Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trest

23. 11. 2004
0
0
1785
Autor
UchoVoko

Minulou hodinu angličtiny jsem napovídal kamarádovi, takže jsem dostal zvláštní domácí úkol. Úkolem bylo použít v textu určitých 15 slov, tak aby text dával smysl. A toto jsem vyplodil.

Chtěl jsem si pořídit psa, aby hlídal můj majetek, ale neměl jsem dost peněz v české měně, měl jsem jen dollary. A tak jsem zašel do finanční instituce, míním tím banku. Vyměnil jsem dollary, ale pořád to bylo málo, tak jsem si půjčil. Moc financím nerozumím, ale myslím, že úrok  50% byla dobrá nabídka. Pak jsem šel domů a surfoval Internetem a našel stránky, kde nabízeli přesně takového psa, jakého jsem chtěl. Jmenoval se Bobika, tak jsem jim poslal platbu na jejich depozitní účet. Asi za 2 dny jsem obdržel balíček. Celý nedočkavý jsem ho otevřel. Bobika tam byl, ale nehýbal se. Pak byl v balíku nůž a dopis, ve kterém byl text: "PŘEJEME DOBROU CHUŤ A NŮŽ JE DAREK OD NÁS, ABYSTE MOHL KVALITNĚ NAPORCOVAT BOBIKA."  Když jsem to zjistil, chtěl jsem celý obchod reklamovat, ale neměl jsem žádnou stvrzenku.

 

Takže mi zbyl jen dluh u banky a povinnost platit splátky. A také jsem musel zaplatit poplatek za pohřeb Bobika.

 

Ale na celou věc jsem se povznesl, jsem totiž alergik na srst a peří. Ale proč jsem tedy potom chtěl koupit psa na hlídání a ne alarm? To já nevím, ale to nebyl můj problém. Mým problémem bylo použít těch 15 slov, a to se mi povedlo.

 

PS: Omlouvám se všem těm, které tento text pohoršil a klidně napište jiný text s výše zmíněnými tučně vytištěnými slovy, ale já to musel psát anglicky a tak jsem začal od píky, což pro mne znamená od psa, protože pes bylo první slovíčko, které jsem uměl:-)


Čumák
06. 04. 2006
Dát tip
:o)

Lihomerka
06. 12. 2004
Dát tip
:o] Postarate se mi o Bobika? :o]

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru