Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

S podzimní depresí se nedá pracovat

01. 11. 2004
8
0
3726

Jestli se zhroutím nazvěte to plavým pokrytectvím

A až onemocním plácněte mě po zádech

ať vykašlu i zbytek té vody

Na truc a na rozkaz zalíbit se

Kopec už není moc vysoký

Na vrchol mě odnesou černí ptáci

Dolů určitě spadnu sama

Zvonům už příjde zbytečné bít

                                                ( být )

Jen jedenkrát


madam se malinko plete ale dokud je schopna se opravit je to v poradku...skoda ze setkani nebylo uskutecneno protoze hrose bylo onemocneno:*(

gabio
03. 03. 2005
Dát tip
gabio byla taky mimo...ale gabio jde na srazík ve čtvrtek v praze...

ach tak pragl hrocha nelaka:*))))))))prilis dalky malo blizka...me je dobre tady u nas na morave:*)))))

diky madam:*)))))

gabio
23. 02. 2005
Dát tip
madamme je poctěna, že mohla číst. Merci, monsieur:)

gabio
23. 02. 2005
Dát tip
madammoiselle:)

gabio
20. 02. 2005
Dát tip
t

dekuji madam...byt taky boli stejne jako bit...neni to na vyber patri tam oboje a presne tak jak je psano:*))))...nastvana sem byla taky a trucuju v podstate stale pac me to desne bavi:*))))nejak se toho zase slezlo prilis dohromady:*))ale ted je fajne :*)))

Diana
11. 01. 2005
Dát tip
Zajímavé. Plavé pokrytectví - jak asi vypadá kaštanové? A to bít potažmo být je na výběr? Beru být, to nebolí. Báseň mi nepřipadá deprasivní, spíš trochu hněvivá, trucovitá. Také nemiluju zimu, zvlášť tu letošní... Docela líbí :-))))

art: na depresy nespatruji nic krasneho kazdopadne podzimni deprese se mi zvolne presunula v zimni...a ani nefim esli to co je venku je zima...ale sakras prestanu si uz jednou stezovat:*)))))))))dik Tulen: todle neni dekadentni?...dobre beru to jako pochvalu:*)))))))uzivam vanocni depresi s tebou mej se lepe a lepe a treba ta deprese zapada snehem..pokud teda nakej bude:*)))))

tuleň
19. 12. 2004
Dát tip
poslední verš jsem nějak nepobral, ale jinak dobrý, konečně zase něco, co mi nepřipadá úplně dekadentní :^) a navíc se to hodí k mé teď už vánoční depresi :^))) t***

arthamir
14. 12. 2004
Dát tip
na podzimu jsou nejkrásnější možná právě ty deprese. jeden má pak chuť psát a na mysl a duši derou se pocity jež v létě dusí žár a v zimně sužuje mráz... líbí se mi :-)

kujiiiiiik katugiro: ja ti ani nefim...asi prej kouzlo:*))))))))...taky mi prijde ze zacatek je lepsejsi ale tak nejak to tam chtelo vsechno tak sem slovickum nebranila a nechala je nastoupit:*)) Lancelot: to bude tim ze tam byla:*) Bacil: ale jo chvilkovy hafofuj stav:*)))))))asi tam nekde ta sila bude dyz porad este nejsem moc zhroucena:*)))))) Eilil: jenze on vazne zazvonil...jen jednou a pak ticho...prislo mi to jako desne vosklivy znameni...ale uz se to kamsi vodfoukloooo:*)))))asi ten vitr...ten ja rada:*))))

Eilil
02. 12. 2004
Dát tip
hmmm.. hodně moc depresivní.. a těm zvonům bych se mohla i divit.. i jedno bití.. :o) bytí. by za to mohlo stát.. :o) ale raději se divit moc nebudu.. protože člověk se prostě tak někdy cítí.. že to nemá smysl.. a navíc se mi ten nádherný dvojsmysl na konci moooc líbí.. .. taková dvojitá metafora života.. osobně mi to tak přijde.. :o) tipek

Lancelott
01. 12. 2004
Dát tip
Tu depresi tam poznávám:o)

Bacil
01. 12. 2004
Dát tip
Je tam sice ta deprese, ale myslím, že i vnitřní síla, která dává naději, že deprese bude překonána...

ondrech
01. 12. 2004
Dát tip
joooo!!!***TIP

jo

aramis
30. 11. 2004
Dát tip
*

Print
30. 11. 2004
Dát tip
**!

katugiro
30. 11. 2004
Dát tip
začátek je zvlášť podařený, ještě ptáci dobří, pak to poněkud padá - asi z toho kopce... jak se Ti to podařilo publikovat dnes a prvního listopadu? :)

pozorovatel
30. 11. 2004
Dát tip
kat to už napsal datum je skvělý:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru