Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1

25. 10. 2000
1
0
2422
Autor
Puťka

Za svitu upadajících sluncí A rukou, které nepouští Se něco zablýsklo A tak Tak to bylo, no Když otevřeš okno, tak je zima! Ale dřív bylo horko, ne? Totéž a totéž a totéž A tamto tolikrát "Dostatečně dobrá výchova vyrovnává diference." A to povídal jeden moudrý pán, ano ano Moc ho pozdravuju a mávám (taky mu mávejte) Děti se musí naučit to a ono Když on nechce dělat nic Ale já myslím, že něco bysme dělat měli, no určitě Svět se furt motá a ještě ke všemu letí, v takové té elipse Pokud vím "Všechny konstelace jsou obsazeny subjektivně historickým smyslem." Pá pá pá (Medvídku nespinkej chobotnice tě omotává loví chce tě sežrat uteč no moment počkej na mě zamkni už neodejdu leda až se mi bude chtít aha ty chceš mít klid tak já si jdu zapálit a pak můžem fuck tak nebuď povadlej ale jestli o mě nestojíš taky dobře)
Verita
17. 03. 2001
Dát tip
mě se líbí poslední tři řádky.......možná je to tou chobotnicí... :-) ne, opravdu mi přijdou zajímavé

Albireo
31. 10. 2000
Dát tip
Merle to vystihl přesně: je to opravdu zvláštní.

JiKo
26. 10. 2000
Dát tip
Já to vidím na listování knihou a výpis 5ho řádku z každé padesáté stránky

Merle
26. 10. 2000
Dát tip
mě to na opak přijde dost zajímavý... a to podobně chaotický "bláboly" nemusím. nevím, něco v tom cítím... je to takový zvláštní

Kvetina
25. 10. 2000
Dát tip
Něco tomu chybí a něco přebývá. Působí to jako popis halucinací po požití omamných prostředků, netuším jakých. Než napíšeš "2", tak chvilku uspořádávej myšlenky.

Katerina
25. 10. 2000
Dát tip
Zmateny tok myslenek, kdybych mela takhle zaznamenat moje myslenky tak by to bylo taky neco silenyho a hlavne nesouvislyho :-))) a to ani nepouzivam omamnych prostredku!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru