Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sex na divokou kartu

04. 01. 2005
8
0
3494
Autor
Matylda

To opravdu nesnáším!

Když si někdo plete můj obchod s balící službou! Když si jinde koupí dárek a přijde se zeptat, jestli bych mu jej náhodou dárkově nezabalila. Odpověděla jsem, že náhodou ano. Za 25 Kč. Muž se uculil, poděkoval a vytáhl z igelitky bílou krabičku. Balila jsem mu ji, přitom se vyptával na krásy našeho města. Mluvil anglicky a byl Ital. Než jsem uvázala stuhu, zeptal se, jestli bych za ten chvályhodný počin nepřijala jeho pozvání na kávu, či něco malého k snědku. Řekla jsem, že teď nemůžu zavřít, ale vzápětí mě to mrzelo. Naštěstí se nedal odradit. Zeptal se, kdy končím a že by na mě mohl počkat. Souhlasila jsem.

Než odbila sedmá, honily se mi hlavou různé myšlenky. Nejen rozevřený Cosmopolitan s článkem SEX NA JEDNU NOC mě dráždivě vzrušoval.

Vyzvedl mě přesně. Navrhla jsem zajít do nejbližšího restaurantu, nechtělo se mi courat a měla jsem už hlad. Než jsme si vybrali z jídelního lístku, stačil mi Pasquale říct, že je tu poprvé, s partou kamarádů, ale ti dnes odjeli na výlet a on je tudíž sám. Dobrá informace. Než nám přinesli jídlo, několikrát mi hnětl eroticky ruku a přísahal, že vypadám jak Claudia Schiffer. Vykládal, že je rozvedený a užívá si cestování Evropou.

"Na co myslíš?"

Chtěla jsem mu po pravdě říct, že na sex. Ale jenom na SEX. Žádné takové, aby mě líbal, žužlal, hladil a vůbec předváděl nějakou předehru. Aby cancal, jak jsem krásná a úžasná. Přemýšlela jsem jak bych mu to měla říct. Že chci jen have sex, made it. Abych to zkrátila. Ale nenašla jsem odvahu. Místo odpovědi jsem se jen uculila. Pozorovala jsem jeho chlupatou svalnatou hruď vykukující z modré košile, ladící se stejně barevným svetrem, jeho smyslná, malinko prasečí ústa a rozšířené oči.

Předstíral, že mi bude číst z ruky, to aby mě mohl bříšky svých prstů hladit v dlani a dělat "vařila myšička kašičku". Po páté opakoval, že opravdu vypadám jak Claudia Schiffer.

Jeho repertoár mě celkem nudil, ale představovala jsem si, že si konečně splním jeden ze svých erotických snů, rozdat si to s někým úplně cizím. Mít sex na divokou kartu. Proklínala jsem jeho žvýkání, které protahovalo nucený rozhovor.

Vyšli jsme ven. Navrhl, jestli se neprojdeme a namířil si to směrem ke svému hotelu. Chtěl se romanticky zastavovat u proudící řeky, chytal mě za ruku. No to tak akorát, myslela jsem si. Sex ano, jen ne žádné důvěrnosti! Odtáhla jsem se. Než jsme došli k hotelu, ztrácela jsem chuť na konverzaci. Jestlipak má u sebe nebo na pokoji kondom, doufám, že ho nebude překotně na poslední chvíli někde shánět!

Ležela jsem na zádech, prohnuta do oblouku, pozorovala, jak si mě svýma chlupatýma rukama přidržuje v té nejsprávnější poloze, vnímala jeho prudké pohyby, vzrušoval mě jeho škleb a touha si primitivně užít. Naštěstí už nic neříkal a soustředil se na rozkošně brutální dobytí ráje. Zůstal oblečený, jen si dravě sundal kalhoty a přesně podle mých představ se dotýkal jen tou nejpodstatnější částí těla.

Slast dosáhla vrcholku, zůstala jsem bez hnutí ležet. Uááá. Nádhera! Vychutnala jsem si ještě pár vteřin nehybnosti, Pasquale se rozplynul v poslední vteřině mého orgasmu a já vstala a šla si do kuchyně uvařit kafe..

Před půl hodinou jsem ho nechala stát před jeho hotelem, rozloučila se bez zdůvodnění, bez zbytečných vysvětlování, co dnes všechno ještě musím a proč nemůžu. Doběhla jsem celá vzrušená domů a dosáhla vyvrcholení s Pasqualem nad sebou jako myšlenkovou tapetou.

Když jsem s ním šla na večeři, měla jsem na něj in natura chuť na 90 %. Když u večeře požádal číšníka, aby mu donesl ještě dva knedlíky, aby mohl vytřít zbytek omáčky na talíři, klesly procenta na 60. Pozorovala jsem ho, jak se svého úmyslu dojíst very delicious cream nehodlá vzdát a čeká na línou nevšímající si obsluhu, jak hltavě vytírá přineseným knedlíkem už jistě studenou omáčku. Fuj! Omáčky nesnáším, studené omáčky už vůbec a vytírat talíře se mí hnusilo odjakživa. Když pak nenechal (pravda pomalé obsluze) ani korunu dýško a při procházce se zmínil, že se mu rozpadají boty a zeptal se, kde si zítra může koupit nové, mé erotické preference klesly pod realizovatelné minimum mých živočišných představ.

Je zvláštní, jak některé zdánlivě nepodstatné vjemy ovlivní naše rozhodnutí.

V některých případech zkrátka není nad selfservice!

 

 

 

 

 


Gerzon
12. 01. 2005
Dát tip
Říká se, že je to nejupřímnější druh sexu. T

Vaud
09. 01. 2005
Dát tip
Výborná!!! * Holky, von je to Ital!

Yossarian
06. 01. 2005
Dát tip
to je dobře že to neni autobio-považoval bych tě za vampa *

Delahaye
06. 01. 2005
Dát tip
"jeho smyslná, malinko prasečí ústa a rozšířené oči" .... :-))))) Matylda je třída !! T + avi

Craerassy
06. 01. 2005
Dát tip
díky za avi:-) jooo..sny a skutečnost:-))) tip

Dotek
04. 01. 2005
Dát tip
Když jsem to četl, říkal jsem si, že tuhle holku od někud znám. Nahlídnul jsem na seznam tvých dílek a vida. Ahoj :-))

nesk666r
04. 01. 2005
Dát tip
su aj lepsie, ale aspon 1 tip by tu mal byt

Rimmer
04. 01. 2005
Dát tip
Zajímavý. Takže v podstatě největší kompliment, kterého se od tebe může muž dočkat je: "To se s masturbací vůbec nedá srovnat!"

Matylda
04. 01. 2005
Dát tip
Moje psaní není AUTOBIOGRAFIE! Ale stylizace inspirovaná sem tam nějakou příhodou. Takže to neberte osobně! :-)

Dotek
04. 01. 2005
Dát tip
Matylda: Tak jsem to nemyslel :-) Poznal jsem Tě podle toho jak a o čem píšeš :-)

nesk666r
04. 01. 2005
Dát tip
niekto si pletie testeosteron s estrogenom, he

doute
04. 01. 2005
Dát tip
ty knedle sou nechutný....a ten ital taky....ty jsi mi ale sympatická....))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru