Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dospívání

21. 09. 2004
4
0
2421
Autor
Candy

O to už se snažím teď a hned je život světlejší...

                        Až jednou dospěju

v duši čistou

a mého člověka

začně bavit svět…

 

…budu si život

světlem prokládat

a barvit slova vět.

 

V duchu se sama sobě usměju,

bezdůvodně kolemjdoucí pozdravím

a do tváří si nechám

větrem suché listí vmést.

 

Smutek a strach

z duše si vyplaším

a projdu všechny z daných cest…

 


Hanca
29. 09. 2004
Dát tip
Ten začátek je hezky zveršovaný Candy. Mně moc líbila. Tip

já mám sice radši cesty, které nejsou dané a listí na cestu spadané, ale ten optimismus je moc fajn :)

Morasten
22. 09. 2004
Dát tip
NO,nádhera candy,zase si mě potěšila. a dokonce i barvou:-) t. PS: jenom se těšim až budu zase taky takhle moct uvažovat.

Candy
22. 09. 2004
Dát tip
Mila_cik:děkuju,já už jsem věkem sice dospělá(teoreticky),ale teď se spíš snažím nějak se srovnat sama se sebou, se smyslem mýho života a hledám už dávno ztracenou radost a rovnováhu... Lancelott:..s tím zdravením už to teď taky vím a mám radost, když se někdo na oplátku usměje, ale hlavně v dětství jsem s ním měla problémy - třeba ve školce jsem snad měla nějakej blok, ale nikdo by mě v tu dobu nedonutil pozdravit a učitelky kvůli tomu na mě byly dost zlý... Morasten:děkuju i tobě za milou kritiku a přeju ti, aby ktobě přislo takový období, který prožívám teď já, co nejdřív.Navenek se sice nezměnilo nic, ale uvnitř se cítím vyrovnanější, vnímám všechno kolem a někdy mám pocit, že jsem opravdu šťastná, ale je to bohužel dost proměnlivý...ale příjemný a přeju to každýmu... Pán_pupenů:děkuju, i já jako pesimista se občas proměním v optimistu, i když si uvědomuju mou skutečnost...

Mila_cik
22. 09. 2004
Dát tip
Candy: Koukala sem že sm malinko přestřelila..:-) Tak hodně štěstí ať to všechno brzo najdeš..

Mila_cik
21. 09. 2004
Dát tip
Jejky.. Až jednou dospěju v duši čistou a mého člověka začně bavit svět… …budu si život světlem prokládat a barvit slova vět Vynikající začátek...dospíváš? To je krásnej věk...těžkej, ale krásnej..Takže TIP a přeju pevný nervy Tobě i Tvému okolí..

Lancelott
21. 09. 2004
Dát tip
Ale kolemjdoucí se přece nezdraví bezdůvodně...ty se zdraví proto, že jsi slušně vychovaná a taky proto, že popřát někomu krásný den...to je přece krásná věc...něco jako dobrý skutek, který by se měl dělat automaticky:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru