Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TY

28. 01. 2005
1
0
1883
Autor
Dart

Je to text který jsem psala k naší hře.

Mám strach. Né jenom se mi to zdá. Je to jak začarovaný kruh! Je to snad trest? Ale kdo mě trestá? (TY) Já? Trestám se za něco, co jsem udělala, nebo taky neudělala. Fakta míji fikci a fikce fakta. A ti lidé, kdyby alespoň oni nebyli. Jsem zajatec své vlastní fantazie, svého vlastního já! Existence bez života, nebo život bez existence? Ticho, hluk, boles, pak slast a znovu bolest. A můj schizofrení svět otevírá svou bránu, aby mě pohltil. Vždy to končí stejně, vyvržením z jehohlubin s ještě horším pocitem než na začátku! Z prvu ho ovládám ale pok se to zvrhne! Lákají mě, chtějí mě zničit! Cítím to. Je to pocit podmiňující autentické činny, které jsou tak opravdové až mě to děsí!!


Dart
01. 02. 2005
Dát tip
Je to hra o schizofreničce která má problémy se spolužáky a nakonec to skončí tak jak si to ta holka přeje. Její smrtí. Mimochodem díky za kritiku

sk8ergirl
29. 01. 2005
Dát tip
heleď mně to nepřijde jako nic světobornýho...a navíc podobný věci napsalo už hafo lidí před Tebou...

Právě sem zjistila že sem schizofrenik.... Je to moc dobre a vystižně napsané! Ke hře???? povídej:)... tip*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru