Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kolovrat rybí lásky

12. 01. 2005
10
0
2547

\"Ty tam nahoře!\" volal jsem k rychle se různícím nebesům, \"proč jsi mi dal vlastně penis?\" a z očí se mi draly na krásné tváře slzy nepochopení. \"Aby tě ženy milovaly!\" zahřímala nebesa.

Odpovědi kritikům a miláčkům

 

1.Slovinští rybízci jsou pověstní svou nedostatečností. Já bych ti předvedl divotvornou lásku. Oprcal bych tě tak, že bys koulela očima jako srnka, kterou dostihla kulka střelce schovaného v trní. 

 

2.Nejprve pečlivě umyjeme svá pohlaví v hliněné nádobě. Ty budeš zpívat starou iránskou bajku o ženě, která vydělává kůže ulovených hranostajů na úpatí skalního útesu. Má žilnatá loutna je již připravena ke hře.

 

3.Labii svou jednu silně zachlupacenou lábii holit nepřinutíš. Je to prostá, živočišná dívka, hrdá na své zarostlé medvědí ucho. Vím o opravdových ženách. Budeš-li chtít, přiberu tě do party.

 

4.Je to krásný překlad, jsi žena, která ví, zná poezii i život. Hořké sliny tekoucí z pavučinami obrostlého otvoru tvého kritika S, coby poslední výkřik beznaděje, nechť tě nemohou odradit. Oslovuje mne.

 

5.Tvé obří prsy jsou jako dva horkovzdušné balóny vznášející se nad jezerem mé touhy. Jsem muž, který se nebojí nastoupit.

 

6.Přijedu, oděn v kůžích, s lačností vůdce tlupy lidojedů. Tvé rozšířené oči a klín mi budou signálem. Nechám zhynout českou krajinu ve výkřicích tvých orgasmů.

 

7.Jsi dívka ve své pohlavnosti ještě neprobuzená. Piš dál a neboj se stýkat s muži jako jsem já. Dají ti pocit příjemného tělesného uvolnění a rovněž literární prvouku. Tvá prsa velikosti vemínek právě narozeného kozího nemluvněte již zahřívají velké ruce bodrého farmáře Joea.

 

8.Pičto, tvé neúspěchy u žen lze číst z četných perleťových skvrn v rozkroku tvých kalhot. Nemusíš nás informovat i takto. Všichni víme, že jsi jen kapr odložený v prázdném krmelci.
Raději si přečti něco z mé návodné poezie.

 

9.Nestojím o tvůj klub, Pičto! Beztak je plný lidí, kteří o lásce, té pravé lásce při níž ženám rotují prsy nadzvukovou rychlostí, nemají ponětí. Mé dílo je dávno zařazeno v klubu z nejpřednějších - Klubu neřestných píčulí!

 

10.Neboj se dále referovat o handy soupravě "Lačná dlaň", která je ti inspirací. Až pomine doba nouze, najdeš si i ty živou ženu, která otevře, jako bájný Sezam, svůj klín pro tvou potěchu a svou větší slávu.

 

 


Mikey: Přivoň k mindě, zasni se a vlož do ruky pero. Vím, že i tvé obraty budou skvělé.

pozorovatel
03. 02. 2005
Dát tip
dobře, že to ventiluješ

ako vzdy t ovsem nadra rotujici nadzvukovou rychlosti me dostala:)

Mroslaw: Je vidět, že česká nápaditost nezná hranic. Tvé vynálezy v oblasti ipsačních nástrojů a technik jsou neskutečné. Přeji mnoho krásných chvil ve společnosti umělé přítelkyně.

Miroslawek
21. 01. 2005
Dát tip
mám pravou ...a taky handsfree ;o)

Dent
21. 01. 2005
Dát tip
je to moc milé, Adonisi_vystupující_z_mořské_pěny, přesto myslím, že uzrál čas na změnu. Zkus psát se zapnutým poklopcem, tvé tvorbě prospěje... *

Miroslawek
18. 01. 2005
Dát tip
a ještě lačná ústa na pružné lonži... pche... ;o)))

anae
12. 01. 2005
Dát tip
:-))) Tvé aforismy jsou takřka smrtící! Přidávám ti jako prémii jeden v tvém duchu, jemně erotický, z pera Franze Kafky: "Klec vyšla hledat ptáka." tip

Sally
12. 01. 2005
Dát tip
jejdanenky!


Shellinka
12. 01. 2005
Dát tip
:)))) monstrózní!

Paria
12. 01. 2005
Dát tip
Tak tohle se mi opravdu hodně líbí, jasně t*

ssaamm
12. 01. 2005
Dát tip
Neskute?né...prost? s tipem a hluboce p?edklon?n (samoz?ejm? z úcty:-) )pozvedám svou ?íši obdivu a lejí ho kolem sebe. Super Adonisi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru