sloku psal ten druhý a kdo jsem já, abych ji cenzurovat mohl? Ale jinak děkuji za ocenění, zahřálo mne u srdce či jak se ten hladký sval jmenuje.

mis
09. 10. 2000
Dát tip
Ten autor je ale kůň vodí nás tu za nos kolem mám rád netopýř i slůň musím přiznat, že jsem volem.

PS
09. 10. 2000
Dát tip
:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) To zaslouží Ť už jen proto, že jsem si teď smíchem prodloužil život o pěkných pár minut! :o) A nebýt té nešťastné poslední sloky, mohlo to být opravdu výborné novátorské dílo (to myslím opravdu vážně). Závěr první sloky byl předčasnou pointou ("pracujeme nohama!" :o))), což by tak nevadilo, kdyby v poslední sloce nebyl pokažený rytmus. V předchozích slokách byl sice nepravidelný, leč navzájem si to odpovídalo, ale v té poslední zničehonic nabral spád a pravidelnost a skončil v půlce. :o( Škoda.

Carodej
07. 10. 2000
Dát tip
Příště bych měl vážně dát na varování v názvu:o)

Koom
04. 10. 2000
Dát tip
volem asi nebudu:-)

Mámalibor
04. 10. 2000
Dát tip
Kdo se zlobí a moc huláká má malýho - přirození.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru