Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak mi je?

01. 10. 2004
4
0
5398
Autor
Lotoska

Tkám z jemné příze
slova pochopení
...po okně stéká unavený déšť
A jakoby cítil
s duší
snad tuší
...jak mi je

Lotoska
02. 02. 2005
Dát tip
někdy spíš rozmaže:-) dík

Lancelott
01. 02. 2005
Dát tip
...a trápení z duše...umyje:o)

Terpsichore
10. 12. 2004
Dát tip
:-)*

JiKo
24. 11. 2004
Dát tip
no sice duší/tuší to být fakt nemuselo, jináč hezkej pocit... ale na mě nedej já tyhle básně moc neumím psát ani hodnotit

Lotoska
24. 11. 2004
Dát tip
ani nedávvám, ale fajntě že jsi početl. jen sis asi opravdu vybral špatně....tohle je jen taková úletovka:-)

JiKo
24. 11. 2004
Dát tip
nabídni mi avízama co doporučujueš... těžko se orientuje u cizího u mě je to eště horší .)) ps: pozor na správnost nicku: _JiKo_

Lotoska
24. 11. 2004
Dát tip
copak ja vim, co ti ladi? :-)

JiKo
24. 11. 2004
Dát tip
fialová :)

Makča
18. 11. 2004
Dát tip
v rámci projektu kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá viz Pišta, mimochodem on je prostě nejlepší, skvělej, vyjímečnej, nekonvenční, úchvatnej, galantní (čímž plním daný slib, doufám, že počet přívlastků postačuje, v případě potřeby mohu rozšířit, ale obávám se, že pro pivo v plastikové láhvi je toto dostatečný ekvivalent:-)). * omlouvám se autorovi, ale využila jsem příhodné konstelace, taky bych to líp neřekla:-)

:))))

Lotoska
18. 11. 2004
Dát tip
autorka se jen usmívá této debatě...

Permoníku, to ne, to se pleteš. Kdyby bral kurzy od růženky, řekl by: To je ale sračka! Což neřekl. Je to hodnej kluk... :)

JuB
29. 10. 2004
Dát tip
*

Lotoska
18. 10. 2004
Dát tip
Možná tak to mělo být....někdy je fajn být na vážkách...:-) díky za názor, ale když má někdo frňouska moc nahoru, tak se mi to nelíbí. Ať je to místní blázen či ne.

Teda pouštět se s Voloďou do diskusí... Holka, ty máš nápady. Pamatuješ, jak mívala kdysi každá obec obecního blázna? Tak my máme Voloďu. :) Jinak - ce se textíku týče, poněkud mně ruší nedotažená pointa (buď nechat čtenáře na vážkách, co vlastně tuší, nebo se svěřit - jak ti je).

Sandra
12. 10. 2004
Dát tip
souhlasím s ponetkou, taky mi to připomíná moje smutný nálady, když si připadám jako ten unavený déšť ...

Lotoska
12. 10. 2004
Dát tip
...tak teď je to snad jako ten zářivý, barevný podzim, co si venku hraje....i když studí:-) kuju

ponetka
06. 10. 2004
Dát tip
já teda nevím, ale mně se to nezdá tak špatný...nemusí to mít přímo hloubku, ale připomíná mi to občas ty moje smutňoučký nálady...a při nich může vzniknout něco takovýho...a asi jen člověk, kterej zrovna v tu chvíli cejtí stejně, tak si to přečte a je mu to jasný....ale asi to bude tím, že jsem naladěná na stejnou notu :o)

Lotoska
06. 10. 2004
Dát tip
Tak nějak Agni:-) ... já na oplátku zkusila toho Voloďu, když tak moc mahroval, no nevím....tahle nota mi neladí, ale přece ho nesprdnu za to, že píše jinak než já:-)

ponetka
06. 10. 2004
Dát tip
taky ho jdu zkusit, ať vím, jak se to teda má dělat :o))

Lotoska
04. 10. 2004
Dát tip
Bacil...kuju. Voloďa ... víš, kritizovat druhý je hrozně jednoduchý, ale zkusil jsi hledat chyby sám na sobě? Ale tvůj názor beru, každý máme ten svůj styl a každý ladí na jinou notu. Pokud tvrdíš, že jsi opravdu 10x lepší, tak ti to přeju. Já si nepotřebuji dokazovat, že jsem lepší, než někdo jiný. Píšu pro radost, jen tak a jednou napíšu ptákovinu a jednou to má švih.A o tom to je, proto lidi píšou....pokud máš potřebu si pořád něco dokazovat, tak máš dost odvahy a sebevědomí. Tak ať ti to vydrží....díky za názor.

Voloďa
04. 10. 2004
Dát tip
lotoska: ale já jenom nekritizuju, ale dávám i tipy!! někdy, ale tady se to bude muset ještě zlepšit

Lotoska
04. 10. 2004
Dát tip
Pokud tě neoslovilo nic z toho co jsem napsala a to nemluvím jen o týhle miniaturce, tak zřejmě ladíš jinou strunu. Pak není na místě ze sebe dělat mahra. Napiš názor, ale neodsuzuj. Ráda se zlepším, když na to budu mít, ale většinou píšu impulsivně, neplánovaně. Pak už je jen na ostatních, jak si to přelousknou.

Bacil
03. 10. 2004
Dát tip
Voloďo, myslím, že jsi tak nespravedlivý. Na Písmáku se objevují opravdové škváry typu láska-páska, ale Lotoska není ten případ. Tohle vůbec není špatná báseň. Budu se muset podívat na ty tvoje, když tvrdíš, že "když jsi přišel, byly desetkrát lepší". To bys asi musel být Fráňa Šrámek.

Voloďa
01. 10. 2004
Dát tip
To je hrozně slabá básnička, ve které není vůbec nic. Ale já nejsem tak nespravedlivý, než abych to nepodotknul. Já když jsem přišel na písmák, tak jsem byl asi jen desetkrát lepší než ty teď ale to se prostě musí člověk snažit a rychle jsem se zlepšoval. Takže ti nabízím svou pomoc, kdyby jsi potřebovala poradit se skládáním nebo tak mi klidně napiš a nebo se inspiruj v mé tvorbě. Ahoj

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru