Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Znovunavrácený pocit poznání kouzla

16. 10. 2000
6
0
4488
Autor
Sadaf

viz.epilog

Měsíc se chlubil svojí bílou a ty jsi se mě opřela o rameno, když jsi usnula položil jsem Ti k nohám všechny hvězdy vesmíru, všechny perly moří, všechna slunce galaxií a všechny poklady země... V tvých spících očích jsem (snad na oplátku) viděl hloubku Mariánského příkopu výšku Mount Everestu a všechny holandské roviny i s jejich větrnými mlýny... Tolik,tolik jsem Ti toho řekl aniž bych otevřel ústa a tolik jsem toho slyšel aniž by jsi Ty, vůbec promluvila. Něžně jsem Tě objal to abych Tě nerozbil vlastně abych nerozbil tu vzácnou chvíli tichého souznění ve kterém jsem možná tušil ten znovunavrácený pocit poznání kouzla... Bylo ticho a měsíc cudně zahalil svou tvář a začal se chlubit svojí taktností ani jsi se nepohnula a já měl strach i dýchat. Přirozeným během času se noc začala proměňovat v ráno a jediným mým přáním bylo aby se nekonečnost stala realitou... Snad jsem měl pocit, že se ve mě to dávno zapomenuté kouzlo znovu probouzí a bylo mě moc dobře... Pak jsi se probudila a já jsem se usmál jenom usmál měl jsem snad něco říci? Vždyť jsme si toho přes noc tolik pověděli... A bylo ráno a kouzlo (ne)zmizelo.... Epilog: Psal jsem tak, jak mě myšlenky přišli do prstů na klávesnici, proto je zde místo prologu epilog... P.S. Pozná se dotyčná, která ve mě skoro probudila pocit poznání kouzla???
cloviecik_3
13. 03. 2001
Dát tip
tak jestli tohle jen tak tukal taK PAK TO MUSELA BYT PRAVDA A TAKY LASKA JAKO REMEN NEBO NE? (z dovolenim to poslu sve mile)

racek
08. 12. 2000
Dát tip
Hezky, ale ja mam radsi o lasce kratsi basne. Ale hezky, zavidim, i kdyz nemusim, ja vim.

Andra
05. 12. 2000
Dát tip
KRÁSNÝ. *)

ulita
29. 11. 2000
Dát tip
Tak tohle bych jednou chtěla zažít...

Erendis
15. 11. 2000
Dát tip
hej dostals mě...fakt skoro k slzám... moc pěkný

Falka
22. 10. 2000
Dát tip
Sůva :o))))))))) Teskně hučí potok za zdí teskně hučí do noci... Tři čtyři: čačača Co že to je PŠMT???

Bix
20. 10. 2000
Dát tip
Na slová sa nezmôžem, preto uprednostním činy : tip, Sadaf, vzal si mi dych...

Falka
18. 10. 2000
Dát tip
Probudila se a cosi ještě došeptávalo Drobky mlčivých slov se sypaly po šatech jak vstala a zvonily v letu cinkotem perel všech moří a padaly na dno Mariánského příkopu už tam zůstanou napořád Probudila se a nebyla jí zima hořelo kdesi všemi požáry výbojů sluncí všech galaxií uvnitř jednoho člověka Probudila se a vstala Mlčela jen se usmívala Měla něco říkat? Vždyť všechny blednoucí hvězdy vesmíru volaly za oba Dobré ráno PS: Já ji poznala. :o)

suva
18. 10. 2000
Dát tip
Jujda, nebyli to ti dva spici basnici na zahradě, na břehu teskně hučícího potoka za zdí? * Tři, čtyři, čačača:c))))))))))))))))))))))))))o: Jakžetoříkáš - PŠMT. Stejně by mě zajímalo, co to znamená.

suva
18. 10. 2000
Dát tip
Ach, ta hlava, aviz

Mahoney
17. 10. 2000
Dát tip
no jo, kdybych porád nekoukal jinam, moh' bych mít šanci poznat :-))

Bodlak
17. 10. 2000
Dát tip
To je hezkyyyyy!!!! TIP

JiKo
16. 10. 2000
Dát tip
:-) No já ji poznal ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru