Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vezmi si mě! (protože až do zítřka jsem tvou ženou)

06. 10. 2000
5
0
3218
Autor
Kangi

Budeme bydlet v útulném pokoji (s malým černým psem) Ten pes nebude nikdy štěkat (jenom se vesele koukat a usmívat pod vousy) Budu dobře vařit a každého rána Vám nachystám vyžehlenou bílou košili (a půjdu spát) Celou noc budu pro Vás pracovat (nechám po sobě šmátrat cizí nenasytné ruce) Budu přitom myslet na tebe (mít zavřený oči a cítit tvoje krásný tělo) Pokaždé když na stůl postavím plný talíř budu se na Vás (s láskou) koukat Nebude mi vadit když mi nikdy neodpovíte (co Vám kdy řeknu) a když mi budete (sprostě) nadávat Já budu naslouchat tomu sametovému hlasu (a vnímat ten můj svět jako krásnou pohádku) Odevzdávám se ti celá (jenom nesmíš chtít ve mně spát)
Janis
30. 12. 2000
Dát tip
přijde mi to tak.nebo jsme stejní?mátově oslazení v popůlnočním čase?! *!!

Silly
25. 10. 2000
Dát tip
je to důmyslné... to střídání nálad mě v tom dost bere za duši

Saxanka
22. 10. 2000
Dát tip
hmmmmmmmmmmmmmmm:-)

clovrdik
09. 10. 2000
Dát tip
dokonalýýý TIP

Saša
06. 10. 2000
Dát tip
tohle vše myslíš si, když se mi odevzdáváš myšlenky letící tiše mi k nohám dáváš já ale neumím v mysli ti číst chápu tě jak čistý nepsaný list po čase začínáš vyčítat sny že prý jsou jiné ty naše dny že prý jsem jiný, než jsi ty chtěla a že jsem takový, že prý jsi nevěděla ... :c))

Carodej
06. 10. 2000
Dát tip
Je to moc hezký, ale jedna věc mne tam mate nebo mi vadí..... je to záměr nebo to chce opravu? Jde o to oslovení - chvíli tykání a chvíli vykání - Kdyby to bylo všude vykání s velkým V, chápu to jako velmi silnou zpověď submisivní lásky k jejímu Pánovi. Jak je to? Tip.

Kangi
06. 10. 2000
Dát tip
je to záměrný - střídání hovorových a spisovných koncovek, střídání tykání a vykání - aby se rozlišila nálada oněch okamžiků...

Slunce
06. 10. 2000
Dát tip
Cau Kangi.Taky mě to vy a ty nejdřiv zmatlo.Moc se mi to líbí. :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru