Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč ženy končí v kalhotách ?

08. 11. 2004
7
10
9261
Autor
AFRODITA

Vedro k padnutí a na každé ženě, tedy skoro, vidím kalhoty v různých obměnách.

Žena v sukni je dnes rarita, přitom mužskému oku lahodí pohled jak na ženu v krátké sukni, dlouhé, průhledné, či s rozparky kdy jej to ponouká k rozvíjení fantazie. A šikovný střih sukně dokáže leccos skrýt a vyrovnat. Možná namítnete že kalhoty také, ale v tom si dovolím nesouhlasit.

Jsem vyznavačem sukní a to od nepaměti. Vzpomínám si jak mi maminka v 15.letech nadávala, že sukně těsně pod zadek v mrazu opravdu není dobrý nápad. Pravda během mateřství jsem si nedovedla představit vláčení kočáru v MHD a do čtvrtého patra v sukni a lodičkách, takže jsem jim na čas podlehla.

Mám přítele ve znamení lva, vysoký, velmi pohledný, schopný, bohužel zadaný.A Ten mi řekl, se ženský divíte že se ohlídneme za ženskou v sukni, ale podívej se v čem chodíte, o tom co nosíte doma, nemluvě.

Pokud vím, jaro pro muže vždy znamenalo předzvěst léta, tudíž odhazování vrstev oděvů. Nemůžu říci, že se ženy, dívky v právě končícím létě neodhalovaly, co se týče pupíku mnohdy až příliš. Co se týče spodního dílu oděvu, jasně vedly bílé průhledné kalhoty a pod nimi tanga a zbytek nosil většinou rifle v různých podobách s doplňky v růžových barvách.

Tohle vše, ale nepřišlo samo s sebou, ženy které chtěly mít kalhoty ve svých šatnících to neměly jednoduché.

První kalhoty vůbec nepodobné těm dnešním se objevily v Anglii r.1883, kde způsobily opravdové pobouření.První ženou která jim razila cestu byla vydavatelka ženského časopisu Amalie Bloomerová v USA. I něco takového jako je dnes naprosto běžný kalhotový kostým, bylo ještě v sedmdesátých letech 20.století považováno za naprostý skandál. Y.S.Laurent byl první kdo jej navrhnul i s dámským smokingem.

Ani společenským událostem se tato móda dnes nevyhýbá a to je možná škoda. Proč se nenastrojit do originálních šatů a nezpůsobit rozruch, ledaže bych věřila na pořekadlo : seď děvče tiše v koutě, možná najdou Tě.

Vím že je jednodušší hodit na sebe kalhoty, než se soukat do punčocháčů, které mi pustí oko sotva je vezmu do ruky. Přesto jsem vyznavačem ženské módy a do té mi kalhoty zapadají jako občasný doplněk při sportu apod.

Pokud opravdu ráda splýváte s davem, vezměte si své oblíbené kalhoty, ale kdyby ne, zkuste pro změnu sukni. Nejen muži si všimnou…

Co se asi říká o mini sukni ve vašem šatníku na ramínku_?

 

 

 

 

 

 

 

 

Pravá nevinnost její

ve skříni na ramínku

nevinností opřádá

dlouze tvarované nohy

co nezakrývá

pod Tvým pohledem nevinná

přec kousek kradeš

plížíc se dlaní po stehně

rety pod ni skryješ

a nevinnost křičí

když bereš si ji celou

zcela nevinná

za nic nemohouc

leží

zmačkána na podlaze.


10 názorů

Delfín
17. 05. 2020
Dát tip

Proč končí ženy v kalhotách

šmátravou ručkou svojí,

proč muže opuští pak strach,

též víc chtít se nebojí?

 

Dvé těl pak náhle blíž si jsou,

nejinak srdcí párek

a pod modravou oblohou

váhání je tak dalek?

☺+☺

 

 


AFRODITA
11. 03. 2020
Dát tip

děkuji


Delfín
11. 03. 2020
Dát tip

Také jsem zastáncem sukní, hlavně v mini délce, i když dívka v džínách a kostkované košili je taky hodně sexy.

Zrovna jsem našel a na FB sdílel odkaz z Anglie z loňského roku, kde v hrabství Sussex škola nařídila dívkám v rámci genderové vyváženosti nosit povinně kalhoty a když přišly v sukních, zavřela před nimi dveře a povolala na nê policii!!! Takže ta nesmyslná propagace LGBT, kdy třeba měli v tom duchu i knihy pro prvňáky, pokračuje za protestu normálnîch obyvatel.☝☺


MAJKL65
11. 03. 2020
Dát tip

Mám... :-) 


AFRODITA
11. 03. 2020
Dát tip

máš ty, ale štěstí :))


MAJKL65
11. 03. 2020
Dát tip

Jsem ve znamení Lva, vysoký... 


AFRODITA
03. 03. 2020
Dát tip

A to tedy chápu, a navíc to vůbec není potřeba :))


Benetka
03. 03. 2020
Dát tip

Tvá úvaha se mi líbí. 

Ale! Ufff!!!

Neměl jsem sílu číst všechny ty komentáře pod... :)


dobré téma...

Havranka5
07. 07. 2005
Dát tip
Což takhle tohle? :-) ...Dnes ráno jsem si konečně vzala svůj nový korzet,“ zapsala si roku 1858 patnáctiletá Angličanka Florence, pyšná na své první „žensky“ tvarované prádélko, „je velmi těsný a ještě nepohodlný, ale řekla jsem matce, ať ho utáhne co nejvíc… Jeli jsme na oběd k přátelům, a když mi otec pomáhal z kočáru, uchopil mě v pase, usmál se a řekl: ‚Z naší Flo už je opravdová dáma.‘ Při obědě jsem se moc najedla a bylo mi špatně a dostala jsem od matky vynadáno; neměla jsem se nechat tolik stáhnout, než si zvyknu. Nevadí mi to, ten pocit je nádherný.“ Komu se poštěstilo už si někdy opravdový korzet vyzkoušet, dá mi (a Florence) určitě za pravdu — mít ho na sobě je velice sexy pocit. Korzet pevně objímá notný kus těla, po kterém je rozeseto hojné množství erogenních zón, a při každém nadechnutí vám je připomíná. Kromě toho mění držení těla (podobně jako vysoké podpatky) — narovná záda, ramena se svěsí trochu dozadu a chůze se změní ve svůdný catwalk. A samotné vědomí, že máte na sobě korzet, zajistí, že se budete cítit cudně (protože nedobytně) a nemravně zároveň. Partner to bude pravděpodobně cítit minimálně podobně. Co může taková žhavá kombinace napáchat v uspokojivě zašedlém sexuálním životě, si jistě umíte představit sami. takže volba jasná :-))))

andromeda
14. 06. 2005
Dát tip
Afrodito, asi máš pravdu, ale já nejradši kalhoty......a v létě šaty.. tip

AFRODITA
15. 03. 2005
Dát tip
jsi milej, roztomilej.....

AFRODITA
15. 03. 2005
Dát tip
....

Barbar
10. 03. 2005
Dát tip
Vrátilas mne v čase věru tvou úvahu čtu si rád Na tu módu dnes již nereflektuji holky mám však pořád rád BARBAR nemůžu sitipnout, už sem tomu daltip vloni.

Markel
21. 11. 2004
Dát tip
Mladým pěkně rostlým (tak do padesátky)-sukně i kalhoty starším jakkoli rostlým - raději kalhoty, ty sukně po padesátce fakt nesluší, nemohu si pomoci. Úplně z toho vynechávám muže, jen estetika. Měj se pěkně a někdy mne navštiv.

Bacil
15. 11. 2004
Dát tip
Nejsem rád. Vlastě už fakt ani ne. On na člověka padá spíš splín, když vidí ženy dráždivé a přitom nedostupné. Čím dál víc se kloním k názoru, že to mají lépe zařízené v islámských zemích. Ženy neprovokují, a přirozeně i tak přirozeně promiskuitní tvor, jako je (běžný) muž, "si dá pokoj".

Pisces
15. 11. 2004
Dát tip
prosím bez avi, díky

sammara
14. 11. 2004
Dát tip
AFRODITA: Jsem jiného názoru co se týče nohou do X a kalhot, ale to je ostatněmoje věc:) Ty máš jistě nohy rovné štíhlé a dlouhé:) Přeji pěkný víkend. Všem

Dotek
14. 11. 2004
Dát tip
To musí být chlap pořád jen sexy? :-)

Andulka
14. 11. 2004
Dát tip
"ale chci být sexy sama sobě "....chces...:-) protoze podle me....kdyz se obleknes sexi pro sebe.....tak potom se tak citis a potom to z tebe vyzaruje z kazdyho usmevu, pohybu ruky, pohledu oci.....a tak jak vychutnavas sama sebe, tak vychutnavas pohled do slunicka, sklenicku vina, vychutnavas vsechno kolem sebe a je ti lehce, relax a fajn.... Me je osobne uplne jedno jestli se libim muzskym na ulici anebo co si ten a ten pan v obchodu o me mysli.....pro me je desne dulezity jak ja se citim, jak me je uvnitr.......a ono to vsechno se sebou nejak souvisi....Takze neskakej k zaverum "trochu neefektivní "....a treba vyzkosej neco novyho...:-))))pa

AFRODITA
14. 11. 2004
Dát tip
sammara, neupírámTi kalhoty, je jen na tobě v čem se cítíš nejlépe, kolikrát jsme k sobě zbytečně kritické a někdy naopak Dotek, když si chci povídat, tak ne! Andulka, sexy sama pro sebe, chci něco pěkného vyzařovat, jsme opět u toho, vyzařovat na své okolí, takže pro sebe a okolí

Andulka
14. 11. 2004
Dát tip
ale ne vyzarovat pro sve okoli....pro sebe sama....aby mi bylo hezky, aby mi bylo fajn, prima...skvele.......:-))))

AFRODITA
14. 11. 2004
Dát tip
já Ti to neberu, to by byla debata do nekonečna

AFRODITA
13. 11. 2004
Dát tip
velice jste mne všichni potěšili, přijímám veškeré názory katugiro, možná by byla lepší diskuze LaLoba, začátka jsou těžké Navždy-Tvůj, máš pravdu Don_Walker, já taky ne Movsar, když má žena větší pozadí, tak bude ještě větší sjuuu, není co odpouštět Atrament, některým ano Pisces, taky názor sammara, fajn, tak pokud máš nohy do x, tak v kalhotech to nebude nejlepší dismorphia, vždyť je to každýmu jedno, to nemusíš zdůrazňovat sidonia, z donucení dnes už nikdo sukni snad nosit nemusí Kytii, sukně se nenosí proto, aby bylo více, či méně pohledů Mahoney, není to fejeton, žádné plky, pohled na to co se nosilo, nosí teď, nic víc, nic míň Andulka, ve sloupku to bylo, všechno dělám pro sebe, ale chci být sexy sama sobě ? trochu neefektivní Dotek, skotové to dělají, ovšem sexy mi nepřipadají Bacil, jen se nelituj, jsi rád tibbaR etihW, viz. Mahoney

dismorphia
13. 11. 2004
Dát tip
jako CO je každému jedno? naplácala jsem toho tu spoustu

AFRODITA
13. 11. 2004
Dát tip
co, nosíš

dismorphia
13. 11. 2004
Dát tip
jo a jo :) vlastně na co zdůrazňovat cokoliv, vždyť je to jen diskuze :)

dismorphia
13. 11. 2004
Dát tip
vlastně úvaha, sorry, tak tím spíš

AFRODITA
13. 11. 2004
Dát tip
řekla bych, že diskuse více ikdyž jsem napsala úvaha

dismorphia
13. 11. 2004
Dát tip
taky myslím

hy hi to je narez, ale nemyslis ze ta hodinka hystorie je ponekud zbytecna, vzdyt nejde o to v cem zena je, jde, jede nebo pracuje, ale o to kdo ji miluje, takovou jaka je a to i bez kalhot a bez sukne treba v plavkach. je to jen muj nazor, ale je to tak

Dotek
10. 11. 2004
Dát tip
Muži byly vždy ženám příkladem. Viz. kalhoty. Takže pánové, budeme se asi muset obléct do sukně :-)

Bacil
10. 11. 2004
Dát tip
Taky jsem spíš pro sukně. Ale kalhoty neodsuzuju. A kalhotky už vůbec ne. (Mimochodem, dámy si leckdy neuvědomují, kolika z nich je při dnešní módě vidět kalhotky, když se předkloní. Třeba moje studentky, když si po praktiku namáčejí ruce do chloraminu... a pak se má ubohý asistent soustředit na to, aby zkontroloval, zda jsou všechny mikroskopy očištěné, vypnuté a zakryté) :-)

Mahoney
09. 11. 2004
Dát tip
mhmm, některým sluší sukně a některým zase kalhoty nevím proč, ale punčochy mě zrovna dvakrát nevzrušují, takže to raději ty kalhoty ženu dělá ženou její osobnost, způsob pohybu a držení těla, spokojenost sama se sebou, sebe-vědomí, přirozenost = ne-ztuhlost; taková bude jen když bude v tom, v čem se sama cítí dobře; to ostatní jsou jen plky, které nikomu nepomohou (tedy /mini/sukně, šminky, voňavky...) jinak je úvaha dost chaotická - nelíbí se mi ani forma, ani obsah... mimochodem, "fejetonový" název ve mně vyvolal očekávání nějakého vtipného tématu, takže jsem i trochu zklamán

Andulka
09. 11. 2004
Dát tip
Fajn uvaha, ma hlavu a patu, je svezi a vtipna....a vubec malicko pozmenit a muze to byt sloupek v nejakem zenskem casopise. Co mi vadi na uvaze: Jedina vec....porad tam vnucujes ty muzsky.....tech bych ubrala....jednou vzpomenuty fajn...porad dokola ne.....a naopak bych vyzvidhla ten fakt, ze pro sebe. Protoze v sukni se zena citi vice zensky, sexy......ne pro jine, ale pro sebe! Jako vetsina zen jsem v kalthotach - je to rychle, pohodlne, a nemusim porad davat pozor jak sedim......Ale fakt je, ze kvuli nekterym lidem.....si obliknu vysoky kozacky a kratkou sukni....a citim se desne sexy, a zensky a zkratka uplne jinak nez v kalhotach.....a delam to jenom kvuli nekterym muzum, ty na ulici jsou mi ukradeny....a taky kvuli sobe, protoze se tak chci citit...:-) s heslem ....Zdar krasnym noham v kratkych suknich se loucim a preji hezky den.

katugiro
08. 11. 2004
Dát tip
promiň, po přečtení názvu mě napadlo rovnou že ženy začínají v kalhotkách, ale to je přece... no tedy... ale zase je pokročilá nočí doba - a pokrok musí být :)) a teď si přečtu tu úvahu

katugiro
08. 11. 2004
Dát tip
proto se říká "ohlédnout se za každou sukní" a ne za kalhotama... je to sice na literární serveru trochu nestandardní úvaha, ale já jsem pro sukně, takže fajn :)

LaLoba
08. 11. 2004
Dát tip
no, nic proti sukním, jsou fajn, ale tahle úvaha je trochu hop sem hop tam.. nesedí mi...

Miroslawek
08. 11. 2004
Dát tip
proč ženy končí v kalhotkách.. hmmm...

Odeta
08. 11. 2004
Dát tip
"Ženy, jež nosí mini, čekají maxi činy" (Jiří Žáček) No, já mám radši kalhoty než sukně, cítím se v nich líp...(možná i proto, že v nich nejsou vidět ty jizvy, co mám na kolenou-sportem k úrazu...:o -no nic)

protože se stydí za svoje nohy, proto...a taky některým vadí ty všudypřítomné mužské pohledy...to je druhá věc (pořád kontrolovat zda ti někdo nečumí mezi nohy)...a přiom je to nědke v hloubi srdce hřeje, to je stejně paradox...

Don_Walker
08. 11. 2004
Dát tip
Nemám rád sufražetky,takže každopádně dávám bod sukním. Mno a taky si nedokážu představit Afroditu v kalhotách.

Movsar
08. 11. 2004
Dát tip
ale zase pořádný kožený džíny...

sjuuu
08. 11. 2004
Dát tip
sukýnky, to je moje. afroditina úvaha nějak ne, odpusťte...

Atrament
08. 11. 2004
Dát tip
Některý rafinovaný střihy ženských kalhot podle mně lahodí mužskému oku leckdy víc než sebelepší sukně... Ale zas když má holka fakt hezký nohy tak je škoda, když je schovává v riflích:)

AFRODITA
08. 11. 2004
Dát tip
Pišto, jsem ráda, původně to je článek, který mi vyšel a nevěděla jsem pod co to zařadit.

AFRODITA
08. 11. 2004
Dát tip
Miroslawek, Ty o tom snad něco víš ?

AFRODITA
08. 11. 2004
Dát tip
Odeta, jediný co nemůžeš skrýt jsou jizvy na duši a jinak ať si každý trhne nohou.

AFRODITA
08. 11. 2004
Dát tip
Odeta, jediný co nemůžeš skrýt jsou jizvy na duši a jinak ať si každý trhne nohou.

Miroslawek
08. 11. 2004
Dát tip
něco málo...

Pisces
08. 11. 2004
Dát tip
mně se to nelíbí, nesouhlasím

sammara
08. 11. 2004
Dát tip
taky nesouhlasím, připadám si v sukni jak ve skafandru, protože do práce můžu nosit sukni jedině dlouhou a navíc mám nohy do X. Ať si každý nosí co chce. Lvi jsou kapitola sama pro sebe, ti na nic jiného než na možnost sexu nemyslí, proto je tak lákají sukně a hlavně mini:))

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
to je blbost :) nic proti, ale já mám tyhle řeči za prachobyčejnou marnivost - podobnou té, která je dnes všude - namátkou rubriky časopisů - co je out - co je in (doporučuju přečíst Rimmerův test IN/OUT, tam je to všechno do puntíku:) ) ať to měly ty mé kalhoty v minulosti jednoduché nebo ne, do sukní většinou nelezu, doma si nosím co chci a každýmu to může být.. však se ví kde

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
vyjádřím se jen k tématu, které si nadhodila... sukně se musej umět nosit.. a ženských, který to umí, je míň než těch, který ty si sukně nosej za každou cenu... já osobně proti sukním nic nemám, ale když jsem se nad tím zamyslela, taxi ani nevzpomenu, kdy jsem ji měla naposledy... (takže proti nim vlastně asi něco mít budu:))¨.. každop. souhlas s tím, že to ženským sluší... ale jak sem řekla, myslím, že některým je to spíš na škodu.. a avi dis, jen tak:)

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
mně se teda ani moc ženský v sukních nelíbí teda - zase jde o to, co to je za sukni a taky co to je za ženskou a to se pořád dostáváme k tomu, že každému co jeho jest ehm žeáno díky sid - já tě vždycky ráda potkám - jsi mi zrcadlem :)

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
no přesně.. třeba když je to nějaká ťuťuňuňu v kostýmu, tak je lepší se sukní.. v riflích by vypadala jako kráva. Ale kdyby si někdo jako já dal sukni, tak by tak vypadal zase on:))) och, jsi mi zrcadlem?:))) ale jo, je to tak.. každému, co jeho jest..:)souhlasím:) (co taky zrcadlo může dělat jinýho, že jo:)))

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
no jo :) ale o kravách a sukních já mnoho nevím

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
nemá to působit jako přímá úměra... nebo jako něco, co má vyjadřovat, že když má holka sukni, tak je kráva,... to vůbec.. blbě sem se vyjádřila... :))) nechme toho, než se do toho zamotám úplně:) omlouvám se autorce, pokud to taky nějak blbě pochopila (nebo cokoli), nemělo to tak být a nebylo to tak myšleno:)))

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
tak jo, dneska se mi bude prima spát, přímá úměra měvtotiž vždycky budila ze sladkýho snění a ták no nic

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
přímá úměra je bašta:)

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
Bašta je mimochodem docela slušný pajzl tam u nás, ale tam se v sukních nesmí, znáš to, každý pupkáč se pak po té sukni otočí a ... a dál to znám jen z vyprávění, nic podloženého

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
to je jako kde "tam u vás"?:) myslim, že je to všude stejný.. i když "u nás" se otáčej všichni za všema:) a kolikrát to ani moc lichotivý nejni:)

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
odpověděla sis sama - všude je to stejné - netřeba znát, kde je u nás, ale jestli ti jde o tu Baštu, tak řekni, můžeš zajít :)

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
ok:) tak říkám:) pokud to neni na 2.str.rep., tak se o tom d¨á uvažovat.)

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
nevím, na ketré str. rep. jsi ty, takže to uvažování bude těžký, nicméně, abychom nebyly pokárány za to, že se nedržíme tématu právě přišla jakási slečna v sukni, má docela hezký omrzlý pahejlky na místě, kde se dříve daly vytušit nohy

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
přišla jako kam? žádnou takovou tady nevidím:))) já sem na tý pravý straně:)(při pohledu do mapky)

dismorphia
08. 11. 2004
Dát tip
ale to se divím! jestliže ty jsi na pravé straně mapky, tak ta slečna také a ta mapa není zase tak veliká leda že bych neuměla rozlišovat, což je také možné.. vlastně jsem levák píšící pravou rukou

Kytiii
08. 11. 2004
Dát tip
já mám ráda sukni, když vím, že budu jen sedět na zadku a nebudu se muset celý den bát, že si o něco rozpářu silonky... takže devadestá devět procent dní mám gatě... a je mi to jedno... asi proto, že těch pohledů stejně není málo :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru