Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis stromu

25. 11. 2004
2
0
3785
Autor
Jehanne

Velmi se mi líbí, že máš hodně silné dřevo, a větve trochu výš než ostatní stromy.Nemáš sice žádné zelené lupeny, ale to ti na kráse neubírá.Jsi velmi starý a umíš naslouchat.Tvé kořeny jsou zapuštěné hluboko v zemi, kde ti je nikdo neničí.Nejlepší však je, že tvoje větve dosahují blíž nebi, než ruce lidem.Mají tě rádi i zvířata, nejenom lidé.Když letí pták po obloze, vždy je rád, když tu stojíš a může si na tobě odpočinout.Nebo veverka si najde v tobě úkryt.Jsi určitě dobrý přítel, a s ostatními stromy vycházíš dobře.Akorát se ti nepoštěstilo, kde jsi vyrostl.

Místo klidného a čistého místa, kde tě nikdo neruší, jsi vyrostl v ne moc čistém prostředí blízko města, kde hlučí auta a lidé.Já tě už nebudu dále rušit.Musím jít, ale budu se k tobě vždy ráda navracet.


sk8ergirl
24. 07. 2005
Dát tip
já to dám do klubu, páč to tam patří...ale teda jinak, promiň, ale jsou to strašný kecy...:)

Jehanne
24. 07. 2005
Dát tip
sk8ergirl>Heh, dik :) Btw.-nemosis sa omluvat, ja o tem vim.. ;))Bylo to napsano pod hrozbou petky za ignorovani vytvarne vychovy /v tem pripade bych jich ale asi mela viac:)))/ :) LOL

Diana
08. 02. 2005
Dát tip
Zaujalo mne to. Mám stromy ráda. Je potěšující, že je tak citlivě vnímáš. :-)

Jehanne
08. 02. 2005
Dát tip
No yo.. to su celá já.. :)) "Někdo" mi kdysi řekl, že dělám z maličkostí problémy a ve všem se vrtám.. a pak mi "někdo jinej" řekl, že je to blbost, že si akorát všímám detailům a přemýšlím nad nima. Tož eto asi každýho věc..

Jehanne
07. 02. 2005
Dát tip
Pamatuji si, jaxem to nasupěně psala.. Měli jsme v primě na výtvarku slečnu Markétu Dosbabovou /její tatík Vašek Dosbaba je skvělý výtvarník a umělec. Všeci ho mají za senilního staříka.. no mají pravdu, ale já ho měla stejně ráda. Měl náš na výtvarku...No ale to je trochu o něčem jiném:)/, která nás vytáhla do parku blízského našemu ústafu. Neměla jsem ji moc ráda, páč sa přetvařovala, nadržovala, nebo si naopak zasedávala na moje spolužáky. Hodněkrát sem sa s ní pohádala... NO a tož nás vytáhla ven, řekla, ať si každý vyberem strom, omakáme si ho, přitulíme a já nevím co.. a pak mu máme napsat dopis. Nemosím snad ani říkat, jak nám to připadalo debilní a dyž sem prohlásila něco o hnutí hippies, všichni až na ni a na mě sa rozesmáli. Je zvláštní, jak něco nedokážem plně pochopit, a když už to chápeme, nedokázali bychom něco takového znova... Trochu sem sa zamotala, ale víte jak to myslim ;-) Peace.

Nallien
06. 02. 2005
Dát tip
souhlas s otmarem....ja bych se na nic takovýho ve 12(snad ani ted) nezmohla.... kdyz to citam tak se musim usmivat...neviem proc ale je to tak....

otmar
02. 12. 2004
Dát tip
tím víc si stojím za tím co je výše

Jehanne
29. 11. 2004
Dát tip
tož děkuji:)).. napsala sem to, dyž mi bylo 12 :)

otmar
28. 11. 2004
Dát tip
náhodou to je zajímavé zastavení a dokazuje vnímavost autora

nnnn
25. 11. 2004
Dát tip
nic. nic. nic.

Jehanne
25. 11. 2004
Dát tip
whazzup?! tohle je o stromu in memory:))ale jinak eto pěkný shit!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru