Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co je skvělýho na Pravěku ?

Výběr: Print
13. 01. 2005
4
0
1251
Autor
Alesh

V Pravěku

 

Jsem pravěkej člověk! Teď si asi myslíte jak je to vohromný co ?! Jak je to strašně fajn bejt v pravěku a tak?! Tak to vám teda povim, že je to fakt pěkně v prdeli hele! Celej zasranej den, už vod božího rána trčet v tý smrdutý vlhký jeskyni s prasatama, co se umejou jednou za rok a to ještě náhodou, jelikož upadnou do kaluže, a hlavně furt poslouchat ty kecy vo mamutech…. Jak je fajn je lovit, nebo jak to zase prozměnu vůbec fajn není, jestli je prej lepši jít na mamuta se sekerou nebo voštěpem, zda na něj skočit ze stromu, zaútočit přímo (nedoporučuju- blbej způsob jak hnusně umřít) nebo se plížit po zemi v bahně a bejt jako hovado… No aspoň se teď člověk může umejt, to dřív nebejvalo, dokud ten chytrák vod vedle nepřišel s tim svým vynálezem – mejdlo tomu říká. Tak to zas musim řict hele, že tohle se mu fakt povedlo, jenže všechny jeho vynálezy nejsou až zas tak v pohodě.. Celej den se tu motá a všem vykládá vo tom svym Kole místo aby udělal něco kloudnýho. Kolo! Co to kurva je!? Prej převratnej vynález! To fakt nemá nic lepšiho na práci?! Už delší dobu ho pozoruju a podezírám, že se mu nechce na mamuty a tak vymejšlí ty svý píčoviny, aby se tomu vyhnul.. Ale to mejdlo se mu povedlo, to zas jo….

                                                      No ale že se zas vracim k těm mamutům… Zkuste si to představit jo!? Na snídani sušenej mamutí vocas s jahodama, na voběd vařenej mamutí lalůček v jahodový vomáčce á la něco, a na večeři buď půst nebo mamut se zelenou plísní vobloženej jahodama (tohle je fakt hnusný). No když nad tim tak přemejšlim, tak ty zasraný jahody taky nemůžu ani cejtit..

                                   Dneska po vobědě za náma přišel náš Šéfik (jako vůdce kmene a tak – chápete?) s fakt hodně ujetym nápadem. Že prej zajdem do jeskyně na kopci a nakreslíme tam ňáký zvířata, lovecký výjevy a ňáký ty výjevy z běžnýho života pravěkejch lidí a podobný krávoviny. Starý senilní kretén! Ale von je šéf.. Ať tu prej po nás něco zbude pro ty budoucí generace. Co mi je kurva po nich! Ať si pro mě za mě třeba chcípnou ne!? Ale nechtěli jsme ho prudit, tak jsme tam něco načmárali, ale stoji to fakt za hovno.. Já nakreslil mamuta, co taky jinýho, když vo nich slyšim vod rána do večera. Jo a ještě jednu hovadinu vymyslel, ale to už je fakt hodně hustý. Prej když jako už budem cejtit, že to na nás jde, že se jako chystáme zhebnout, tak že si máme vykopat jámu a tam si lehnout a až chcípnem, že vo tom máme dát vědět a voni nás zaházej hlínou.. Prej kvůli hygieně a taky kvůli těm budoucím generacím..

Co když údajně budou chtít proštudovat naše kosti.. Perverzní co?! Já to ale řikal už dávno, že s tím starým ůchylákem není něco v pořádku.. Vždycky trávil víc času s ovcema než s náma..


Print
13. 01. 2005
Dát tip
:-))) Paráda!!!

Alesh
13. 01. 2005
Dát tip
Dik !! :-)

Android
13. 01. 2005
Dát tip
Sranda. Nedodělané ? !

fungus2
13. 01. 2005
Dát tip
Povedené.**TIP

wazzup
13. 01. 2005
Dát tip
jo, fajn. tip:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru