Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

S tím mym je to těžký

13. 10. 2004
6
0
6742
Autor
Stevenson

S tím mým je to tìžký…

 

Jo paní, když s tím mým je to těžký. Von je hroznej nemluva a navíc děvkař a škrtil.. Já, husa jsem si to mohla už uvědomit, když i u toho oltáře z něj musel kněz to ANO páčit jak heverem a navíc, když ho podplatil, aby v tom povídání vypustil tu pasáž, že mi bude věrnej. Ještě že jsem mu tenkrát nabídla víc za to, aby tam tohle nechal ale vypustil to, že ho budu vopatrovat až do smrti. Představte si, že i na svatební cestu jsme jeli jen autem do Edmontonu na Oilers a když mi tam napálil puk přestřelený přes mantinel, zašil mi doma tu ránu nad okem sám starou jehlou. A když jsem chtěla jít k doktorovi, tak mě málem uškrtil. No, říkám vám, škrtil až na pùdu. A to zato, co jsem se já se do toho našeho manželství nainvestovala. Doslova. I na tu pùdu jsem musela ze svejch peněz koupit isolaci, aby nám ty rampouchy od stropu nevydržely přes vánoce až do výročí vstupu  České republiky do NATA.  Ale já, blbec, jsem to vlastně mohla tušit už před svatbou, když

mi posílal i pohledy nevyplaceně.  Ale zato mi pořád kontroluje i ledničku, abych nekoupila něco navíc, nebo zbytečně, vite ?

Všechno se musí využít co se koupilo, bez ohledu na zaruční dobu.

A mlíko, to už mu pomalu musí stát v ledničce a nepotřebuje ani tu flašku, než můžu koupit nový. No von ho stejně nepije. Zato chlast, to mu jde náramně. A karban taky. Hlavně, že i to vám paní zdůvodní. Že prý potřebuje peníze. A když mu řeknu, že pořád stejně prohráva, tak vám řekne „no vidíš, právě proto je potřebuju tím víc.“

Jo, a s těma jeho holkama. Já vám nikdy nevím, kde se po nocích, ale i ve dne pořád fláká…

 

No, co vám mám řikat, paní..”A co vy s tím vaším ?“

 

„Tak to Vám paní nezávidím. To já o tom mým vím přesně    kdy a kde právě je.“

 

„Neříkejte paní, takovej chlap snad ani neexistuje.“

 

„Ale jo, jenže vy jste asi zapomněla, že já jsem vdova.“


Bernadeta
22. 10. 2004
Dát tip
:-))

Toxman
18. 10. 2004
Dát tip
ang1: V tom je totiž problém onen, za střízliva chytíš jednu s nosem v sádře jdeš do kolen, tos moh doma čučet bednu. A nakonec je ti vzpruhou: otevřeš si doma vrátka a vzápětí chytíš druhou, jak tě nepoznala matka ! ;o)

angel1
18. 10. 2004
Dát tip
Toxmane dóóóst. napsala jsem několikařádkovou odpověď, ale přemohla jsem se a smazala ji. Stevenson nám srovná ksichty oběma, když mu tady budem dělat takovou paseku.

angel1
16. 10. 2004
Dát tip
hehe, jenomže tady u PC se dřív pozná, když je někdo blbej, než to, že je plešatej, nemyslíš?

Stevenson
16. 10. 2004
Dát tip
.. ja take moc te digitalni kamere neholduji..))

angel1
15. 10. 2004
Dát tip
tak to poradím ti toto: měj doma vždy svoje foto taky něco ulitého pro chirurga plastického

Brosqička
15. 10. 2004
Dát tip
povídka se mi moc líbí zavání to tady pílí zasloužíš si tip až se ti radostí otevře zip! u kalhot..haha..:o)

Stevenson
15. 10. 2004
Dát tip
Tox/ V zadech az mi z toho mrazi.. s travou na chatove srazy ? to jsem z toho na mekko.. jeste ze jsem daleko.-) angel/ co se tyce tech mych fotek holt uz nejsem zadny sotek s vekem nak ta krasa zvadla nedivam se do zrcadla.

angel1
15. 10. 2004
Dát tip
pro Toxmana co jezdí na chatu jsem já napsala radu tu : svoji fotku dobře schovat pak chirurgovi ukazovat v tom případě že se zhulí a dostane po papuli by nestalo se že ni matka nepozná už svého spratka (promiň Toxmane,ale rým je rým) To Steve: tys nachystal mi zkoušku zrádnou o krásách pěješ, které vadnou věz: dobře vím, že krásu která sluší nenajdu v tváři ale v duši

Stevenson
15. 10. 2004
Dát tip
Angel- to mi hnedle připomnělo tu prupovídku.. je lepší bejt blbej, než plešatej. to se alespon hned tak nepozná..)

angel1
14. 10. 2004
Dát tip
tys mi sebral téma ! a jistý tip ! nu což, máš ho mít

Toxman
14. 10. 2004
Dát tip
Jak, že ? Nebezpečné není Inetové chataření ? Nejsem v kramflecích si jistý, někde to však chodí místy, že i srazy konají se. Kdo chce zůstat stále in, musí spolu v jedné míse jídat kaši, kouřit trávu - papírový manekýn - pak je jedno, jsi-li v právu a zda ti to správně hulí, můžeš dostat po papuli :o)

Dash_707
13. 10. 2004
Dát tip
:o)))

Toxman
13. 10. 2004
Dát tip
Ano, tak to zkrátka chodí. Kdysis jezdil parolodí... A teď ? Letadla a autobusy, jenže přes web, každý zkusí, nejde poslat žádné pusy. ;)

Stevenson
13. 10. 2004
Dát tip
jak ze nejdou ? opak pravy pusama se tu uz zdravi pokrok jiste veliky kdyz mame i smajliky. ted se muzes zdravit pusou s kazdou inetovou husou je to rychly, je to vdecny a hlavne ne nebezpecny....

Print
12. 10. 2004
Dát tip
*)

guy
12. 10. 2004
Dát tip
:-))

Stevenson
12. 10. 2004
Dát tip
Tak jsem zjistil ze to pisu dopredu i pro canishu. chlebem, kdo do tebe chlebem v realu i tady s webem... DZC vsem.

Toxman
11. 10. 2004
Dát tip
Tak to je voda na jejich mlýn ;o)*

Stevenson
11. 10. 2004
Dát tip
Tox/ to já dělám všechno z ne čistě zištných důvodů vis ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru