Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strach

24. 09. 2004
1
0
1923
Autor
Hanca

Propast

 

Kam se podělo mládí

veselé bezstarostné,

čas neúprostně pádí,

rány nelítostné.

 

Samotná tady stojím

před životní propastí,

velice se toho bojím ,

že upadnu do pasti.

 

Cestu a cíl vyhledat,

chytit šanci do hrsti,

hlavně nikdy nezoufat,

příležitost nepustit.

 

 

 


Luca_69
24. 09. 2004
Dát tip
Líbí se mi to... nelze číst a nepřidat se do proudu myšlenek.

vesuvanka
23. 09. 2004
Dát tip
Totéž co Candy, s dětstvím zároveň odchází nejen krásná bezstarostnost, ale často i ideály a sny, které se pak různými událostmi rozplynou a promění v chmurnou dospělost.... Čas letí a s ním i šance uskutečnit své sny a my se ji tolik snažíme zachytit, aby byla i pro nás a zabránila našemu pádu do propasti. Já věřím, že tu šanci se Ti podaří uchopit... Moc hezky jsi to vyjádřila básní.... TIP

Candy
22. 09. 2004
Dát tip
To je hodně smutný a upřímný.Já bych spíš řekla - kam se podělo dětství, protože jedině to bylo bezstarostný, jinak dá se říct, že potom už má člověk pořád jen starosti a ještě k tomu, když má potom povahu jako já, tak se tím ještě všechny starosti zhorší, protože až do poslední chvíle se před vším snažím zavírat oči, jenže ty problémy nezmizí a všechno si tím pořádně zhorším.Ale uvidíš, zase bude líp, tomu věř, i když se to třeba teď nezdá, určitě se ti povede tu propast překročit.Moc ti to přeju.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru