Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

JAMES LORD A MOŘŠTÍ LUPIČI

27. 12. 2004
9
0
3227
Autor
námořník

Úvodem: Ten James jsem vlastně já, ale jenom někdy.

 

Jednou  byl  James  s kamarády  Ondrou  a Pavlem  na loďce  v jedné  zátoce. Když už upluli pořádný  kus cesty, Ondra zamířil sextant na slunce a kouknul se na mapu. Vykřikl: „Jsme na pustém moři  !!!!!!!!!!!!!!!“. Okamžitě jsme s Pavlem začali volat SOS a tlouct do lodi  „ … --- … „ ale nic se nedělo. Tak jsme toho nechali a radši jsme hledali ostrov. Naštěstí jsme našli skálu uprostřed moře. Všichni na sebe navlékli maskáče a zelené rádiovky. Pak jsme si vzali z lodi své vzduchovky (na provázku). Sebrali jsme všechny štětinky, broky i diabolky a začali jsme hledat jeskyni. Naštěstí jsme našli jednu jeskyni, do které nezatékalo. Vyndali jsme si tam spacáky a udělali jsme si veškerý nábytek. Pavel najednou vyhrkl: „Zapomněli jsme si na lodi vzduchové pistole!“.  Kromě Pavla jsme tam pro ně běželi všichni. Ty pistole byly nabité broky. Najedenou vběhli na ostrov dva chlapi podobní pirátům. Každý muž šel z jiné strany. My jsme byli dva vedle sebe a každý postřelil jednoho muže do  nohy (vytahovali na nás dýky). Okamžitě jsme běželi za Pavlem do jeskyně a všechno jsme mu vylíčili do posledního detailu. Pak jsme ještě na loďce vyjeli pro jednoho kamaráda, který se jmenoval Martin. James se s Martinem znal ze školky; Martin tam byl jeho nejvěrnější kamarád. Martina už jsme našli v maskáčích a zelené rádiovce. Vzal si svojí vzduchovku, sebral všechny tři druhy nábojů, dal si pistoli za pás a vyrazili jsme. Když jsme dopluli na ostrov, našli jsme tam tři chlapy. Dva z nich měli na noze ránu. Ti chlapy se najednou začali hádat: „Říkali jste, že ti prckové jsou jenom dva“

„Jenže oni tam skutečně jenom dva byli !!!“

„To je mi jedno, teďka ale mají přesilu.“

Do hádky se vložil i třetí chlap: „Ale pánové, nehádejte se“.

„Ty se do toho nemáš co plést, Nicke“, vykřikl starší chlap. Mezi tím ale už James a jeho kamarádi stáli plně ozbrojeni a James na lupiče vykřikl: „Ruce vzhůru“. Starší chlap s klidem řekl „připravit, muži“ a muži si z pod saka vytáhli samopal.  Nicke dal povel: „Dejte samopaly pryč, jsou už jenom tři !!!“ Lupiči utekli na druhou stranu ostrova. V tu chvíli přijela korejská policie (tento příběh se odehrává v Koreji). Velitel  se zeptal: „Kde máte ty lupiče?“ James odpověděl: „Na druhé straně ostrova.“ Pan velitel zavelel: „Za mnou“. Policie chytila lupiče a odvezla je do věznice. Pan velitel dal Jamesovi, Martinovi, Ondrovi a Pavlovi medaile.


Dotek
25. 02. 2005
Dát tip
Skvělé, tohle bych chtěl vyprávět :-))

Kakuloj
10. 01. 2005
Dát tip
:))) super * aviatip

klipeto
10. 01. 2005
Dát tip
Perfektní. t* Nebojí se říct čtenářovi , že se tento příběh odehrává v Koreji těsně před koncem ;-) Pak mne dostalo, že Noe1 má na písmákovi syna, kterej je druhák a píše takovýdle věci, ze kterých doufám nevyroste, protože jsou príma. Nakonec mne dorazil Pišta za vola.

Noe1
04. 01. 2005
Dát tip
A další emnice ... tentokrát u díla mého syna :-))))) avi No, tipnu si :-))))) to snad není nic proti ničemu :-))))

Emnice je super, ale.... pan syn by si ty jointy měl balit trochu slabší...

Noe1
04. 01. 2005
Dát tip
Pišta: Nechci vidět co a jak bude psát až bude ve třetí či dokonce čtvrté třídě :-))))

No moment.... Já na to pochopitelně koukal, na tu "druhou třídu" - ale bral jsem to jako fór. Nechceš mi říct, že.....

Noe1
04. 01. 2005
Dát tip
Jasně, je to opravdu druhák ze ZŠ :-)))))))))))))))

Aha. Tak to jsem zase jednou za vola já....

katugiro
27. 12. 2004
Dát tip
tohle je dnešní nejfantasknější dílo! dětská psychedelie, já zírám :))) *

Feanor
27. 12. 2004
Dát tip
:)))))

Kandelabr
27. 12. 2004
Dát tip
jedinečné. taky chci tahle psát :) tip, tip, tip

Všichni na sebe navlékli maskáče a zelené rádiovky

fungus2
27. 12. 2004
Dát tip
O)))Bezvadné

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru