Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konečně..

01. 01. 2005
1
0
1682
Autor
Joen_B

Smála jsem se.Byla jsem mezi kamarády a odreagovávala jsem se po dlouhém týdnu bez tebe.Hráli jsme šipky, už nevím kdo prohrával nebo vyhrával, byla jsem zapálená do hry.Ale i přes to můj pohled často zamířil ke dveřím.Čekala jsem kdy se v nich objeví tvoje postava.A najednou jsi tam stál.Tvoje tělo se celé tak nějak pohupovalo pod vlivem alkoholu.Když jsi po nějaké hodině hrál ty šipky s námi a já jsem si s tebou po dlouhé době zas normálně vykládala, i když jsi nebyl úplně střízlivý, uvědomila jsem si že tě miluji ještě víc než jsem si myslela. Protože jako bych teprve tehdy pocítila jak ze mě spadla ta únava týdne, najednou jsem se cítila tak nějak povznesená.Povznesená nad všechny svoje problémy.Je těžké věřit, že tohle cítím k někomu tak sobeckému jako jsi ty, ale je to tak.Nikdo si nedovede představit jak jsem se cítila, jak jsem byla šťastná, když jsem ti později seděla na klíně a tvá tvář byla tak blízko té mé.Najednou jsi se začal přibližovat a mé rty se dotkly těch tvých.Celých osm měsíců jsem čekala na to, že se to ZNOVU stane.Stalo se.Bylo to krásné.Ještě teď cítím tvůj jazyk a tvoje zuby kterými jsi mě kousal do rtu.Bolelo to, přesto jsem necítila bolest, ale slast z bolesti.Docela určitě jsem věděla, že až se příští ráno probudíš, nebudeš si to ani pamatovat.Ale mně to bylo jedno, protože pro mě byla důležitá právě ta chvíle, ta chvíle o které jsi i ty věděl.

Joen_B
27. 01. 2005
Dát tip
Katarina: Jo, pro sebe si zatím doma píšu, něco jako autobiografický román....

Joen_B
27. 01. 2005
Dát tip
Katarina:Jo a díky moc!!!

Katerina
26. 01. 2005
Dát tip
Tohle se mi líbí, opravdu líbí, je to takové dospělé, střízlivě romantické. Píšeš něco delšího a rozsáhlejšího, nebo tě jen tu a tam něco podobného napadne? Tohle vypadá na slibný začátek.

wazzup
01. 01. 2005
Dát tip
nic moc... je takovej popis, nic světobornýho, je tam několik chyb a za tečkou se dělá mezera. nezaujalo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru