Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis pro tebe

25. 12. 2004
3
0
2465
Autor
Joen_B

  Cítím, že je moje rovnováha narušena. Že  moje srdce se naklání, naklání se na stranu co vede k tobě. Bojím se toho, až se naše těla dotknou, bojím se jejich horkosti, bojím se milování. Ale víš, je to takovej ten krásnej strach, co chci překonat, protože chci mít tvý jméno vmilovaný ve svým srdci, protože potom bude vyplněno vším, vším co mu do té doby chybělo. A my budeme někde, kde jsme chtěli být a náš vztah bude obohacen tím co patří k lásce. Splynutím dvou těl, co tě vynese ke hvězdám a tam se nadechneš hvězdnýho prachu. ten prach tě nezadusí. Je ze samých světýlek, která svítí a hřejí a ty víš, že to je to naplnění na které už tak dlouho čekáš.
   Toužím po tom, aby ty slova, co jsou jen na papíře se proměnily ve skutečnost. I když na papíře jsou taky krásný. Krásný tím, že probouzí představivost a ta čaruje ty nejkrásnější chvíle. Pootvírá dveře někam do krásna a nakukuje do tajných míst, nadzvedává pokličku, abychom mohli ven. Ty krásný sny co si nosíme v sobě pomalu odhazují roucho a vstupují do světa skutečností.
    Toužím po tvým těle a chci aby mě spalovalo, spalovalo tím nejsilnějším žárem co v sobě má. A aby po ruce nebyl hasicí přístroj a  žádná voda a nic co by mě jen trošku mohlo chladit. Budu se choulit ve tvé náruči tak dlouho jak to jen půjde a přát si, aby tvé ruce nikdy nepovolily. Budu poslouchat tlukot tvýho srdce, to tikání co naplňuje láskou. V tu chvíli budu vědět, že mě nemůže rozházet žádná inkvizice a nic mi nemůže zabránit, abych cítila, že chci milovat a být milována.Těším se na dny co přijdou, na to, co přijde, těším se na tebe. Na každou minutu i když zatím je jich málo. Ale i ty stačí, protože když ti na někom záleží, tak nesejde na čase, když je láska nekonečná.
   Chci být nešťastná z toho,že nemůžu být s tebou, zoufalá z lásky, protože to je krásný, chci toužit po něčem co nedostaneš pokaždé, když si natáhneš ruku. Tohle všechno k lásce patří a dělá ji krásnou. Vždycky se krásně vzpomíná čím vším musela projít a já doufám, že jednou vzpomínat budu.
   Budu vzpomínat s tebou. Věřím tvým slovům, tvé lásce. Věřím tvým očím, tvým slzám, smutku i radosti. Věřím tvýmu tělu i duši. 

Joen_B
27. 01. 2005
Dát tip
Katarina:Díky moc :o)

Katerina
26. 01. 2005
Dát tip
Další úryvek? Ta zmínka o inkvizici není jen tak náhodou. Další dobrý nápad!

MilanH
29. 12. 2004
Dát tip
***** TIP

Joen_B
29. 12. 2004
Dát tip
Díky!

klipeto
28. 12. 2004
Dát tip
Nějak mne to mile překvapilo... většinou se lidi, když píšou něco podobného, opakujou po jinejch, ale todle mi přijde hodně originální. Možná to tak není, ale tak to na mne teď zapůsobilo. Moc hezký.

Joen_B
28. 12. 2004
Dát tip
Děkuji, to potěší :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru