Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Namaluj...

02. 02. 1999
0
0
2299
Autor
Jarka

Prstem do vlhkého písku namaluj mé hebké rty, namaluj prohnutou rysku, staň se mým malířem. Ano..., ty... Namaluj vrásku jež brázdí mé čelo, pohlaď si mou tvář, mé vlasy, to by zatím stačit mělo. Jen tak.., víš..., pro inspiraci... Namaluj křivku mého nosu, vezmi růžovou na moje tváře, namaluj mou nohu, svlečenou a bosu, první řádky tvého snáře... Namaluj mé dlouhé řasy, ve stínu jejich modré tůně, mé oči, skryté na dlouhé časy, jako dítě v matčině lůně... Namaluj mou nahou dlaň, jemné čáry na mé kůži, namaluj mne ze všech stran a nezapomeň na mou růži...
snoopy
25. 02. 1999
Dát tip
tahle je hezká, ale ten konec.. jsem nepochopil.

Paul
08. 02. 1999
Dát tip
Ahoj, já tady nejsem dlouho, ale co jsem si všiml tvých věcí, které tady máš, tak se dost líbí (teda mě jako). Tohle taky. Určitě se do všech postupně začtu.

Ondra
05. 02. 1999
Dát tip
Ahoj Jarko, toto není kritika, spíš takový vzkaz. Píšeš skvěle. Mám ve skříni nad postelí mezi svými knihami sbírky básníků, do nichž nahlížím, když je mi těžko z tohohle světa a potřebuji povzbudit. Myslím, že sbírka tvých básní by byla jednou z nich... Tvé verše jsou plné života a lásky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru