Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strach

21. 10. 2000
1
0
2266
Autor
Suppe

Strach - tahle píšnička je o tom, jak se kámoši na člověka vykašlou zrovna, když je nejvíc potřebuje. Vychází částečně z vlastních zkušeností (ale zabíjet se fakt nebudu!!)

Až teprve teď zjišťuji Jaké to je být na dně Jak těžké je přítele mít Který ti nepomůže Kdybych se teď mohl vrátit Všechno bych udělal jinak Nenechal bych se tak zničit A hlavně bych neměl strach Refrén: Věř, že mám prostě strach Jestli se zítra probudím Ještě někdy tě uvidím Může se cokoli stát Vím že se nesmím vzdát Ale já vážně mám strach Vrať mi ty noci bezesný Všechnu tu sebedůvěru Já ti pak možná odpustím Nebo se aspoň nenaštvu Začínám doufat že už odejdu Už takhle prostě nechci dál žít Sním o tom že oči neotevřu Že už tu bolest neucítím Refrén Přestaň si namlouvat Že jsi bez viny Že jsi mě neničil Přestaň si namlouvat Že nemůžeš za to že si už nevěřím Věř, že mám prostě strach Jestli se zítra probudím Ještě někdy tě uvidím Může se cokoli stát Vím že se nesmím vzdát Až když zůstaneš sám A dotkneš se dna Až pak budu věřit Že se mám komu svěřit Nepamatuješ si snad Refrén
Suppe
20. 05. 2001
Dát tip
neznám tvýho kamaráda náhodou?

Suppe
20. 05. 2001
Dát tip
neznám tvýho kamaráda náhodou?

Miroslawek
27. 11. 2000
Dát tip
hmm ... k tomu dokonce nemám, co říct ;o///

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru