Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Virtual Space Nájemní vražství…

17. 12. 2004
3
0
3276
Autor
Petula

Virtual Space

 

Dobrý den,

právě jste si přivolal Virtual Space „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“. Náš Virtual Space je vytvořený pro verzi ViPoint 2027a. Vaše verze Realizátoru osobního Virtual Space je ViPoint 2022b. Pokud odsouhlasíte převod úhrady z Vašeho Osobního ViAccountu na náš GlobalAccount, pak obratem provedeme upgrade Vašeho ViPointu a Vy budete moci vstoupit do právě přivolaného Virtual Space. Podrobné údaje o platbě jsou zobrazeny v zorném poli na povrchu přivolaného Virtual Space. Ke vstupu je připraven Virtual Space „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“. Odpovězte ve smyslu „Potvrzuji!“.

 

Ano, provedu úhradu.

 

Časově nejednoznačná odpověď. Máte ještě dva pokusy. Odpovězte ve smyslu „Potvrzuji!“.

 

Potvrzuji.

 

Děkujeme za důvěru a blahopřejeme k získání nejnovější verze Realizátoru osobního Virtual Space ViPoint 2027a. Pro jeho případné sdílení s dalšími osobami Vám nabízíme rozšíření možnosti vstupu do osobního Virtual Space pro jednu až pět dalších osob. Pro bližší informace vyberte mezi volbami „Partner 1“ až „Partner 5“, pokud nyní ještě nehodláte rozšířit možnosti svého nového ViPointu 2027a, pak odpovězte ve smyslu „Rozhodnu se příště“.

 

Nemám zájem!

 

Opravdu nemáte zájem o rozšíření svého nového ViPointu 2027a? Připravujete se tak o možnost společně strávených prožitků při procházení Virtual Space. Společně zažitý prožitek je vždy silnější, než jen sdělený. Prosím, rozmyslete se ještě. Pro bližší informace vyberte mezi volbami „Partner 1“ až „Partner 5“, pokud nyní ještě nehodláte rozšířit možnosti svého nového ViPointu 2027a, pak odpovězte ve smyslu „Rozhodnu se příště“.

 

Jdi do prdele!

 

Příkaz nerozpoznán. Za použití nepovoleného slova Vám byla odečtena sazebníkem určená částka z Vašeho ViAccountu. Pro bližší informace vyberte mezi volbami „Partner 1“ až „Partner 5“, pokud nyní ještě nehodláte rozšířit možnosti svého nového ViPointu 2027a, pak odpovězte ve smyslu „Rozhodnu se příště“.

 

Jo, příště!

 

Dobře, respektujeme Vaše rozhodnutí. Tuto nabídku Vám opět předložíme při příštím přivolání osobního Virtual Space. Před vstupem do Virtual Space potvrďte, že jste dle zákonů své země i jejího nadřízeného celku plnoletý, nepodléháte v současné době zákazu vstupu do Virtual Space, nemáte dluhy vůči komunikačním společnostem a nebudete nyní ani v budoucnu protestovat proti zážitkům, které v osobním Virtual Space prožijete. Potvrďte přesnou formulací „Potvrzuji vše.“!

 

Potvrzuji vše.

 

Vaše prohlášení bylo ověřeno. Máte volný kredit 28 minut pro jednu osobu. Během prožitku ve Virtual Space si můžete svůj časový kredit až třikrát prodloužit přesnou formulací „Platím nn minut.“, kde místo nn použijete celé číslo v rozmezí 10 až 60. Platba bude odečtena z Vašeho ViAccountu. Ke vstupu je připraven Virtual Space „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“. Vstup potvrďte přesnou formulací „Vstupuji.“! Osobní Virtual Space opustíte třikrát bezprostředně za sebou zopakovanou přesnou formulací „Vystupuji.“, případně po vyčerpání svého časového kreditu.

 

Vstupuji.

 

 

Vítejte ve virtuálním prostoru firmy „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“! Děkujeme za Váš vstup.

 

Zákonné prohlášení:

Tímto prohlašujeme, že veškeré informace o Vaší osobě, které nám byly automaticky zpřístupněny Vaším vstupem přes prostředí Virtual Space, nebudou bezplatně předány třetí straně ani prodány firmě nezaregistrované v Globálním katalogu zasilatelství a sběratelství informací. Údaje však byly zapsány do Globální databáze pro potřeby Globálních orgánů Správy, Dozoru, Policie, Restrikce, Zdravotnictví, Informačních -, Neveřejných - a Dalších služeb.

Toto prohlášení se netýká informací, které budou Vámi sděleny během Vašeho pobytu v našem firemním virtuálním prostoru.

 

Zákonná upozornění:

Tímto upozorňujeme, že průběh libovolného pobytu ve Virtual Space či kterákoliv jeho část může být zaznamenána a uložena do Globální databáze pro potřeby Globálních orgánů Správy, Dozoru, Policie, Restrikce, Zdravotnictví, Informačních -, Neveřejných - a Dalších služeb.

 

Zkopírováním jakékoliv části či celku Virtual Space se ten, kdo tak učiní, dopustí trestného činu. Jedním z možných postihů je dlouhodobý až trvalý zákaz vstupu do Virtual Space.

(Nevztahuje se na certifikovaná vývojová pracoviště, jejichž režim je upraven zvláštním zákonem.)

 

 

 

Nacházíte se ve Vstupní hale, tj. na základní úrovni vnoření do našeho firemního virtuálního prostoru. Prosím, zorientujte se.

Prostřední dveře vedou do Přijímací kanceláře firmy.

Levé (kovové) dveře vedou do Márnice; pro Vás momentálně uzamčeno.

Pravé (dřevěné) dveře otevírají přístup k Uzlu Provozních a Objednávkových místností; do zde též přístupné Místností sdružovací však, vzhledem k jednouživatelské licenci Vašeho Realizátoru osobního Virtual Space ViPoint 2027a, nemáte nyní vstup povolen.

 

Rada:

Vstupte do prostředních dveří Přijímací kanceláře firmy. Zde budete uvítán a seznámen se službami a obchodními podmínkami naší firmy. Téže zde s Vámi bude učiněn Vstupní rozhovor.

 

Upozornění:

Pokud v našem firemním virtuálním prostoru vstoupíte do jakýchkoliv jiných dveří, činíte tak zcela a úplně na své vlastní nebezpečí a odpovědnost!

O ničem, co kdekoliv v našem firemním virtuálním prostoru prožijete, spatříte, uslyšíte, ucítíte, ochutnáte nebo osaháte či intuitivně vycítíte nesmíte během doby svého pobytu v našem firemním virtuálním prostoru informovat žádnou jinou osobu – tzv. „Zákaz přímého přenosu“.

 

Případnou pomoc s orientací a pohybem v našem firemním virtuálním prostoru firmy „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“ získáte přesnou formulací „Local help“. Tato informace je podávána zdarma, avšak čas jejího podávání je započítán do doby strávené ve Virtual Space.

Základní školení povinně dodržovaných pravidel orientace a pohybu ve Virtual Space obdržíte přesnou formulací „Global help“. Podání této informace je bezplatné jen při jejím prvním vyvolání, každé další vyvolání týmž uživatelem je zpoplatněno dle sazebníku a platba je odečtena z uživatelova ViAccountu. Využívání Základního školení není započítáváno do času stráveného ve Virtual Space.

 

Prosíme, vstupte nebo požádejte o pomoc přesnými formulacemi „Local help“ nebo „Global help“!

 

 

Globál help.

 

Příkaz nerozpoznán. Prosíme, vstupte nebo požádejte o pomoc přesnými formulacemi „Local help“ nebo „Global help“!

 

Gloubl help.

 

Vstoupil jste do Global Virtual Space „Základní školení povinně dodržovaných pravidel orientace a pohybu ve Virtual Space“. Toto je Váš druhý vstup a proto je zpoplatňován dle sazebníku. Poplatek bude odečten z Vašeho ViAccountu. Nyní Vás formou slovníčku seznámíme s obsahem školení.

 

Slovníček:

 

Local Virtual Space (Virtual Space) – domácí veřejné národní prostředí, kterým se lze pohybovat a přijímat zrakové, sluchové, čichové, chuťové, hmatové a intuitivní vjemy.

Komunikace s Virtual Space se děje ve spisovné podobě úředních jazyků země, jejíž národní prostředí Virtual Space prezentuje, dále v Global Language a mimoverbálně. Nářečí a jiné jazyky nejsou rozpoznávány.

Texty jsou uváděny v plné verzi v úředních jazycích země, jejíž národní prostředí Virtual Space prezentuje, zkráceně též v Global Language a vybrané úseky také v piktogramech.

Případná komunikace s Spolunávštěvníky je povolena jen v úředních jazycích země, jejíž národní prostředí Virtual Space prezentuje a v Global Language. Používání nářečí, jiných jazyků či smluvené nebo mimoverbální komunikace je přísně zakázáno. Porušení zákazu je trestáno dle zákona.

 

Foreign Virtual Space – cizí veřejné národní prostředí, kterým se lze pohybovat a přijímat zrakové, sluchové, čichové, chuťové, hmatové a intuitivní vjemy.

Komunikace s Foreign Virtual Space se děje v Global Language a mimoverbálně. Účastníci, kterým byla udělena Globální certifikace pro komunikaci v některém z úředních jazyků vybrané cizí země, do jejíhož Foreign Virtual Space vstoupili, mohou též komunikovat ve spisovné podobě jim pro komunikaci globálně certifikovaného úředního jazyka vybrané cizí země. Uživateli pro komunikaci globálně necertifikované úřední jazyky vybrané cizí země, jiné jazyky ani nářečí uživateli globálně certifikovaného úředního jazyka vybrané cizí země nejsou rozpoznávány.

Texty jsou uváděny ve zkrácené formě v Global Language a vybrané úseky také v piktogramech. Uživatelům, jímž byla udělena Globální certifikace pro komunikaci v některém z úředních jazyků vybrané cizí země jsou k dispozici též texty v plné verzi v jim globálně certifikovaném úředním jazyce vybrané cizí země.

Případná komunikace se Spolunávštěvníky je povolena jen v Global Language. Pokud byla všem Spolunávštěvníkům udělena Globální certifikace pro tentýž jazyk, který je zároveň jedním z úředních jazyků vybrané cizí země, mohou komunikovat též v tomto jim všem globálně certifikovaném jazyce. Používání nářečí, všem Spolunávštěvníkům globálně necertifikovaných a jiných jazyků či smluvené nebo mimoverbální komunikace je přísně zakázáno. Porušení zákazu je trestáno dle zákona.

 

Global Virtual Space – veřejné nadnárodní prostředí, kterým se lze pohybovat a přijímat zrakové, sluchové, čichové, chuťové, hmatové a intuitivní vjemy.

Komunikace s Global Virtual Space se děje výhradně v Global Language či mimoverbálně.

Texty jsou uváděny v Global Language a vybrané úseky také v piktogramech.

Případná komunikace se Spolunávštěvníky je povolena jen v Global Language. Používání jakýchkoliv jiných jazyků či smluvené nebo mimoverbální komunikace je přísně zakázáno. Porušení zákazu je trestáno dle zákona.

 

 

Uživatel – osoba, jež oprávněně vstoupila Do Virtual Space

 

Spolunávštěvník – osoba, která je ve stejný okamžik ve Virtual Space přítomna s Uživatelem

 

Zakázané činnosti ve Virtual Space – činnosti, které jsou zde dále uvedeny jako zakázané a dále činnosti, které nejsou v souladu s právními normami platnými pro Uživatele.

 

Povolené jazyky – jazyky uvolněné k používání dle navštíveného typu Virtual Space a jazykových certifikací Uživatele.

Používání jazyků neuvolněných k Používání v právě navštíveném Virtual Space, jazyků Uživateli necertifikovaných a používání nářečí je zakázáno.

 

Verbální projev – převedení myšlenek do slov a jejich vyřčení v Povoleném jazyce.

Používání nářečí, nepovolených jazyků, či smluvených výrazů a hesel a podobně je zakázáno!

 

Gesto – mimoverbální pokyn či výraz daný pohybem těla nebo jeho části uvedený v Globálním slovník gest a náznaků.

Gesta v Globálním slovník gest a náznaků neuvedená jsou zakázána!

Gesta, která by mohla ovlivnit nebo narušit Virtual Space nebo nepovoleně ohrozit Spolunávštěvníky jsou Uživateli zakázána!

 

Pokyn – předávání a sdílení slovních výzev, pokynů a gest Virtual Space nebo mezi Spolunávštěvníky

Pokyny, které by mohly ovlivnit nebo narušit Virtual Space nebo nepovoleně ohrozit Spolunávštěvníky jsou Uživateli zakázány!

 

Myšlenkový přenos – vědomé i nevědomé, chtěné i nechtěné sdílení a předávání svých myšlenek, intuicí, výzev a pokynů či prostorových, dějových, obrazových, zvukových, chuťových, čichových, hmatových a dalších představ či informací uvědomovaných si verbálně i nonverbálně.

Myšlenkové přenosy jsou povoleny jen s Virtual Sapace, k jiným subjektům jsou zakázány!

Myšlenkové přenosy, které by mohly ovlivnit nebo narušit Virtual Space nebo nepovoleně ohrozit Spolunávštěvníky jsou Uživateli zakázány!

 

Virtuální sdělení – sdělení provedené cestou Myšlenkového přenosu (oboustranně) mezi Uživatelem a Virtual Space.

 

Činnost – aktivita provozovaná ve Virtual Space vedoucí k jakékoliv změně v prostředí Virtual Space či jeho části.

Činnosti, které by mohly narušit právě navštívený Virtual Space nebo nepovoleně ohrozit Spolunávštěvníky jsou Uživateli zakázány!

 

Pohyb – přemisťování se ve Virtual Space se dosahuje Verbálními formulacemi, Gesty a Myšlenkovými přenosy.

Pohyb je možné v rámci lokálních pravidel navštíveného Virtual Space provádět všemi směry trojrozměrného prostoru.

V rámci pohybu lze toliko navštěvovat jednotlivá místa, ostatní činnosti, jako je například otevírání a zavírání místností, manipulace s předměty a vykonávání dalších úkonů dle možností nabízených v navštíveném Virtual Space se řídí pravidly pro Činnost.

Pohyb do Uživateli nepovolených míst je zakázaný!

 

Nepovolené projevy – vulgarismy, agrese, destrukce a další činnosti vedoucí k psychické, fyzické, materiální či jiné újmě Virtual Space nebo Spolunávštěvníků jsou zakázány, pokud není v navštíveném Virtual Space či jeho části výslovně uvedeno jinak.

 

Komunikace s Virtual Space – verbální i nonverbální, vědomé i nevědomé, chtěné i nechtěné sdílení a předávání Uživatelových informací Virtual Sace

Verbální i nonverbální, vědomé i nevědomé, chtěné i nechtěné přijímání sdělení všemi šesti Uživatelovy smysly (zrak, sluch, hmat, čich, chuť, intuice) z prostředí Virtual Space.

 

Komunikace mezi Spolunávštěvníky – předávání a sdílení Pokynů.

 

Komunikace aktivní – vysílání Virtuálních sdělení nebo Pokynů.

 

Komunikace pasivní – přijímání Virtuálních sdělení nebo Pokynů.

 

Komunikace interaktivní – využívání komunikace aktivní a pasivní

buď střídavě (povoleno jen dle zákona Certifikovaným mužům a Nezařazeným),

nebo současně (povoleno jen dle zákona Certifikovaným ženám a Nezařazeným).

 

Komunikace zakázaná – předávání Pokynů, Virtuálních sdělení či jakýchkoliv jiných informací osobám vně právě navštíveného Virtual Space (tzv. „Přímý přenos“), dále

komunikace se Spolunávštěvníky jakýmkoliv nepovoleným způsobem (tzv. „Nesledovatelná komunikace“), dále

jakékoliv verbální či mimoverbální působení na Virtual Space pomocí Pokynů, Virtuálních sdělení či jiným způsobem, které neodpovídá povolenému jazyku nebo není uvedeno v Globálním slovník gest a náznaků či význam jeho Virtuálních sdělení je mimo rámec obvyklý pro navštívený Virtual Space (tzv. „Nejednoznačná komunikace“),

nebo jakékoliv pokusy o nepovolené ovlivnění Virtual Space.

 

Způsob komunikace verbální – interaktivní užívání formulací v uživateli i případným Spolunávštěvníkům povoleném jazyce,

aktivní užívání formulací v uživateli povoleném jazyce,

pasivní přijímání formulací v užívaném jazyce a čtení textu v užívaném jazyce.

 

Způsob komunikace činná – aktivní činnost provozovaná ve Virtual Space vedoucí k jakékoliv změně v prostředí Virtual Space či jeho částí.

 

Způsob komunikace obrazová – interaktivní pomocí Virtuálních sdělení,

pasivní rozpoznávání piktogramů

 

Způsob komunikace mimoverbální – interaktivní, aktivní a pasivní pomocí Gest nebo Virtuálních sdělení.

 

Nepovolené projevy – vulgarismy, agrese, destrukce a další činnosti vedoucí k psychické, fyzické, materiální či jiné újmě Virtual Space nebo Spolunávštěvníků jsou zakázány, pokud není v navštíveném Virtual Space či jeho části výslovně uvedeno jinak. Porušení zákazu je trestáno dle zákona.

 

Konec Global help.

 

Prosíme, vstupte nebo požádejte o pomoc přesnými formulacemi „Local help“ nebo „Global help“!

 

 

Votevři hlavní dveře.

 

Zjištěno zakázané použití nespisovného výrazu! Pokyn nerozpoznán. Prosíme, vstupte nebo požádejte o pomoc přesnými formulacemi „Local help“ nebo „Global help“!

 

Vstupuji do přijímací kanceláře.

 

Vítáme Vás v přijímací kanceláři Virtual Space „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“! Prosím, odpovězte hostesce na její dotazy. Následně budete vyzváni k přednesení své nabídky spolupráce. Jsme si jisti, že se dohodneme…

 

Dobrý den, vidím, že jste přišel sám. Moment, prosím, ověřím si Váš Osobní kód a Vaše vstupní oprávnění. Jedná se jen o formalitu. Na nic nemyslete.

 

Ehm, ale…

 

Prosím, na nic nemyslete, jinak si nemohu ověřit požadované údaje.

Děkuji. Vše je v pořádku. Ještě formální otázka: Sdělíte mi své přání a nabídku verbálně či mimoverbálně.

 

Já…

 

Výborně, děkuji, vím… Budeme se bavit. Je to sice zdlouhavější, ale pro Vás asi přesnější. Další formální otázka: Pravidla znáte?

 

Jsem tu prvně…

 

Ano, jste tu poprvé, takže: Naše společnost „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“ je společností virtuální a zabývá se obchodem. Virtuálním, že, jak také jinak. Ovšem od jiných podobných společností se lišíme tím, že přesto, že jsme společností virtuální, najímáme si své zástupce i ve fyzickém světě! Právě v tom spočívá naše hlavní výhoda oproti konkurenci! Vymazat někoho jen tím, že mu zablokujeme či poškodíme jeho Osobní kód nebo ViAccount je velmi nejisté. Přes náhodné kontrolní zápisy osobních vjemů provedené při návštěvách Virtual Space se Úřadům již mnohokráte podařilo ve Virtuálním registru osob zjistit chybějící záznam a dokonce i následně zrekonstruovat markanty vymazané virtuální osoby tak dokonale, že se příslušná fyzická osoba mohla opět identifikovat ke vstupu do Virtual Space a spojit se se svou osobou virtuální! To pak většinou vede k odvetě a též to často vzbudí zájem Úřadů…

My řešíme věc komplexně. Virtuálně i fyzicky! Navíc uvolněné záznamy po vymazané osobě připojíme k takovým osobám, jejichž vymazání bylo provedeno Úřady, tedy vymazáním osoby po jejím přirozeném či úředně vykonaném konci v její fyzické existenci nebo po jejím úředně schváleném trvalém vymazáním z Virtual Space.

Naše, jak již teď víte, opravdu výjimečné služby jsou hrazeny kombinovaně: Z ViAccountu objednatele a protislužbou ve fyzické rovině. Hrazení z ViAccountu lze zcela nahradit protislužbami, opačně to však možné není. Sazebník v textové podobě je k dispozici zde. Obecně platí, že při třech či více protislužbách ve fyzické rovině již nebývá plnění z ViAccountu požadováno.

 

Protislužba ve fyzické…

 

Ano, jedná se o naprosto bezpečný krok. Není žádné riziko! My tento doplňkový krok, který zabezpečuje trvanlivost a neodvolatelnost našich služeb, neděláme jen proto, že jsme Virtuální společností. Postup je jednoduchý: Nejdříve dojde k převodu zůstatku ViAccountu objednané virtuální osoby v poměru 2:1 na naši společnost a na ViAccount objednatele, pak nastává vymazání Osobního kódu virtuální osoby a vymazání jejího ViAccountu včetně historie. Dále se prohledávají všechna nám přístupná, to jest ještě nearchivovaná data záznamů z pohybu objednané virtuální osoby ve Virtual Space. Nalezené záznamy jsou navázány na osoby ve Virtuálním registru osob označené jako oficiálně vymazané. Posledním krokem, který je již jen jakési pojištění v podstatě dokonaného díla, je likvidace v podstatě již neexistující, protože virtuálně zrušené fyzické osoby. Právě tuto protislužbu provádí objednavatel. Ovšem, pro svou i naši bezpečnost nelikviduje fyzikou existenci virtuální osoby, kterou si objednal, ale likviduje fyzickou osobu objednateli neznámou, vybranou na základě našeho sofistikovaného algoritmu. Ten mimo jiné navrhuje přesný způsob, místo a čas likvidace a zaručuje, že pokud se objednatel bude přesně řídit pokyny, likvidace bude úspěšná. Objednateli bývají obvykle bezplatně vypracovány tři varianty postupu možné likvidace. Další varianty si může objednatel přiobjednat. Úhradu přiobjednávky lze opět provést z ViAccountu objednatele či jím poskytnutou další fyzickou protislužbou.

 

Prosím, jaké máte přání? Koho si objednáte?

 

Pan …

 

Tedy bývalý obchodní partner. Moment, vyhledám si jeho kód.

Pro tento kód tu právě máme otevřenou session z jiné instance naší virtuální společnosti. Je v procesu objednávky. Nevadí. Máme dostatečné multiinstanční programové kapacity.

Tedy objednáváte?

 

Objednávám …

 

Vybral jste formu kombinované úhrady z ViAccountu a provedením fyzické protislužby.

 

Ano.

 

Dobře, objednávka zadána. Ještě je potřebné vytvořit závazek na fyzickou protislužbu. Jakmile bude potvrzen, spustí se likvidace virtuální osoby a s ní spojené další kroky, jak jsem vám je popsala.

Přečtěte si, prosím, nahlas zde uvedený text závazku a po celou dobu čtení se soustřeďte na to, že věc opravdu a skutečně provedete. Vaše verbální i mimoverbální vyjádření bude zaznamenáno. Upozorňuji, že v případě porušení zaznamenané smlouvy by naše firma musela postupovat dle vašeho vyjádření uvedeného v závazku: Text závazku je: „Provedu fyzickou likvidaci osoby, která mi bude vykonavatelem mé objednávky určena. Tuto protislužbu za svou objednávku provedu přesně dle postupu, který mi vykonavatel mé objednávky předá. Jsem si vědom, že se jedná o fyzickou likvidaci osoby bez budoucnosti a v podstatě již neexistující, neboť již virtuálně vymazané a proto není má protislužba ohrožena nadměrným rizikem. Jsem si vědom též toho, že pokud odmítnu tomuto závazku dostát, či jej nebudu plnit v souladu s vykonavatelem mé objednávky mně předaným postupem, riskuji zablokování svého Osobního kódu až do splnění svého závazku.“

 

Děkuji, záznam se povedl napoprvé. Lžiskóre i procento pochybností v normě, míra odhodlání nadprůměrná, celková pravděpodobnost bezproblémového plnění uspokojivá.

Pokyny k provedení protislužby vám budou předány nejpozději do čtrnácti dnů.

Děkuji a nashledanou. Těšíme se na další spolupráci.

Zpráva z Virtual Space „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“: Vaše objednávka byla potvrzena.

Pokud máte zájem, můžete se jít přesvědčit návštěvou Márnice v našem Virtual Space. Během několika minut po vstupu do márnice by tam měl přibýt záznam o provedení Vaší objednávky. Prosím, máte-li zájem, vstupte do Márnice.

Požadujete zobrazení záznamu o provedení objednávky v textové formě, nebo formě naturální, tj. trojrozměrné doplněné o čichovou informaci? Rozhodnutí vyjádřete formulací ve smyslu „Parte“ či „Mrtvola“. U mrtvoly, prosím, uveďte, jak dlouho má být po smrti.

 

Chci ho vidět studenýho!

 

Zjištěno zakázané použití nespisovného výrazu! Chybí parametr počtu dní. Pokyn nerozpoznán. Prosím, požadujete zobrazení záznamu o provedení objednávky v textové formě, nebo formě naturální, tj. trojrozměrné doplněné o čichovou informaci? Rozhodnutí vyjádřete formulací ve smyslu „Parte“ či „Mrtvola“. U mrtvoly, prosím, uveďte, jak dlouho má být po smrti.

 

Chci už konečně vidět jeho mrtvolu! Tejden starou. Tedy týden!

 

Dobře, v místnosti Márnice bude uložena mrtvola objednaného ve stavu po sedmi dnech od smrti při uchovávání v teplotě odpovídající počasí posledních sedmi dnů.

Protože se jedná o silnější variantu zážitku, doporučujeme Vám, abyste zaujal pohodlnou pozici, nejlépe v sedě. Křeslo je za Vámi u vstupních dveří.

Děkuji. Proces vyřízení objednávky byl spspspspspspsp…

 

 

Chyba 15.216. Přetížení systému. Počkejte na uvolnění!

Chyba 15.216. Přetížení systému. Počkejte na uvolnění!

Chyba 15.216. Přetížení systému. Počkejte na uvolnění!

Chyba 85.226. Zjištěna nekonečná rekurzní smyčka.

Automatické řešení chyby 85.226: Probíhá identifikace smyčky.

Chyba 85.228. Instance programu „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“ ID 257308 a Instance programu „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“ ID 257310 jsou navzájem uzamčeny.

Automatické řešení chyby 85.228: Procesy instancí ID 257308 a ID 257310 pozastaveny.

Automatické řešení chyby 85.228: Procesy instancí ID 257308 a ID 257310 odemčeny.

Automatické řešení chyby 85.228: Probíhá synchronizace procesů instancí ID 257308 a ID 257310.

Automatické řešení chyby 85.228: Probíhá krokování synchronizovaných procesů instancí ID 257308 a ID 257310.

Automatické řešení chyby 85.228: Nalezen rekurzní požadavek na zrušení entit 321A.FF01.891C a 321A.FF03.CDA1!

Automatické řešení chyby 85.228: Procesy instancí ID 257308 a ID 257310 pozastaveny.

Automatické řešení chyby 85.228: Entita 321A.FF01.891C zkopírována do dočasné entity FFFF.FF01.891C.

Automatické řešení chyby 85.228: V procesu instance ID 257310 zaměněna entita 321A.FF01.891C entitou FFFF.FF01.891C.

Automatické řešení chyby 85.228: Procesy instancí ID 257308 a ID 257310 spuštěny.

Automatické řešení chyby 85.228: Procesy instancí ID 257308 a ID 257310 úspěšně dokončeny.

Automatické řešení chyby 85.228: Instance ID 257310 zkopírována do dočasné instance ID FFF310.

Automatické řešení chyby 85.228: Proces instance ID FFF310 spuštěn pro entitu 321A.FF01.891C.

Automatické řešení chyby 85.228: Proces ID FFF310 úspěšně dokončen.

Automatické řešení chyby 85.228: Dočasná a pomocná data odstraněna.

Automatické řešení chyby 85.228: Chyba vyřešena bez zásahu administrátora. :o)

Stavové hlášení 005: Návrat do standardního režimu.

 

 

Byl jste vymazán ze systému. Vaše virtuální existence je ukončena. Budete automaticky odhlášen. Virtual Space „Nájemní vražství Sekyra & Zakopaný“ se s Vámi loučí. Děkujeme za návštěvu.

 

POZOR! Váš ViAccount je prázdný a má status Blokovaný!

Globální telekomunikační společnost si Vás dovoluje upozornit, že jí právě DLUŽÍTE poplatek za 23 minut a 38 vteřin připojení.
První upomínka! Žádáme, uhraďte!

 

 

___________________

 


Jeheheman
17. 12. 2004
Dát tip
to je šílenost, ale docela dobrý... ostatně si myslím že ti nejmladší písmáci se něčeho z toho, ještě dožijí. t Ale některé nudnější pasáže bych doporučil zkrátit, ořezat, zezábavnit v rámci možností. Global search jsem dost přeskakoval, takže bych se být tam ani nedozvěděl, jak virtuanet pořádně používat.

Aerotik
17. 12. 2004
Dát tip
Matrix. *

fungus2
17. 12. 2004
Dát tip
Uf. Máme se na co v budoucnosti těšit-**

Milly
15. 12. 2004
Dát tip
Ježišmarja, co to je?? Obávám se , že jsem momentálně zcela nepochopila...... Je to na mě moc úřední a počítačový....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru