Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TIP

08. 11. 2004
14
2
6955
Autor
MilanH

Menší nadhled neuškodí v jakémkoliv množství!!!

     Jsem Tip. Plno lidiček po mně touží. Někteří méně, někteří více. Pro některé jsem až drogou. K někomu jsem štědrý a objevím se u jeho díla 10x, 20x  a třeba i 30x . U některého díla se neobjevím tedy vůbec. To mně je někdy a hlavně u  některých děl až trochu líto. Přeci jen všichni co tvoří, tak dávají něco ze sebe, stojí je to určité úsilí a námahu. Někoho menší, někoho větší, někoho až nadlidskou.

          Ach lidičky nešetřete mně. Však já něco vydržím, však já se jen tak neunavím. Jsem běžec na dlouhé trati. Mám tím pádem ohromnou výdrž a odolnost.Čím více mně rozdáte, tím více radosti bude na světě. Tipujte co se do mě vejde. Čím více, budu mít sourozenců a přátel, tím lépe se budu cítit.

        Chci být někde třeba i 50x , 100 nebo 200x (trocha megalomanie není na škodu)!?!?  Umím se  rozdat pro druhé, takže nic nebrání tomu, aby jste mne využili pro dobro bližních svých, pro dobro literární tvorby.

                        

  A na úplný konec tipovaní zdar, zdar,zdar…

 


2 názory

MilanH
11. 07. 2022
Dát tip

Děkuji Ti moc a moc :-) a  hezký den přeji :-)


Markel
09. 07. 2022
Dát tip

díky za tvoje tipování

ode mne jeden taky k mání * :-))


celer
06. 03. 2006
Dát tip
e-e--- ;) ****************************************************************************************************** *************************************************** *************************************************** *************************************************** *************************************************** ****************************************************************************************************** *************************************************** *************************************************** *************************************************** *************************************************** ***************************************************

Brosqička
23. 03. 2005
Dát tip
tip tip tip :o) !!! Skvělý nápad, bezpochyby

MilanH
23. 03. 2005
Dát tip
Děkuji, děkuji, děkuji :o)

Taky jeden přidáme TIP

MilanH
09. 02. 2005
Dát tip
Děkuji :-)

50 to sice není, ale 36 je slušnej výsledek, gratulji ;-)

Pisces
09. 02. 2005
Dát tip
37mej :-)

MilanH
09. 02. 2005
Dát tip
Děkuji :-)

MilanH
10. 11. 2004
Dát tip
Děkujůůůůůů :-) :-) :-)

MilanH
09. 11. 2004
Dát tip
(G)eorge - moc dobře !!! sidonia - děkuji za tip a především za krásný obrázek :-) :-) :-)

sidonia
09. 11. 2004
Dát tip
jasan:)

komedie
09. 11. 2004
Dát tip
jůůůůůůůůůůůůůůůůů:)))tipanec:)))

papouch
08. 11. 2004
Dát tip
A nejvíc po něm touží Voloďa. :-))

Lotoska
08. 11. 2004
Dát tip
...jooo, tady někdo škemrá o típek:-) nejsem típků chtivá, mě potěší každé počteníčko, byť jen malá zastávka kolemjdoucích. Jen mrzí, že je málo těch, co se vrací ke starším dílkům....i tam se najdou skvosty. Tak tam občas brouzdám a čerpu...:-)

vesuvanka
08. 11. 2004
Dát tip
Umím se rozdat pro druhé, takže nic nebrání tomu, aby jste mne využili pro dobro bližních svých, pro dobro literární tvorby. Hezky řečené, zaujalo mě.... a TIP už běží....

MilanH
08. 11. 2004
Dát tip
papouch - Ano. Voloďa nejvíce ze všech :-) :-) :-) Lotoska - naprosto souhlasím. Taky tam občas brouzdám :-) Janičko - děkuji a rovněž za běžící TIP :-)

Zbora
08. 11. 2004
Dát tip
Ono s tipama je to těžký. Někdy je dávám u dílek, jenž si je pro svou kvalitu kolikrát ani nezaslouží, jen proto, že cítím nějakou snahu, či rozvoj autora. A naopak u děl, která bez kontextu na tip jsou, netipuju, jelikož jejich autor mne už přesvědčil, že umí lépe. Mám za to, že počet tipů rozhodně není dokonalá ilustrace kvality díla. Například tady jsem si říkal, že tip určitě nedám, ale když se mi to rozleželo v hlavě, zjistil jsem, že ta idea na tip je. Tak.t. K mínění, že: "Přeci jen všichni co tvoří, tak dávají něco ze sebe, stojí je to určité úsilí a námahu." bych dodal jen tolik, že na Písmáku se vyskytují individua, která si jej pletou se zábavním serverem, případně ventilují své úchylky, což na tip většinou neni. :o) Lotoska: Taky se snažím brouzdat po starších datech, ale většinou na úkor data dnešního. Tady je tolik materiálu, že to obyčejný smrtelník prostě nemůže stihnout postihnout.

Lotoska
08. 11. 2004
Dát tip
... já to taky nemyslela tak, že brouzdám po všem, co tu kdo kdy vložil, napsal...ale když jsem u autora, jehož styl se mi líbí, lousknu od něj i to starší, jestli to bylo postupem vývoje či je to prostě v něm. Z nových děl, co tu naběhnou se snažím přečíst hodně, někdy i většinu, někdy se nedá ani to, někdy na to není nálada, někdy to jsou paskvily a někdy se to rozleje do načerpání ... ale když narazím na dno nabízené karafy, vlezu i jinam a pak brouzdám po těch starších.... i z těch to sálá:-) Prostě jako ten smrtelník se snažím čerpat z nabízeného, pokud jde a a též nepropadnout tomu:-)

Noe1
08. 11. 2004
Dát tip
připadá mi to vTIPné, a né že ne. Šup tam s brtříčkem :-))))) *t

Zbora
08. 11. 2004
Dát tip
Lotoska: Přesně. I když nepropadnout Písmákovi vyžaduje notnou dávku sebezapření.

Lotoska
08. 11. 2004
Dát tip
jéje, já jej poslední dobou naháním každý den, ale jsem nějak pomalá, to asi tou zimou, co se tak nechutně vtírá:-) no a tak se nakonec přece jen jdu zahřát na písmáka:-)

Zbora
08. 11. 2004
Dát tip
Lotoska: :o)

MilanH
08. 11. 2004
Dát tip
Noe1 - díky za bratříčka alternative4 - má to být především nadsázka a humor. Doufám, že to nevyznělo jako povinnosti zasílat tipy. Viz též prolog "Menší nadhled neuškodí v jakémkoliv množství!!!"

a2a2a
08. 11. 2004
Dát tip
Beru si tvou výzvu k srdci a začnu hned - tip

a2a2a
08. 11. 2004
Dát tip
A teď trochu vážně. Není to sranda tipovat. Já dávám tipů víc, než by odpovídalo jeho hodnotícímu poslání, protože často vidím právě tu snahu, sdílnost a očekávání. Asi to není úplně správně. Ale jsem jenom člověk. Když ho nedám, mám z toho pokaždé nepříjemný pocit.

Noe1
08. 11. 2004
Dát tip
a2a2a: Tohle téma mne zajímá. Nemyslím, že by to bylo špatně. Každej má svůj systém, pro mne je důležitější měřítko, že se to líbí určitým lidem, kterým věřím a kterých si vážím, než absolutní počet tipů. Navíc si uvědomuju, že jakýkoliv hodnocení z větší části vypovídá spíš o tom kdo hodnotí, než o kvalitě (hahaha) díla :-)

a2a2a
08. 11. 2004
Dát tip
Noe1 : Určitě máš kus pravdy. Já jsem obecně proti tipům, ale souhlasím, že zde přitahují spoustu lidí a člověka, mne nevyjímaje, některé třeba ne, zajímají. Také srovnávám svůj názor s názory jiných a častou používám ke slušné, ale záporné kritice soukromých avíz a zpráv, poněvadž trpím iluzí, že soukromě to tolik nebolí. Nejspíše to není úplně správné, ale pokud o to autor stojí, požádá nebo mám dojem, že stojí za to, pak mu právě tou soukromou cestou sdělím hodně. Tipy mají, zdá se, různou váhu danou tvorbou či rozhledem tipujícího, ale vážit bychom si měli všech stejně. Protože za každým z nich je konkrétní člověk, jehož skutečnou hodnotu neznáme. Nškdo namítne, že naším úkolem je hodnotit jen a jen literární stránku a já opravdu nevím, zda je to tak správné. Nejspíše je, ale nemám v tom jistotu.

Noe1
08. 11. 2004
Dát tip
Jsme tu amatérský literární server a po kriticích bychom chtěli profesionální práci????? Nevím jak tebe, ale mne nikdo kritizovat umělecká díla neučil. Mimochodem, podívej se na kritiky, které píše Jannis. To je budoucí profesionál, a stejně občas napíše jen "líbí, T". Myslím, že krása je v různosti. Já mám v podstatě jediný požadavek - aby nebyla kritika agresivní.

a2a2a
08. 11. 2004
Dát tip
S tím se dá souhlasit, vím ze zkušenosti, když něco kritzuji, že se mi to nelíbí a jsem slušný asnažím se objevit i pozitiva, ohlasy jsou téměř vždy přízznivé

MilanH
08. 11. 2004
Dát tip
Noe1-Já mám v podstatě jediný požadavek - aby nebyla kritika agresivní a2a2-S tím se dá souhlasit, vím ze zkušenosti, když něco kritzuji, že se mi to nelíbí a jsem slušný asnažím se objevit i pozitiva, ohlasy jsou téměř vždy přízznivé S tím souhlasím :-)

(G)eorge
08. 11. 2004
Dát tip
zbora to řekl..

sidonia
08. 11. 2004
Dát tip
ať žije !!! *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru