Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V krajině lidské

09. 11. 2000
3
0
2251
Autor
Špuntík

Na tenkých vláscích měsíčních paprsků Létají akordy mých vracejících se kroků. Po zkapalněných hvězdách paprskovitých vln Běhají paragrafy mých zkroucených myšlenek. Po obloucích hran ztemnělých koutů Ujíždějí vlaky mých ocelových očí. Na vrcholky vyvrásněných neuronů Padají kobercové nálety tříštivých vzpomínek.
Vzalo mi to dech, a proto nemůžu psát víc než: Nádherné!

Lyryk
14. 11. 2000
Dát tip
co dodat k vlastní krevní skupině?? :-)

zámek
10. 11. 2000
Dát tip
To není možné .. úlet (po sobě TŘIKRÁT sklouznul jsem se po tvých verších .. neva ?) .. proto třetí tip a velký díky patří tobě !!

Miroslawek
09. 11. 2000
Dát tip
Zajímavé, vlastně docela dost dobré, jen na můj vkus trochu moc "umělecké".Ovšem Ujíždějí vlaky mých ocelových očí se Ti opravdu povedly zvlášť, když vím, jaké je doopravdy máš.

Adelan
09. 11. 2000
Dát tip
Nádherné slovní obrazy...vyvrásněné neurony...a jiné. Líbí moc

Albireo
09. 11. 2000
Dát tip
Těch obrazů je tam možná trochu moc, "zkapalněné hvězdy paprskovitých vln" mi moc neříkají. Ale jinak je to krása a mně se osobně nejvíc líbí "kobercové nálety tříštivých vzpomínek."

hermit
09. 11. 2000
Dát tip
Krásné obraty, souhlasím s Miroslawkem, i na mě to působí (hlavně asi tím závěrem) příliš překomponovaně. S hudbou by to mohlo působit hodně zajímavě. Přece jen dám tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru