Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Podzimní koncert

05. 10. 2000
2
0
1876
Autor
Stepca

To jsem napsal kdysi na vojně při hlídce na "atomovém" krytu... Díky těmto okolnostem si tu atmosféru, tak trochu "zakázaného" podzimu,pořád dobře pamatuju ...

Podzimní koncert Vítr hrál na stéblech lučních trav tisíceré prsty na strunách tisícerých vstříc hradbě lesů hnal akord svůj bez obav že roztříští jej ve zdech nezteřelých. A písničky podzimní nasákly do mraků podzim byl dirigent a vítr hrál rozmarné árie přehrával strašákům než přívaly notové zaplavý kraj. Totiž když noty naprší notně se doklepou hned z půlky je osminka - nejdou už číst a větru ve strunách prsty se zapletou už zima je dirigent obrací list...
Miracleion
10. 10. 2000
Dát tip
Je to romantika a krásná atmosféra. Tohle je obraz poezie, jak si ho člověk představí když se řekne romantika. Líbí a dávám tip. Pěkně se držíš obrazu, který jsi z počátku nastolil. Jen dvě věci mi trochu rušily tok veršů: gramatická chyba v "zaplavý" a "Totiž když noty naprší notně se doklepou" příliš dlouhý a tudíž rušivý verš, jejž jsem navíc nepochopil - pokud jsi totiž myslel to, co naznačuješ, mohl jsi to vyjádřit mnohem lépe. Tohle jediné totiž vypadává z atmosféry, kterou jsi tak vzletně vytvořil.

Stepca
10. 10. 2000
Dát tip
...a tahle informace (ta kapela) je z písmáka? :-)

Laďa
09. 10. 2000
Dát tip
No jo, je to jako by si měl co říct a rozhodně to nechtěl zapomenout.

Bambulka
09. 10. 2000
Dát tip
... a šumící listí a vlnící se stébla trav dál hrají svůj koncert...krásnýýý! chtěla bych to zažít... a taky bych někdy chtěla slyšet tu vaší kapelu...:o)

Stepca
07. 10. 2000
Dát tip
Dík chlapi :-). Hezký podzim přeji...

Jákob
05. 10. 2000
Dát tip
Stepco to jó ... je to kouzelné a notující (*)

Stínovlas
05. 10. 2000
Dát tip
MOC pěkné. :o) Mohl by jsi ale doplnit interpunkci. A ve slově zaplavý vyměnit ý za í.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru