Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ptačí rána

07. 10. 2004
3
1
4108
Autor
mirek

...pro Papoucha...on už bude vědět, čím si ji vykoledoval ;-)

Ráno se u zrcadla načepýřím
jako papoušek arara
na hlavě líně projdu zbytky chmýří
tupým hřebenem
a při pohledu na svý tělo
řeknu si, mám tě stará rád
jó, peklo by mě asi chtělo,
zato nebe ne...

1 názor

JiKo
07. 10. 2004
Dát tip
Ráno se u zrcadla hodně leknu pak po ranní erekci změknu na zem do motlitební polohy kleknu a prosím Boha, nakonec heknu

mirek
06. 10. 2004
Dát tip
avi...sliby se maj plnit ;-)

papouch
06. 10. 2004
Dát tip
každá akce způsobí reakci :-))) k básni: Ráno se u zrcadla nečepýřím, neboť při prvním pohledu na toho bubáka, co na mě kouká se strašlivě leknu a již se tam nedívám. Nemám tupý hřeben, mám kartáč na hřebelcování koní, jinak to nerozčešu.. Na svý tělo se nedívám, zato rád se dívám na těla druhých - výhradně však patřícím něžnému pohlaví (aramisi, já vím že seš taky něžnej, ale v tomto případě tím fakt myslím ženský :-) A zas až tak starý nejni. (To mý tělo.) Peklo mě nechce, v pekle se mě bojej. A do nebe se ještě dloooooouho nechystám... :-))))))) a díííííííík za báfnišku :-))) měj se fajn a ať se daří hodně blbůstek (co maj rytmus! ;-)))

mirek
06. 10. 2004
Dát tip
:-))...sakra, já jsem zapomněl zaškrtnout, že autor nestojí o hlubší kritiku a rozbor básně ;-)) ...hele, tam nikde není zmínka, že je to o tobě...jakákoli podobnost se skutečnou osobou může být čistě náhodná...každopádně všechna zmíněná fakta jsem si pečlivě zapsal, kdybych je někdy opravdu potřeboval použít ;-)) měj se a třeba se někdy v Brně potkáme v hospodě, Brno je malý ;-)

mirek
06. 10. 2004
Dát tip
jéje a teď ani nevím, jestli jsem poslal avízo, tak pro jistotu ještě ;-)

papouch
06. 10. 2004
Dát tip
...jo to není vo mně?? A já, že jsi mě tak krásně vystih... :-)) Vodzačátku do konce - celej já! Proto jsem to musel dementovat... :-))) já chodívám do hospody ve Slatině k Vedrům kam Ty?

mirek
06. 10. 2004
Dát tip
:-)) pravda, teď moc v Brně do hospod nechodím, jelikož dojíždím...občas Pegas, někdy po volejbale k Červenýmu drakovi a tak různě, podle toho, co je zrovna blízko ;-) příští rok se možná budu do Brna stěhovat, tak snad začnu chodit poctivějc ;-))

papouch
06. 10. 2004
Dát tip
zajímavý, poslední dobou se do brna začínají stěhovat samý fajn lidi :-)))

mirek
06. 10. 2004
Dát tip
...neberu si to osobně ;-)) ale jestli mi přesunete nádraží, tak to s tím stěhováním bude vážný ;-)

Craerassy
06. 10. 2004
Dát tip
ráno po prvním šoku u zrcadla vydechnu těžce hrůzu do umyvadla pak na ksicht jak dí starý obyčej namaluju si snesitelný obličej:-))) tip

Elyn
06. 10. 2004
Dát tip
:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru