Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

hygiena

02. 12. 2004
3
0
11283
Autor
Kakuloj

Já mám velkou prdel
cernou jako uhel,
kdybych si ji umyl,
hygienou bych ubyl.
hehe... to je dobrý, já jedu příští týden do Práglu a Ty na Moravu... si zamáváme po cestě, ju? :-)) noo rozjeďte too....když mi se to tu prostě nelíbí, mno.. mám se... prostě se mám.... na story to není a na malý vyprávění taky ne... a jak se máš broučku Ty? :-)

Zbora
26. 03. 2006
Dát tip
Tak za náma máš někdy přijet do Prahy!!! :o)))) ...snad to bude zase dobrý...s tim písmákem. Musíme to tady zas pořádně rozjet...hlavně klub :o)) Příští víkend jedu do Zlína na svatbu...heč :o) ...ale stavit se v Kromclu určitě nestihnu :o( Jinak se máš dobře, žejo?

Zboroušku.... funguju....sem tam...přijde mi ovšem, že eště nefunguju jak bych měla... a upřímně....taky chybíte, ale mám dojem, že už to není to pravé vořechové.... tady.... starej dobrej a písmák k tomu... :-)) ale vodtud mi ave nepřišlo....sem se až divila... Piště....o které kytce to mluvíš, že bych jí poslala avi, by z toho taky něco měla :-)) btw....ste mě rozbrečeli... holomciii!!

Jojo, zavzpomínal jsem, zaslzel... Kytka mi taky chybí. Krásná chytrá, štíhlá jako proutek... Jo, to byla ženská!

Zbora
23. 03. 2006
Dát tip
Ty si takhle po večerech se slzou v oku připomínáš zašlou slávu nejoblíbenějšího písmáckého klubu...to je srdcervoucí :o))) ...co kdybychom poslali avi kytce...jestli už funguje. Místopřísežně slibuju, že odsud budu posílat každý den avi kytce, dokud se neozve...a všichni nebudeme vědět, že je zdravá a živá (případně alespoň jednou za dva měsíce)

Ad Zborovo povídání o tom, jak si koho představoval (z 12.1.2005): Když už jsi zmínil nick "seregil" - já už se leta nemůžu zbavit dojmu, že je to nick založený natruc egilovi...:)

no, Ty by sis povídal maximálně s čertama puntíčku zimomřivej.. :-))

Zbora
20. 01. 2005
Dát tip
Takže zase s Tebou a Tvejma kámošema :o)

zase mi lichotíš... nene, se mnou už nee....ale jestli Tě už unavuju, tak já přestanu.... :-)) Víš, že kolikrát se má v nejlepším přestat... :-))

Zbora
20. 01. 2005
Dát tip
Anděli

Zbora
19. 01. 2005
Dát tip
Já vím, že Ti to už navečer už moc nemyslí...to se právě budeš cítit Ty!!!

Já se tedy tak cítit nebudu, ale bude z Tebou soucítit... a to kvůliva mně? Taková oběť? :-)) mravenečku tykadýlkovej....

Zbora
19. 01. 2005
Dát tip
To víš, že bych Ti to neudělal...zobáčku štípavej

neudělal ? No to jsem ráda.... že by sis to neudělal.... prdelko nakousnutá....

Zbora
19. 01. 2005
Dát tip
s kym bych si pak povídal...ramínko vykloubené

snad já s kým bych si povídala, ne? :-)) prstíčku pokroucenej....

Zbora
19. 01. 2005
Dát tip
To už zavání debatou pro debatu...ale né to já s kym bych si povídal...květinko kouzelná :o)

Zbora
18. 01. 2005
Dát tip
Já už Tě nebudu dráždit...a dohodnu se s Pištou pěkně v tichosti :o)

grrrr... Zboroooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zbora
18. 01. 2005
Dát tip
Copak beruško pihatá?

dohody..... nebrat, dycky jsou z nich průšvihy a ty, které se projednávají v tichosti, to jsou vůbec nejhorší.... Jinak nic... heleď.... já se vás fakt začnu bát....:-)) aaa sem se rozhodla... ale to Ti povím až někdy jindy... :-))

Zbora
18. 01. 2005
Dát tip
Ty se vždycky pro něco rozhodneš a během jednoho dne svůj názor desetkrát přehodnotíš...byla bys dobrý politik...prostě přijeď, uvidíš Noa, Hradčany, Pištu, bezdomovce, vlka, Václavák, mě a spoustu dalších hezkých věcí...

já neřekla, že nepřijedu, musím.... kvůli wydře a symovi a Ladikovi a pepčovi atd. enem mě pak děsí ten bezdomovec, Ty a vlk... :-)) a taky ty hezké věci... ale je fakt, že se na vás holomci těším.... :-)) taťka mi slíbil kapesné....tak doufám, že se nenecháš zahanbit taťuško... :-))

Zbora
18. 01. 2005
Dát tip
Nenechám...už mám připravený kapesní nožík.

na co nožík???

Zbora
18. 01. 2005
Dát tip
Bych Ti mohl podříznout krček, až budeš zlobit, zastávám drastické výchovné metody.

brrrr..... to bude krve.... nebudeš se cítit jako prasátko na porážce? :-))

Zbora
17. 01. 2005
Dát tip
To nechápu...změnil se termín návštěvy Prahy?

Nezměnil, jen nevím, proč mi přeješ o 3 týdny dřív? Máš to v hlavě pomíchané... si založ deníček... :-))

Zbora
17. 01. 2005
Dát tip
Má to můj zpomalený mozek chápat tak, že přijedeš až 18. ounora?

hehe, Tvůj zpomalenej mozeček (začínám pochybovat, estli nějakej máš) :-))) až 28. ledna..... ach jo, ani do jednadvaceti to neumí počítat!!! :-))

Zbora
17. 01. 2005
Dát tip
Leden - zima, sníh, brzo tma...

hehe, jo, to je Ti podobné... :-))

Zbora
17. 01. 2005
Dát tip
28. i 29. ledna sice někde hraju, ale estli bude s Tebou nějaké setkání ujednané, rád bych se tam vyskytnul, estli teda můžu :o))

bude, sem se rozhodla, že to dám veřejně..... :-)) každý den je potřeba nějak oslavit, ne? :-)) a můžeš... taťko, můžeš, když doneseš kapesné... :-)))

Zbora
17. 01. 2005
Dát tip
Budem Tě vítat s transparenty!!!!! a uspořádáme veřejnou sbírku na podporu Kytčiny zhýralosti :o)))

jej, tak hlavně ať se hodně vybere, jinak to doplácíš... .:-) žádné transparenty, seš už jak Pišta... grrrr...... jestli mě naštvete, tak tam budu aniž bystě o mně věděli... taaak... :-))

Zbora
14. 01. 2005
Dát tip
A proč si myslíš, Ty můj andílku, že jsem za Tebou tak tiše přišel do pokojíčku?

abys nevzbudil maminku a zazpíval mi písničku a pohladil mě po vláskách? :-)) ach Tě asik povýším do stavu otcovského... :-))

Zbora
14. 01. 2005
Dát tip
Dobře, budu Tě při tom hladit po vláskách a zpívat Ti písničky :o) Komentář k Tvému druhému příspěvku si musím lépe rozmyslet, přecijen je to závažné rozhodnutí :o))) ...každopádně díky za lákavou nabídku!

při tom? Myslíš, jak budu usínat ovšem.... že ÁNO??!! :-)) ježkovy zraky.... chlapi myslej buď na sex nebo pro změnu zase na sex... :-)) nene, sem to myslela.... a teď budu velmi konkrétní...... pro méně chápající..... že bys byl mým taťkou... samo že virtuální.... a teď Tě nepotěším.... druhým.....:-))

sem se překlikla....

Zbora
14. 01. 2005
Dát tip
206.....Ty jsi s tím začala...a já sklízím výtky...ee :o) Pojímám Tě tedy za virtuální dceru...já to vedu...jedna nevlastní, druhá virtuální...asi přetanu myslet na ten sex, nebo jak si to říkala dcerko? :o)

Zbora
14. 01. 2005
Dát tip
Tady by jsme mohli v poklidu pokračovat...co Kaku?

navaž..... :-)) se mi přetrhla niťa... :-))

Zbora
14. 01. 2005
Dát tip
Tak jo, ale až v pondělí...odjíždím lížovat...hezkou Prahu přeju...a bacha na vlka :o)

brouku, Ty tam budeš 3 týdny?? :-))

Kakuloj
13. 01. 2005
Dát tip
květinko furt ti to nejde :) je to tvuj PARALEL :))

Zboroušku, medvídku rezatej... mlask a se moc vomluvkuju, spadl mi net a pak už se mi to nechtělo nahazovat znovu.... tedy dodatečně se loučánkuju a zároveň ti přeju krásnej den... :-)) čáry nee, to je můj zlej alternick... paralel... :-)) Kaku, já vím... ale neboj, já to časem zvládnuuu... .-))

Zbora
13. 01. 2005
Dát tip
Kytinko, myšičko stříbrná s démantovým čumáčkem...vůbec nic se nestalo...já si řikal...beruška má už unavená očíčka...musí hajinkat...také Ti přeji krásný, sluncem prozářený, zlým paralelám vzdálený, jen dobrými kouzly protknutý den...ne nepřeháním...blahořečím Ti z nejniternějšího cípku své bezelstné duše...a Těším se na další krásné konverzační hodiny u mnoha a mnoha rozličných děl, jež mají jen jedno společné...Tvou nenapodobitelnou, překrásně kouzelnou přítomnost :o))

To si zarámujuuuu..... heleď, veřejně bys to neřek, cooo? :-))) Se snad rozpláču, tak jsi mě dojal písklátko hřejivý... :-))

Zbora
13. 01. 2005
Dát tip
Podle situace a kontextu :o) Nebreč...zvlhne ti blůzka...venku je zima...nastydneš...kdo Tě bude kurýrovat...týjo...to vychází na Pištu...ten má štěstí...holomek jeden nečesanej :o)

Proč na Pištuuuu?? tsch by mě akorát umordoval k smrti... :-))

Zbora
13. 01. 2005
Dát tip
To si teda piš...a až to napíšeš vystav si to na nástěnku hned vedle mě...a až pojedeš doprahy tak to drž celou cestu před obličejem a stále dokola čti...i když teda nevim, zdali Ti to pomůže. Pišta je Zvíře s velkym Z. (krásně to tady rozvracim)

hech.... ty jo, fakt se začínám bát..... se rači skovám - před Pištou.... to bude zuřit... ale lepší zdravá květina, než nemocná, že? :-)) nádherně se rozvracíš... :-))

Zbora
13. 01. 2005
Dát tip
Pamatuj na toto známé přísloví: Lepší Zbora na horách, nežli Pišta v údolíčku :o)))))

:-))) ano, tatííí.... :-))

Zbora
13. 01. 2005
Dát tip
Ticho, nebo vzbudíš maminku!!!

No, neříkej, že bys nebyl rád.... :-))) byste pak mohli dělat věci, který malý děti nedělaj, ale po kterých se rodí... :-))

Zbora
12. 01. 2005
Dát tip
165......jak jinak má člověk posoudit zda jsi ještě hezká? Podle ohbí kabátu? ...ne, ba ne, myslim, že musíš být jednoznačně hezká...když píšeš takové hezké věci :o) ...jsem přesvědčen, že z Tebe bude něco pěkného vyzařovat :o) a takoví lidé jsou většinou tak nějak hezcí, i když jsou třeba úplně obyčejní...člověk si tady začne pod jednotlivými nicky podvědomě konstruovat určitou matnou podobu...která je pak na hony vzdálená konkrétní skutečnosti. Třeba Pištu jsem si představoval jako spíše korpulentnějšího třicátníka s brýlemi, krátkými tmavými vlasy, učesanými na pěšinku a přísným pohledem. Když pak do hospody vlítla hubená rozcuchaná blonďatá vichřice, s pohledem raráška, měl jsem hroznou radost, že jsem byl tak daleko od pravdy :o) ...ani se neptej, jak jsem si představoval Vesuvanku :o) ...i když občas se člověk trefí...třeba seregil, jakoby mi z fantazie vypadnul :o) a Tebe si nechám pro sebe :o) anebo dáme hru? Já napíšu jak si Tě představuju, a Ty mi pak sdělíš jak moc jsem se seknul? :o) ...lidi, kteří na mě působí dobrým dojmem a neznám je osobně si vesměs hrozně idealizuju :o) ...promiň že zde hovořím nemístně (vážně), ale mám dneska holt takovou uvědomělou náladu (už jsem dva dny nebyl nikde na pivo). Bohužel se o víkendu v Praze nepotkáme, neb odjíždím lížovat, ale nechám si Tě patřičně vylíčit :o)))))

ježkovy zraky!!! tedy klobouk dolů a to ostatní už dole mám.... :-)) Napiš mi, jak si mě představuješ, by mě fakt zajímalo a já Ti pak pošlu fotku, ju? :-)) Ježíšku, to mě mrzí, že se nepotkáme.... ale fakt... .-)) hech, by mě zajímalo kým si mě necháš vylíčit,ale upozorňuju Tě, že na bílo vypadám dost .... bíle? :-)) mám Tě ráda....:-))

avéé

Zbora
12. 01. 2005
Dát tip
Tak jo, ale až zítra...dnes už jsem unaven...a chce se mi spááát...taky Tě mám rááád :o)

Příšerooo.... :-)) tak brou no, ale zítra se z toho nevysvlečeš.... :-)) hech, keckooo....ukecaná a pokecaná, mazej spát.... :-))

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
heh, pripadam si jako voyer :) doufam, ze ta fotka bude taky tady pod mym arcidilem :)))

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
v mem utulnem klastere, poskytnu azyl vasim milostnym pletkam... tady vas nikdo hledat nebude ;)

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
a ja budu z povzdali sledovat vas virtualni ritual lasky (sex) na tahy :)

kakuuuu.... ty jsi kůň.... to není rituál, ale úctyhodná přestřelka a Tě zkalmu, ale nebude tu fotka..... dám odkaz ... :-)) ech, jednu fotku už tu mám, ale dobře ukrytou... :-)) já jsem ale chytrááá... ach...:-)) voyer :-)) děkuju za azyl.... :-)) hech, milostným? pletkám? :-)) ježkovy zraky, tak tak pozoruju, že ze mě bude za chvilku nymfomanka.. :-))

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
jestli je to prestrelka tak to jste oba pekne pidlooky ;) a meli byste zkusit zmensit vzdalenost, ktera vas rozdeluje a pak treba i nejakej ritual :)

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
dej odkaz a tip :)

Zbora
12. 01. 2005
Dát tip
Kakuloj: je od tebe značně sprosté, že si čteš "kritiky" pod vlastním dílem. Styď se! :o) Kytko, zřejmě se budeme muset přesunout pod jiné dílo...zde nám pšenka nepokvete...jsme pod přísným dohledem prostopášníka...se vůbec divim, že tak dlouho vydržel nevyjádřit se...zůstanu zde, jen když slíbí, že se bude dívat pouze jedním okem :o)

tsch, žádnej odkaz... a tip? Si ho zasloužíš? :-)) pidloocí nejsme..... zmenšit vzdálenost? hech, rozhodně nee, bych nechtěla dostat po držtičce... rači zůstanu kde su... :-))

Przniteli, pod jiné dílko? si myslím, že odjinud by nás rázně vyhodili se slovy: běžte si to někam rozdat... :-)) pokvete, kaku se bude dívat enem jedním vočkem, navíc je neškodnej, neboooj, je ceci pidlookej... :-))

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
Zboro, loool .o) zůůstaňte...prosím

175...já cu zůstat, fakt je to tu bezpečné.... jen se bojím, že až se to rozkřikne, tak tu bude mít kakuloj pěkně narváno... :-))

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
květinka si mě zřejmě představuješ jako zvoníka u matky boží :) vydím tam paralelu i v tom jak mi nechceš dát tip, protože mě považuješ za méněcenného :) pak já tebe jako Esmeraldu a Zbora je ten zlej ;)

Kakuloj
12. 01. 2005
Dát tip
asi jsem mel jvydrzet nevyjadrit se jeste dele

Zbora
12. 01. 2005
Dát tip
Kak: Tos měl...teď budeme stydliví :o)

baaaf.... ale dalo mi to, než sem to objevila... :-)) hech, matka od zvoníka... jo, přesná představa... :-)) vydíš tvrdě, že? :-)) ale jedule ti tipa dá... houby, méněcenej, kdeže.... no, slepá nejsem.... a Esmeralda už vůbec nee... klidně se vyjadřuj kaku... :-))

hehe..... i já mám svou paralelu..... eštěže moc neškodí.... :-)) a projevuje se velmi zřídka.... :-)) Zboro, Ty a stydliveeeej??? hech.... fakt jsi dneska snědl kaši... i tu vtipnou, že? :-))

Zbora
12. 01. 2005
Dát tip
Co to tady straší za odpornej nick...to sou zase náký čáry máry :o)

Zbora
12. 01. 2005
Dát tip
....si to vodejde usnout a ani se to nerozloučí...vás neučili v pěstírně slušnému chování...či jsi planá květena? To by lecos vysvětlovalo.

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
Se bojim (dnes již podruhé) ...a když mi nějaká hloupá kytka nadává do telat, které mají alespoň kousíček mozečku, vůůůbec mě to neuráží...přihopsám blíž, kopýtkama zadupu, čumáček skloním...a ham...kytička je v bachůrku :o))

ty, ty, ty požírači nevinných a krásných kytinek..... bude uranová metoda, styď se!! a boj se, máš proč... jej, to je něco na mě... :-))

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
Si mě rozesmála :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nevinná :o))))))))))))))))))))))))))))))))) a krásná :o)))))))))))))))))))))))))))))))) ne že bych Tě teda někdy zahlíd, ale živě si Tě dokážu představit: Nožky křivé, hadrová sukně, hrb, na hrbu černej kocour, nos jak datel, na nose bradavice, na bradavici chlup, na chlupu radioaktivní blecha. Sedíš v chaloupce na kuří nožce, pařátem mícháš lekvary a druhou hnátou tlučeš do klávesnice a cosi nesrozumitelného si mumláš pod vousy :o))) A smůla...uran už na mě nezabírá...byl jsem se poradit s klukama z biohazardu...a Ti mi dali, chlapci milí, antiradiační obleček...tůdle :o)))

no, vidíš to a pak že nejsem krásná.... jak kdybys mě viděl... :-)) aspoň něco jsem Tě... a to je dobře, von účel světí prostředky... :-)) hech a Ty si myslíš, že Ti nějakej obleček pomůže? hehehe... teď jsi zase rozesmál Ty mě... :-))

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
A dali mi zbíječku na čaroděnice :o)

cheche..... cheche.... musím na wc.... cheche... zbíječku.... cheche....:-))

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
Ty máš v chatrči i wc? Tak to jsi civilizovaná bosorka. Já myslel, že chodíš za chaloupku na mech :o)

tsch, neznečisťuju okolí, jsem civilozavaná čarodějnice... :-)

áve sem zapomínkovala, jo, paměť už nejni taková, jaká by měla bejt, no...:-/

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
Při Tvém věku není divu :o)))

154... no, ale na to, že je mi toliko let su docela eště kus... :-))

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
Kus čeho?

jako že su eště šik.... :-))

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
podle počtu teček, za něž se mají dosadit daná písmenka usuzuji, že slovo je šikmooká...týjo, teď jsem zjistil, chybí Ti tam jedna tečka. Mám rád rébusy :O)

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
Jsi Tedy Vietnamka?

já se z Tebe (z)jevím!!!! na to, kolik mi je, jsem ještě docela hezká. A tečka :-))

Zbora
11. 01. 2005
Dát tip
Jsem rád, že si tak věříš, bohužel nemohu posoudit, jelikož jsem Tě nahou ještě neviděl :o)

163...panebože..... tak to zas buď rád... a vůbec, co do toho pleteš moje nahé svůdné hadí tělo? :-))

Zbora
10. 01. 2005
Dát tip
129......čím víc tím líp. 100g senchy a celou noc nezamhouříš oko. (sice se zpočátku poněkud klepeš, nicméně po čase tento stav ustoupí a jsi tak 8 - 12 hodin svěží - a to vše v čajovně za 48,-)

131 - ježišmarjá, to musím někdy vyzkoušet.... takovej doping, jo? a je to vůbec povolené? A za necelou pajzku? Klepeš? na dveře? :-)) eee ještě mi sem písni, jak se to čte, ať se pak neztrapním... :-))

Kakuloj
10. 01. 2005
Dát tip
a v renomovaných podnicích je první šálek zdarma :)

se nedivím, kdyby to s Tebou praštilo, tak aspoň nebudou chtít po Tobě zaplatit a beztak maj předplacenýho pohřebáka... :-)) to fakt musím vyzkoušet, když mi to doporučujete, ale kdyby náhodou.... tak na mě někdy vzpomeňte.. :-))

Zbora
10. 01. 2005
Dát tip
133...........sencha (senča) nejlépe japonská - zimní, dračí studna (dračí studna) nejlépe od východního jezera. Bancha (banča), Kokeicha (kokejša). Vodu uvedeme do varu a necháme 3 min odstát, pak čaj zalejeme a necháme 6 min louhovat. Účinek se dostaví už po 10 gramech. Jakákoli kombinace s čímkoli je přípustná. Nedoporučuje se srdcařům. Zrychluje se tep a hrozí kolaps. :o)

134 no, tak senču už známe enem mi tam teď nějak přebývá ta studna, banča a kokejša...co s něma? :-)) super, kolaps sem už neměla 6 let, tak vzhůru do toho, co mě nezabije, to mě posílí.... a že já jak se tak pozoruju přežiju šecko.. :-)) doufám.. :-))

Zbora
10. 01. 2005
Dát tip
Všechny 4 čaje jsou si svým charakterem podobné, jen bancha je mírnějí. Nejlepší je smíchat je všechny dohromady a promíchat s půllitrem absinthu :o)

Kakuloj
10. 01. 2005
Dát tip
:))) aha, takhles myslel to "čím zelenější tím lepší"

ježpanenkote.... takže už vím, když se budu chtít někoho zbavit, tak mu toho namíchám plnej kotel.... tak... a tady je důkaz, kdo mě k tomu naved... :-)) absinth eee....:-))

Zbora
10. 01. 2005
Dát tip
Kak: jistě, zelené není nikdy dost! :o) Kytí: Včas uplatím Kakuloje mou sbírkou fekálně-anální poesie, on dílko smaže...a s ním navždy zmizí i všechny důkazy.

Kakuloj
10. 01. 2005
Dát tip
Květinko, zrovna od tebe bych zatracení absinthu nečekal! :) pravděpodobně tedy kouzelná květinka neznamená to, v co jsem až dosud věřil ;) Zboro, ano, to můžeš zkusit, ale pomni, že to zkusit může i Kytí

hech....a máš to Zboroušku, przniteli a lichotníku v jedné osobě... a patník Tě nemine... :-)) Kaku: mno, nezatracuju, enem ho posouvám trochu do zapomnění, přeci jen následky byly docela destruktivní... :-))

Kakuloj
10. 01. 2005
Dát tip
:))) země se pohnula!

no, v Asii i místama o 36 m... :-))

Zbora
10. 01. 2005
Dát tip
Jenže kytí nedosahuje zdaleka takových fekálních kvalit jako já. Je to přecijen jemná dífka.

Zboro, eště chvilku a začnu se přibližovat výrazivem k neoblíbeným autorům... :-)) tele si.... :-))

71_Art_72
07. 01. 2005
Dát tip
nelíbí se mi strofa s "odvrácenou stranou měsíce", ani metafora s pneumatikou není moc dobrá, ale jinak tip

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
arte: looool :) dostal jsi me ja chci X

Kak: Ty drž zobec. Tohle je záležitost akademického senátu klubu.

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
nemám snad právo být souzen alespoň třemi ze čtyřech akedémoniků???

To právo máš, ale až my se rozhodneme. Do té doby koukej čekat v koutě na verdikt, a ani nedutej.

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
ale já si připadám méněcenný a taky diskriminovaný v tom našem klubu, cubka o mě monitorem nezavadí

Dyk jo. Ty JSI méněcenný.

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
no, tohle? akcie dneska za osumnáct a zítra bez dvou za dvacet, výhodná koupě

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
avi tady to vidis

71_Art_72
07. 01. 2005
Dát tip
Vidím, paralelní světy jsou nevyzpytatelné. "právo máš, ale až my se rozhodneme" - to je klasický paragraf právní legislativy z dimenze zlého Arta, buď obezřetný kakuloji. Raději omez PRV na minimum, aby ses nenakazil, nebo se neprokázalo, že jsi doopravdy méněcenný. A už jdu fakt spát, ahoj zítra večer v tomto paralelním světě. I když je pátek, tak si asi zajdeme s Arty na pivo do paralelního světa, kde je jenom pivo, nikdy ti neni špatně a všichni artové jsou stejně hloupí takže si skvěle rozumí.

:-))) X souhlasím.... :-)) kakuloji máš zajisté radost, že? :-))

alte, řaď!

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Alt studýruje, ujmi se toho třeba Ty Pišto, já se necítím ověřený.

Zbora: Dyš mě se zrovna nechce...

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
květinka: :- ))) už to nechci :) jsem skutečně prokletý!!! Díky Pišto ;+)

Ježíšmarjá.... jednomu se neche, druhej není otevřený....chlapi... jedni líný...!!! Kakuloj, co zase nechceš? Člověk se tu štve, aby konečně někomu udělal radost a vono to pak řekne, že to nechce....

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Dyš se Pištovi nechce, doplňuji já, že důvody pro zařazení jsou vysvětleny ZDE , v Etickém kodexu klubu, ať chce bo nechce :o) P.S.: taková pí.... a tolik prestižních klubů. Zaslouží si to vůbec? :o)

Kak: Ty seš trhlej..... :)))))))))

zboro, nezáviď... :-))

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Kdo neumí, ten závidí :o)

No, ale závist je špatná vlastnost, proč mu to nepřeješ? :-)) a prostě se od nich neučíš? :-))) já jsem dneska kousavá.... achich, já dostanu brzo po papuli....už to vidím....:-/

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
zasouloží nezasouloží, co na tom záleží? tady nejsme v pohádce květinko: můj chtíč si ukojila, díky:) ale já zjistil, že už chci něco jiného

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Prostě na to nemám :O) Kde mají kytky papuli? nemohu to v mé Příručce mladého botanika naleznout.

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
Kytky jedí v podzemí až je Zbora vyplení mohou si zazpívat: už neryjeme držkou v zemi ;) (nezlob se kytí)

Kakuloj: aspoň něco, není zač, naštěstí jsem si toho nevšimla... :-)) tak jdi po tom... :-)) Zboroušku, ale máš, si inteligentní a jistě na to mít budeš... :-) Papuli mají vedle těch řezáků... :-)

Kakuloj.... :-))) si jedovatej... :-)) krásně

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
to nic :) je to pro tvůj kraso nick :) dal bych si tip *t

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
ale nejde to... ten doubletip

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Kytko, jo, myslíš pod rypáčkem, aha, tak už možná vim. Já vím, že jsem intelygentní, Maminka mi to řikala, jenže, na to abys stvořila takovou věc, musíš mít v sobě spóóóustu citu a tvůrčího umu víš. To není jen tak, si sednout a říct: "teď něco napíšu". To chce bohaté životní zkušenosti :o)

Kakuloj, já jsem na to poprvé zapomněla, proto jsem ho tam dala až podruhé, víš? :-)) jé, krasonick.. hech... :-))díky... Zboroušku broučku, pokladničko moje rezatá....piješ kafe? :-))

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Jen vodu. Proč?

No, že bych Ti uvařila moc dobré kafčo... :-))

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
taková sračka a má to aktuálně 107 přístupů kdyby sem tak strčil Rýpal ten svůj rypák! ale mohli byste mi dát tip zkamarádšoftu dokud tu neni ;)

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
já bych si dal moc dobré kafčo s tipem ;)

108... :-)) no, vidíš to... to Ti zvedáme se Zborou.... :-)) máš 3 kluby.. a 2 tipy... to je víc než dost, nemyslíš? :-))

109..... bez tipu.... kafe.... no, máš ho mít.... :-) (_)c

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
squjelý :) k těm klubům: dva jsou domácí (jsem zakladatel nebo spolu zakladatel) a o třetí jsem si musel vydupat, žádná sláva :( Dej tip!

vydupat? nee.... je zasloužený.... :-)) nene....

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
hmm... tvrdá palice, tak jinak: jaký kafe máš nejraděj?

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
111...Já Kakulojovi nic zvedat nehodlám, zvedej si to sama, Maryšo!

113..jasně, tvrdohlavá beranice... :-)) turka... :-) ale i presso... :-)) Zboro: :-))) no tak....já Maryša? :-) nee, sem se ptala proto, bych Tě třeba nesložila něčím tvrdým... :-))

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
Já vážně kafe nepiju, jen čaj, nejradši Senchu, či Dračí studnu, nejlépe po litrech :o)

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
kytí: fajn, takže teďka ti nabízím zase já kafe - turka nejturkovatějšího, když mi dáš tip :) Zbora: zvedáš mi tu úroveň ;) a za to bys mi taky mohl dát tip ;)

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
116......kytce nabízíš kafíčko a já Ti ho mám dávat jen tak, tůdle.

Kakuloj
07. 01. 2005
Dát tip
když ty piješ po litrech :( a ještě věci které neznám

Zbora
07. 01. 2005
Dát tip
To jsou jen takové bylinné čajíčky...osvěží ducha :o)

hehe.....osvěží ducha.... :-)) no, po litrech...tedy..... čaj taky, ale ne po litrech.... :-)

Kakuloj
04. 12. 2004
Dát tip
prohledl jsem:) jak by rekl klasik: stanuse mensim a jeste mensim...

X!

klipeto
02. 12. 2004
Dát tip
kolikrat si nemyty o tolik si vetsi

Noe1
02. 12. 2004
Dát tip
avi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru