Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Brazilského cecku hlt

18. 10. 2004
13
0
4827

Pověst je rychlejší než letadlo Boeing

Procházel jsem po plážích Copacabany a drahnou chvíli pozoroval ten kvas okolo.

Mladé brazilské dívenky, jimž ruce mizí ve spodních dílech plavek sotva mě uzří. Skočím do vln a prolnu je tak svými robotickými svaly. Je to symfonie odvěkých zápasů krásy s touhou. Chvíli si pohrávám s Neptunem, čechrám vlasy tomu nezbedovi, vytrhuji mu trojzubec k velkému nadšení dívek plovoucích na nafukovacích lehátkách okolo. Stud jim nedovolí přiblížit se.

Pobřežní hlídka hlásí nejvyšší stupeň nebezpečí. Blíží se skupina Velkých bílých žraloků. Lehkým tempem tedy plavu ke břehu a všímám si jí. Královna brazilských pobřeží. Vlasy husté jako pěna litovelského piva, oči hluboké jako místní džungle vpadlá do Macochy, a přes zavlhlé plavky prosvítalo to veledílo kaledonského vrásnění. Bujné poprsí se jí dmulo vinou řevu toho nejzuřivějšího zvířete v ní -– chtíče. Osušil jsem se a napadlo mě – pomůžu jí ho zkrotit!

Jmenovala se Conchita a ihned mě zavedla do své vilky v luxusní čtvrti. Vypili jsme trochu dobrého vína a ve dveřích se objevil vysoký muž. Reagoval jsem slovy: „Co tu chce ten Sandokan?“ Concha mi vysvětlila, že je to brazilský Adonis jménem Alex. Seznámil jsem se s kolegou a můj sportovní duch jej vyzval k poměření sil. Conchita se stala tenisovým míčkem na mé žilnaté raketě. Alex mi byl víc než dobrým soupeřem. Snad to bylo dík tomu, že se před návštěvou vydatně posilňoval mlékem argentinských ovcí v nedalekém kiosku U zlomeného srdce, snad svou nezřízenou indiánskou krví, ale přesto mě nepřekonal. Conchitina rozchlívená kunda voněla tropickým deštěm a vypadala jako velké,  přezrálé a rozkrojené mango. Několik triků, zkušenost, rychlá podání střídaná lehkými technickými údery. Když všichni čerti v jejím klíně dotančili divokou Sambu Conchita vydechla v mém objetí na dlouhých čtyřiadvacet hodin. Spala a načerpávala tak síly na ještě jeden den strávený se mnou. Ještě jeden den štěstí v jejím prosluněném, přesto pravé rozkoše až dosud nepoznaném životě.

Rozloučil jsem se s Alexem děkujícím za velkou lekci milostného umění a Conchou ještě neoschlou z omamné lázně rozkoše. Ráno odlétám do Mexico City na světovou konferenci tenisových trenérů a chci být fit.

Právě dopisuji poslední řádky a z vedlejšího sedadla se ke mně naklání čerstvě vyhlížející dívka. Jihoamerickou grimasou a chlípnými pohyby rtů mi nazanačuje, že by mi ho ráda vykouřila. Jmenuje se Natalia a prý hraje v seriálech.  

 

 

 

 

 

 


neuvěřitelné... :-))

Empty
24. 10. 2004
Dát tip
Paráda:-)))))*

Shammann
24. 10. 2004
Dát tip
chi chi

Milly
21. 10. 2004
Dát tip
Tak na Natty mi nesahej..., to věřím, že se Ti líbí..... jinak právě použitý metafory mě moc neberou......

papouch
21. 10. 2004
Dát tip
Nic jsem nečetl a od autorů, kteří se vnucují nevyžádanými avízy nic číst ani nebudu.

ssaamm
21. 10. 2004
Dát tip
skvostné jako vždy TIP

no ne ty si se vratil.....super...a jako vzdy chacha ve velkem a bujnem....ehm....t! a avi nekolika fanouskum:)

Evička
18. 10. 2004
Dát tip
:-)) symfonie odvěkých zápasů krásy s touhou ... jak poetické!

SilverArrow
18. 10. 2004
Dát tip
tenisovým míčem na mé žilnaté raketě...bomba

Hip_Zdenda
18. 10. 2004
Dát tip
Super! Parádní metafory :o)) ***

romi
18. 10. 2004
Dát tip
ty wado.... Noooo, tak tohle budu chvilku vstřebávat, ani nevím, jestli líbilo, každopádně zaujalo....proto tobě i tvé raketě típám...* :o))

Dero
18. 10. 2004
Dát tip
:o) Hecky sepsáno ... ;o) *

angel1
18. 10. 2004
Dát tip
bude to mít pokračování? ať mám co tipovat T

wazzup
18. 10. 2004
Dát tip
no.. nevím, no:)

TommyBoy
18. 10. 2004
Dát tip
Oceňujem znalosti starých bájí. Správne "použitý" Neptún sa dnes až tak často nevidí, keď si nie som celkom istý, či by Poseidón nebol lepší - Adonis je rímsky alebo grécky pojem? Z nevysvetliteľných dôvodov sa mi tento text pozdáva. Takže tak.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru