Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nepatřičné sebedotýkání

Výběr: kvetinova_vila, Noe1
31. 01. 2005
40
7
13686
Autor
Voloďa

trochu jsem se chtěl po posledním dílu odmlčet, ale někdo v kritikách naznačil něco jakože já.. ani to nechci vyslovit.. vadí mi když třeba kluci z mé třídy jako se baví o jakémsi pohoňování které s níže popsaným prý uzce souvisí!! chtěl bych apelovat na všechny správné muže aby se chovali jak chlapy a né jak bábovky které se nechají ovládat hormonismem jak semu zachce.. a ještě bych chtěl napsat, že to co mi někdo provedl s tipáží předchoziího díla je nemorální stjně jako níže popsané, prosím vedení písmáku o sjednání nápravy. já chci jen tipy které si skutešně zasolužím!!!

 

 

Někteří hoši prý
(a já to nejsem!!)
se sebe ve sprše dotýkají
a taky v postelích
místo aby čisti usínali!

 

a to vše na místě tělním
do kterého jim nic není!!
tomu vůbec nerozumím
i pod deky pán náš vidí!

 

prý se lůžka směšně třepou
s Karlem, Tomášem či tebou

 

správný hoch by nikdy přeci
nenechal se pudy vléci
nedělal to ani tuším
onen slavný Mirek Dušín!

 

nemyslím jen na doteky
-ani dívat nehodí se!
správný hoch  ať od té věci
při čurání odvrátí se!

 

 


7 názorů

Fairiella
09. 12. 2011
Dát tip
Tangens: Proč bych se chlubila něčím někomu naprosto cizímu? Něčím, co už je pryč, nějakým textem v diskusi, který jsem kdysi napsala a který nepovažuju za důležitej? Jsi nějakej guru nebo učitel zbloudilých Písmáků, kteří nejsou dostatečně podle tvého gusta? Nevím, ale netahej mě do svých niterných duševních pochodů, budeme tak oba spokojenější.

Voloďo, zasloužíš poklonu, páč jsi mi dneska velice zvedl náladu. Díky

:D*

Senyoryta
06. 04. 2007
Dát tip
Todle je asi jediný co z dětovy tvorby za něco stojí.

heh :D:D

fárum
22. 11. 2006
Dát tip
volodo ty si takovej pitschus, ze ti z toho musim dat tip

checht... tomu musíš přijít na kloub a určitě kdyby jsi navštívil nějaký slet písmáků, tak Ti z očí do očí určití lidičkové vysvětlí tento jinak neobvyklej fenomén... :-)) a ano, spapinkal jsi to i s navijáčkem :-))

tak si ho cti....já Ti k tomu nemám co říct, páč nevidíš co je za tím...

silence
20. 09. 2006
Dát tip
jedine plus je smich na me tvari.:) Jelikoz si vsak smichu cenim jako safranu, dostanes Tip, misto pres tlamu..)

pohov....honíš si ego nebo něco jiného??? sumusi?!!!

eleja
29. 10. 2005
Dát tip
jo jo, cudnost nade vse :-))

kokolaking
17. 09. 2005
Dát tip
bohůžél. kokoláking jé blbé, on nerozumět téxt s méně jak tři větá ná 4 řádký. ;) kokoláking posédlé, ónu píšé zá njé. písmáka hackuješ či spravuješ? v dnešní době je v tom jen pramalý rozdíl, avšak myslím si, že se neúčastníš ani jedné z obou bohulibých činností. Mé vysvětlení je trochu odlišné, ovšem budu jen rád, opravíš-li mne a usměrníš po technické stránce tohoto problému, mýlil-li bych se.

Friday
17. 09. 2005
Dát tip
kokolacking neser

brekeke...

Friday
17. 09. 2005
Dát tip
kloakking

kokolaking
16. 09. 2005
Dát tip
hohohó, to je pošukáníčko, tahlé basňáá. Tipáč jak tvý béďárý + zajamujem lidi, ne? (vlastně zaspamujem)

Zbora
16. 09. 2005
Dát tip
Skvělý nápad. Mám doma buben...počkej, přinesu ho.

kokolaking
16. 09. 2005
Dát tip
Sem pro všema dvanácti

Delahaye
16. 09. 2005
Dát tip
Mohu Tě pokorně požádat o drobnou dávku emptaie a skromně doufat že už si ty hromadný avíza strčíš do prdele ? Děkuji uctivě.

kokolaking
16. 09. 2005
Dát tip
deli, neboť pociťji již delší dobu značné emoční pnutí ve vztahu k tvé osobě, bude mi jen ctí vsunout si, samozřejmě na tvou žádost, v hlubiny svých útrob onu tebou tolik nenáviděnou smršť avíz. Což mě ovšem přivádí na myšlenku, jak to, že víš, že avíza jsou hromadná?

Delahaye
16. 09. 2005
Dát tip
no...tak tomu, co´s napsal, nerozumíš ani ty, viď a vím to, protože ve volných chvílích hackuju Písmáka čest

Havranka5
14. 09. 2005
Dát tip
avi

Puffik
21. 05. 2005
Dát tip
JJ..souhlas, Voloďa je dle mého názoru o dost starší maník, kterej z tohohle všeho má ještě větší srandu než my..jinak to nevidim..a za to se nestydim :o))

AAA_AAAB
25. 04. 2005
Dát tip
Nikdo nehodnotil tvoje díla.Četl jsem Supovi velepovídky.. Nemusí Ti být líto mě, protože jak Voloďa, nebo Sup bych dopadnout nechtěl..To bych se radši zastřelil. A jestli se Ti líbí to co Voloďa nebo Sup píše, tak vřele doporučuju, aby ses zastřelil(a) Ty... BTW. To co prožívá Voloďa je sice uspěch, ale založenej na totálním sebezesměšnění, nebo na tom, že nás někdo dost dobře tahá za nos.

probe
23. 04. 2005
Dát tip
hmmm

Voloďa
22. 04. 2005
Dát tip
Fairiela: Nevim, proč na mě hážeš špínu, když se hádáte se sup, já sjem ti nic jakoby neudělal. (A avi už jsem neposlal poslední 4 díla, protože měl furt někdo řeči, že upozorňuju na kvalitní poezii) kyťii: Tip mi dáš, až pochpíš, že to není legrace, žít tak zvráceně, jako možná ty! Ve středověku ať si dělali co chtěly, to není naše věc. My musíme zachránit jakoby čistotu budouctnosti. Sobí hnusec: Děkuju, být úspešným se u nás nevyplácí, pak ty roje závistivců.. ALe je to prostě jakoby takový úděl.

Fairiella
22. 04. 2005
Dát tip
Milý Voloďo, ale já na tebe špínu neházím, ve špíně ses vyválel sám :-) Pokud si všimneš PRVNÍHO příspěvku, byla to kritika k tvé...ehm básni. Pak se do mě sup pustil a začal prskat, protože se mi tvé dílo nelíbí. Ani tvé názory. Ovšem každý má ty svoje a ty jsi tak velký konzervatizec, že v tvém věku patrně nikdo víc konzervativní na celé planetě neexistuje. to, jak je publikuješ, je další problém. Ale to už je k ničemu, rozebírat to. Mysli si, že jsi umělec. Myslete si vy , co mu posíláte tipy, že má skvělé nápady a talent. To, že si to já nemyslím, je jen důkaz, že využívám něčeho, čemu se říká svoboda slova a projevu. Vztekejte se, dupejte, ale tím si Voloďu neoblíbím. Teprve až napíše nějaké opravdu KVALITNÍ dílo, o kterém si řeknu: "hmm... tak Voloďa udělal opravdu kus práce!", pak bude všechno ok. Pak ho přestanu kritizovat. Řeknu si, to předtím byly jen stupně vývoje, kterým procházel. A ještě něco k tvojí slovní zásobě: Voloďo. Slovo "jakoby" se tu ve dvou případech objevuje velmi podivně. Naprosto neuvěřitelně podivně. Takžde ty jsi mi JAKOBY NIC NEUDĚLAL.Hmm.. :-)))

AAA_AAAB
21. 04. 2005
Dát tip
To Sup:No hošku, četl sem obě tvoje velice duchaplná díla a myslím, že tady nemáš co machrovat. Seš stejnej žebrák, jak tady mistr Vo(p)loďa.

Kytiii
21. 04. 2005
Dát tip
Voloďo mluvíš o tom, že chceš zcivilizovat lidstvo... mám dojem, že za sebeukájení už ve středověku upalovali... tudíž se zřejmě chceš zcivilizovat zpátky do středověku, ne? kdyby to byla recese a ironie... dala bych tip... takhle mi to spíš nahání husí kůži...

AAA auto praha: jestli já nebo Voloďa jsme žebráci, pak co jsi ty? Chudinko malá, tvá díla nikdo nečte tak jen nadáváš a prskáš na úspěšnější. Je mi tě líto.

Havranka5
20. 04. 2005
Dát tip
Citujíc sobí polyklon: ...b) napsala něco, co bude mít aspoň polovinu tipů jako tato báseň c) napsala něco smysluplného, co bude mít aspioň tolik tipů jako mé povídky Až to zvládneš, otvírej si na mne hubu a mudruj, jak je libo. Dokud to ovšem nedokážeš, nejsi mi ani Volodovy hodna ani zavázat střevíček. Hvr5: Takže za Fairiellu ty šestnáctiletý klonující se třicátníku: Přesně takhle jsi se mi a dalším dívkám posmíval mnohdy dost vugárně též. (viz Kytiii diskuze v klubu povídek a jinde) Tak jsem ještě téhož večera v posteli za půl hoďky na rub svých Patera perutí napsala červenou fixkou tu prostoduchou nadrženinu Balkonovité krvesmilstvo pod nickem Losí_vagiška. čekám, kdy se poté, co nabrala za jediné odpoledne 52 tipů, a po týdnu byla v tabulce nejtipovanějších, že jak sám slibuješ, budeš šoupat nohama, a přestaneš blbě držkovat a omluvíš se veřejně a VŠEM které jsi kdy sprostě urážel. Místo toho jsi mě dnes dost uboze a trapně napadl u stvn, že jsem si to otipla sama. Hmmm. Já nejsem ty. Svým nickem jsem to netipovala, a jediný můj alternick je Losí. A Fairiello, pomni že Když se pereš s prasetem, tak se oba umažete. Ale s tím rozdílem, že tomu praseti se to líbí ... :-) Mi dnes napsal Delahaye. A má pravdu. Havranka5 a avi všem, protože netuším, kdo všechno je Sobohnusčí voloďův polyklon. Děkovat ani proklínat není třeba...

Fairiella
20. 04. 2005
Dát tip
:-) No... díky Havranko :-)

Zbora
20. 04. 2005
Dát tip
Taky děkuju...moc tomu nerozumím, ale souhlasím.

Já taky souhlasím. S tou osůbkou se nedá dělat nic jiného než souhlasit ;-))). avi všem (včetně sobě), protože nevím, kdo všechno jste Havranka. Proklínat možno, ba co víc, vítáno.

Zbora
20. 04. 2005
Dát tip
Skvělé...zvedneme voloďovi čtenost :o)

Fairiella
19. 04. 2005
Dát tip
Ehmm... takže, já jsem naštěstí v sedmi letech nic nepublikovala, první básničku jsem napsala v deseti, a tu taky nikdy nezveřejním, protože byla celkem blbá. a)umím jíst příborem, mýt si ruce po poUžití WC,m protože jídla doma máme dost a porcelán moc poživatelný není. b)tipy voloďa (a vsadím se i ty) dostává proto, že polovině Písmáka posílá avíza, která, jak jsi mi již výše vytkl, zásadně neposílám. Proto si všimni taktéž počtu lidí, kteří si vůbec PŘEČETLI moje díla či je vůbec OTEVŘELI.Co z toho plyne? To už nemusím dále rozvádět, ne? c)To, že tvoje úchvatné povídky mají hodně tipů, je například mně naprosto jedno, a to nejen z důvodu, že jsem žádnou nečetla. ujišťuji tě, že až se na alespoň jednu z nich vrhnu, podle svého názoru ji zhodnotím. Hubu na tebe neotvírám, protože můj milý zlatý supe, jen říkám svůj názor a to je v této svobodné zemi dovoleno. To spíš ty používáš svou klávesnici a mozek k tomu, aby ve spolupráci s prsty vytvořily text plný agresivity. Poukazuji na slova jako že jsem SEŽRALA dostatek PŘEMOUDŘELÉ kaše, že mám NAPSAT něco SMYSLUPLNÉHO, nejsem HODNA Voloďovi zavázat střevíček, kde máš mimochodem dost trapnou pravopisnou chybu. Přemoudřelá nejsem, narozdíl od tebe či volodi dokážu přiznat vlastní chybu,také nepublikuju kvůli množství tipů, které, jak později zjistíš, stejně znamenají strašně málo, když musíš o každý žadonit. Taky mi nemáš co klást podmínky k tomu, abych mohla s někým komunikovat. Takže: a) až si uvědomíš svou aroganci b) pochopíš všechna moje díla (krom prvních dvou) c) naučíš se pravopis d) odnaučíš se urážet ty, které vůbec neznáš tak teprve pak, drahý Supíku, su otvírej hubu ty na mě. Papa, přeji hodně štěstí při zapalování závitů. Co třeba může znamenat báseň Neklepej? Hehe, třeba tě napadne, že nemá nic společnýho s tím, že už v obchodě zavřeli.

Sup3_14_4
18. 04. 2005
Dát tip
milá studentko gymplu, která si sice sežrala dostatek přemoudřelé kaše na to, abys takto po pár řádcích rozeznala blázna od neblázna, ale už ne dost na to, abys: a) poslala avi, když s někým hovoříš (kdybys potřebovala konzultaci, rád tě za drobný bakšiš posílat avi naučím, stejně jako třebas jíst příborem, či mýt si ruce po požití WC) b) napsala něco, co bude mít aspoň polovinu tipů jako tato báseň c) napsala něco smysluplného, co bude mít aspioň tolik tipů jako mé povídky Až to zvládneš, otvírej si na mne hubu a mudruj, jak je libo. Dokud to ovšem nedokážeš, nejsi mi ani Volodovy hodna ani zavázat střevíček. PS: pošli něco, co si napsala jako sedmileté robě, porovnáme to.

Fairiella
06. 04. 2005
Dát tip
Voloďo, ty patříš do nějaký sekty nebo co? seš úplně vypatlanej, jak tě mohlo napadnout, že je lidský tělo HNUSNÝ? Nejde o to, co tu rozebíráš, jde o to, že ty si myslíš, že je člověk... hnusnej... bože, kdo tě vychovával? Nechci nějak pomlouvat tvoje rodiče, možná to není jejich chyba... možná jsi jenom nepochopil, že to, co maj holky a kluci mezi nohama, dává ŽIVOT. Že jsi tak taky vznikl. Nebýt jich, nepsal bys tu svoje žvástíky a nenaparoval se ješitností, když sis mezi tisíci lidí našel ty, kdo se aspoň pobaví. Já mám z tebe spíš husí kůži, brrrr! :-(((( Ty, až vyrosteš, tak budeš chlapům usekávat penisy a ženským prsa, protože jsou přece tak HNUSNÝ! Ach jo... beznadějnej...

Sup3_14_4
06. 04. 2005
Dát tip
Firiella: některý tělo hnusný je, třeba to co má Sobí_Hnusec je hnusný hodně. Voloďa je nepochopený genius a ty jsi jen další v dlouhé řadě, která nepochopila. Mír s tebou. TIP

Fairiella
06. 04. 2005
Dát tip
Ne. Ty jsi nepochopiTELNÝ blázen, že tohle nazýváš genialitou. Prosím, v prvé řadě ti musí dojít, že tohle by napsalo sedmileté dítě, sotva by se naučilo psát! Už se těším, až Voloďa vydá sbírku. Doufám, že to bude ve formě leporela. ať tak nebo tak, až budu mít za nevím kolik (doufám že za hodně dlouho) nějaký dítě, tenhle způsob výchovy opravdu preferovat nebudu. Nojo, na to mám ve svých úúúžasných šestnácti času dost. I na všechno ostatní.

AAA_AAAB
04. 04. 2005
Dát tip
K bodu šest: syn Boží je možná víc, než šest milionů lidí, ale pořád to nevysvětluje to, jak se tady těch šešt milionů lidí vzalo...

Voloďa
02. 04. 2005
Dát tip
hubaj: Diskuzní forum se mnou se koná v mém fanklubu, ale budiš výjimku, když pominu tvé velmi hloupé otázky tak odpovím jen na hloupé: 4) přečti si mé dílo Dar boží 5) nevím, protože bych to musel nejdřív vidět, ale asi jo 6) ale syn boží to nepotřeboval a on je víc než šest milionnů lidí! 7) dik za tip

probe
22. 03. 2005
Dát tip
Ano, kolik mladých pionýrů si svou lehkovážnou nepozorností mohl přivést na zcestí!!!!!! ;-)

AAA_AAAB
21. 03. 2005
Dát tip
A jak tě omezuji v tvé přirozené svobodomyšlenosti??

probe
21. 03. 2005
Dát tip
Hubaji: po hmatu přece néé!!! A mýt jedině rejžákem na holi... :-)

sidonia
21. 03. 2005
Dát tip
Voloďo, čekáme na odpověď!!!

Friday
20. 03. 2005
Dát tip
hubajy: hybaj!! takové nemravné otázky! ještě nám voloďu zkazíš:) pobavils mě chlape

Voloďa
18. 03. 2005
Dát tip
Snad mně nechceš omezovat v mé přirozené svobodomyšlenosti?? To se tady nesmí!

AAA_AAAB
15. 03. 2005
Dát tip
Voloďo, nejsem si jistej, ale hormony stejně ovládat nemůžeš. A u tebe se asi projevili nějak divně..Jestli seš opravdovej, tak seš pořádnej kus vola...A se psaním nesmyslů by si měl jít k šípku ty...(a to už od té doby, co jsi sem dal Tvoje první dílo...)

Voloďa
10. 03. 2005
Dát tip
KretenBlb: ale to bysme měli cthít sami bezohledně na boha, bůh nás nebude pořád vodit za ručičku a říkat - hele nešahej na tu věc protože je sprostá!! Nemysli na sprosté obrázky a vemsi raději ponaučení z mých díl, všechny slova cos použil ani neznám protože se o ně nezajímám (takže mi je nevysvětluj). tattoo: Jdi mi k šípku se psaním nesmyslů.! 1917: Díky, ale neměl bys podvádet právopaltnou manželku svou, nebo ti nedá dítě až se to doví, a taky je to nevkusné! Alyea: Co to je, nějaky nový způsob tipu?

tattoo
27. 02. 2005
Dát tip
Proc predstiras, ze si nekdo jiny????Nejsi sam sobe dost dobry??????

1917
23. 02. 2005
Dát tip
Nezklameš! To je pravda, rdím se studem vzpomenu-li si na fčerejší večer! Podváděl jsem manželku i milenku! Na kterou já to včera myslel ...? ********

Aleya
22. 02. 2005
Dát tip
OMFG :)))

probe
17. 02. 2005
Dát tip
:-)))

Ty sis jde vidět nikdy nevrzl že? to se stáva hochu.... Zvláště u eunuchů což je jedine vysvětlení tve tupé povahy... Si totální mimoň a karikatura na muže....hoď si mašli...a neber už ty drogy...

Silvereyes
13. 02. 2005
Dát tip
nevztekej se, stárne se i bez piva, se sedativy je legrace a masturbovat nad tvými díly je ta největší inspirace.děkuji ti

redbeatle
12. 02. 2005
Dát tip
MUHEHEHEHE TiP!

Voloďa
07. 02. 2005
Dát tip
Friday: děkuju za tip a za konstruktivňí kritiku, ale připadá mi že sji už na svůj věk až moc zkušená v těchto hambatostech.. ty se snad nestraníš mužů? vdyť tito tvorové jsou jen lomcováni pudem a tvoje duševnost je vůbec nebaví (nezajíma) ALe přečetl jsem si na těch adresách a s hrůzou zjišťoval, že křestani něco z oněh skutků tolerují, já si myslím, že bychom měli některé části těla ingorovat i kdyby se to v bibly nepsalo, protože to nemůže být náhoda - to stydění, má to asi význam a něco nám říká, že tohle je špatné.. a ještě mě zaujaly dvě věci.. 1. tobě ten váleček připadá taky ohavný? 2. co je to mokre překvapení, už jsi to v někdy měla? to už by si s těma zkušenostma přehánela, budu o tvý kritice ještě přemýšlet a děkuju moc za podněty, někteří mě jen nadávají.

Voloďa
07. 02. 2005
Dát tip
mám tam ve slově kostrutkivní špatně háček, uvědomuju si to teď

Voloďa
07. 02. 2005
Dát tip
u šunkového salámu!! A teď písmeno.. ach jo.

Friday
07. 02. 2005
Dát tip
u šunkového salámu?! ty plantážníku... já myslím, a teď se tě nechci niktekrab dotknout, že je tvůj postoj částečně možná způsoben výchovou. To souvisí i se studem. Za svoje tělo se vůbec stydět nemusíš. Spousta lidí má jistě horší než ty, neboj. Neni to jen nutné zlo, se kterym se každý člověk musí smířit, ale přece jenom tvoje vnější schránka, která je citlivě propojená s vnitřkem, fyzicky i psychicky. Až svoje tělo poznáš lépe (ať už sám nebo s nějakou slečnou), stud tě pomalu přejde a namísto něj zjistíš, že spousta věcí ti naopak dělá dobře.. nevím, kolik ti je let, ale určitě budete mít ve škol(c)e dřív nebo později nějakou přednášku, která by ti tohle osobní tabu trochu osvětila. Myslím, že jsi chytrý hoch a dřív nebo později pochopíš, že se nemáš za co stydět, že sex je nedna z nepřirozenějších a zároveň i zdravých věcí v lidském životě...Váleček bych taky nekomentovala. Co se týče mokrých překvapení, na to bych se mrkla do Bravíčka, nebo se zeptala tatínka (je to vyloženě mužská záležitost). A můj vztah k mužům bych vynechala, to sem nepatří... Neni pravda, že muže duše jejich protějšků nezajímá. Některé možná ne, ale to záleží na člověku, nemůžeš házet všechny do jednoho pytle. Tak jako jsou ženy, které nechtějí mít s mužem citový vztah, ale pouze tělesný. Tak trochu se mi zdá, jako bys žil v nějaké bublině a ne v realitě, připomínáš mi Ignácia z jedný knihy... hodně štěstí

Negi
05. 02. 2005
Dát tip
Jestli to dělal Mirek Dušín, to ti už pan Foglar neřekne. Jin Tip, je to vážně hustý. super.

Silvereyes
05. 02. 2005
Dát tip
god save us from V...

Friday
05. 02. 2005
Dát tip
Vaud:)) jinak, zdá se, voloďo, že už ti začala puberta. ale neboj, ono se to časem srovná, většina lidí v tomto věku se nemůže vyrovnat se svým tělem, hormonálními výkyvy a ranními mokrými překvapeními v posteli...Probuzení pohlavnosti je v životě každého člověka významnou zkušeností. Způsob, jakým ji prožijeme, nás může poznamenat na celý život. Je to cosi nového, netušeného a vnáší tedy do našeho života strach, ohromení a neklid. V té době se v nás vynořuje mnoho otázek. Můžes se sám sebe například ptát, proč v nás puberta začíná a probíhá daleko dříve, než jsme schopni prožívat velkou a opravdovou lásku. Proč je takový časový rozdíl mezi možností fyzicky prožívat sexualitu a schopností prožívat sílu a "tíhu" lásky? Ano, možná je pravdou, že jestli se necháme ovládat bezuzdným instinktem, budeme vydáni na pospas fyzické přitažlivosti kdejakého člověka. Lehce ztratíme hlavu a budeme zmítáni na všechny strany.Tyto zážitky podemílají nadějné očekávání. Sexualita je velmi choulostivá a intimní věc. Nešetrné chování zde může velmi ublížit a zranit! Jde o posvátný prostor, o svatostánek. Sem člověk vstupuje po špičkách a vyzutý, aby nic neušpinil a nepokazil. Všechno je tu tak krásné, prosté a jemné! Zároveň tu lze tušit tajemství. Chápu, že může být opravdu těžké se smířit s něčím, co se ti zdá tak neslušené a zároveň nové, že se od toho možná naschvál distancuješ. Ale láska není hřích, ba ani fyzická, a v poslední době lidé pochopili i to, že není hřích fyzická láska s člověkem stejného pohlaví!!! Přirozený stud je jemností srdce, které miluje. Ukazuji-li každému, co se skrývá v mém srdci, jako bych odhaloval závoj, zahalující tajemství duše. Takže je pochopitelné, že se radši skrýváš za závojem vyjadřujícím přesně opačný postoj ve strachu, že by tě odhalili a zároveň i ty sám sebe... dávám ti tip, voloďo, a taky tady několik odkazů (http://www.vira.cz/knihovna/index3.php?sel_kap=731&sel_kniha=144 , http://www.vira.cz/knihovna/index3.php?sel_kap=734&sel_kniha=144&sel_kniha_nazev=Sexualita%20a%20křesťanská%20morálka&sel_kniha_autor=Hans%20Rotter) , na které se můžeš podívat, jako pomoc na složité cestě dospívání..také nějaké touto tématikou se zabývající knihy(např. Sexualita a křesťanská morálka od Hanse Rottera), nebo nebo léty prověřený a zkušený rádce časopis Bravo by ti mohly pomoci... přeji hodně štěstí na cistě sebepoznávání, dofám, že jednou dospěješ k tomu, že ten ohavný váleček tam dole může být i klíč k něčemu příjemnému...*

Vaud
04. 02. 2005
Dát tip
Originální dílko. Sbírku bych pak nazval "Jezuitská čítanka".

Trelleborg
04. 02. 2005
Dát tip
to: Autor Ať žije Mirek Dušín a jeho pokračovatelé :-) !!!!!

Croyance
03. 02. 2005
Dát tip
Tož, k dílu - obsahu nebo formě - se s pardonem - raději ani vyjadřovat nebudu. Bezpodmínečně však apeluji na přinejmenším podrobném prozkoumání pravidel českého pravopisu! Masturbaci zdar! :o)))

Croyance
03. 02. 2005
Dát tip
Oprava: Tož, k dílu - obsahu nebo formě - se, s pardonem, raději ani vyjadřovat nebudu. Bezpodmínečně však apeluji na přinejmenším podrobné prozkoumání pravidel českého pravopisu! Masturbaci zdar! :o))) Najděte dva rozdíly :o)

angel1
02. 02. 2005
Dát tip
..a čistej půjdeš do nebe tak abys z toho života aspoň něco měl dám ti T

Feanor
02. 02. 2005
Dát tip
fuj, tolik ctnosti až jsem málem vystříkl na monitor!

kassiope
01. 02. 2005
Dát tip
Juj :o) t*

Lotoska
01. 02. 2005
Dát tip
projednou...*

enehi
01. 02. 2005
Dát tip
já se teda jako opice opice docela cítím, tak promiň, ale nee

Voloďa
01. 02. 2005
Dát tip
Emmet_RAY: jdi mi už k šípku nebo raději spátky na totem, když máš díla tam tak si tam choď i žvanit! a neurážej Písmák, můj oblíbený servr! kassiope: díkeš Lotoska: hodnotí se přece jakoby každé dilo zvášt a né jako projednou a pak už né, tohle snad není lososování sazkasportky ale dík

Lotoska
01. 02. 2005
Dát tip
to bylo špatně pochopeno:-) projednou jsem se nechala zhltnout tvým dílkem a zatipovala aniž bych v tom hledala cosi víc, díky prologu:-) a do lososování se opravdu nehrnu .... taky dík

premisil
01. 02. 2005
Dát tip
pastva pro smysly...ušima šimrám Dušína a když smíchem huláká, šáhnu mu očima na ptáka...má takovýho roztomilýho havrana..

alter__Nick
01. 02. 2005
Dát tip
heh, tohle jsem četlo a tip

klipeto
31. 01. 2005
Dát tip
t* + k (čekám celou dobu, až napíšeš dílo o masturbaci... nezklamals :o)

Krokodýl
31. 01. 2005
Dát tip
hech,Voloďo :-))) Jsem sice holka, ale hech, živě si to představuji :-)))) TIP

Craerassy
31. 01. 2005
Dát tip
holek se to týká taky? já jen abych věděla onehdá jsem při svlékání kousek sebe viděla proto ptám se radši tebe má mě tedy soused svlíkat? on je totiž děsnej prevít mám strach že mi začne tykat! tip:-)))

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
klipeto: protože viz prolog!! jinak bych ho ani nepsal, je to pro mě přecijenom trochu nízké téma

dadik
31. 01. 2005
Dát tip
cha cha, se ti povedla Voloďo.. t

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
Craerassy: to já nevím, ale to asi není možné, protože nemají ten zhoubný váleček, ale dívat taky ne, protože máte ty jiné hrozné věci - prsa!! vždyck se dá přece oblékat toršku šikovně aby člověk neviděl.. vždyť i slepí se umí obléct snad.. ne?

dismorphia
31. 01. 2005
Dát tip
zasouložíš no :)*

Lyskoř
31. 01. 2005
Dát tip
Pán náš vidí? Ty svoje zkurvené sektařské a pánbičkářske kecy si strč do takového místa, do kterého ti nic není... Nebo třeba do prdele.. Ty jsi fakt magor, pošuk, blázen nebo co? Měl by ses vyhonit, třeba by ses vzpamatoval... Dušín, komunista, honil denně.. Hele nejsi ty přeoperovaná slečna? Jestli se odvrácíš při chcaní, takse máš asi za co stydět..

Craerassy
31. 01. 2005
Dát tip
Voloďo, ale slepí mají cvik, ten já postrádám...dycinky mě oblíkala maminka a te´d pár roků s tím mám problém, co se musím oblíkat sama a te´d ještě poslepu...no nevím, nevím...neděláš oblíkací školení?

Morrigan
31. 01. 2005
Dát tip
Ty seš borec! Äž to jednou zkusíš, tak dej vědět, jesi je to lepší než dostat za dílo 20 tipů! t*

StvN
31. 01. 2005
Dát tip
Docela prdel. Zaslouží tip za naivitu.

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
stvn: za jakou naivitu??? copak je to špatně že chci lidstvo zcivilizovat?? Tyhle popsané praktiky prý prováďejí i samečci různých druhů opic!! jsi snad opice? já ne, a proto ti děkuju za tip.. mám radost

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
nechápu: cítíš ho jako zasloužený, tak se neboj, já se taky nebojím a nekompormisně zatipuju když si něco zasoluží!

Aby sis nepočural polobotky !!!! ProtoTIP

StvN
31. 01. 2005
Dát tip
Ty nejsi opice, ty jsi opičák. Hele, udělat z lidí beží beránky neni to samý jako je zcivilizovat.

nounejm
31. 01. 2005
Dát tip
Ty fakt stojíš o hlubší kritiku?

Noe1
31. 01. 2005
Dát tip
Mirek by z tebe měl velkou radost *t

Jiljí
31. 01. 2005
Dát tip
Voloďo! To je peklo!!!!:-)))))))) :-))))) a :-)))))))) a ještě :-))))))) *****! áá a sem tady z klubu prvnííí!

Jiljí
31. 01. 2005
Dát tip
sakra!!! druhej!!:( :-)))

Sedit
31. 01. 2005
Dát tip
Ja som ti chcela cosi, ale Lyskor to dokonale vystihol...tak si to precitaj este raz a to mas akoze za mna.

sidonia
31. 01. 2005
Dát tip
výborný! Voloďo, si machr! *t

sidonia
31. 01. 2005
Dát tip
panebože už ten název! :)))))

Shellinka
31. 01. 2005
Dát tip
Voloďo - tohle ano! Zvláště, jak se lůžka s Pepou třepou. :-)))) Craerassy: Ovšem pod stůl jsem spadla u tvé kritiky! :-DDDDDD Jen houšť, smích prodlužuje život...

Gonsales
31. 01. 2005
Dát tip
dekuju... a ja myslela ze se neska nezasmeju...jo a taky nechci ti brat iluze ale mirek dusin si ho s rychlonozkou honili navzajem..obcas se pridal i cervenacek a nakonec skoncili u velkyho vonta;))tak pis dal at mame radost s poctenicka;))

"já chci jen tipy které si skutešně zasouložím!!!" Na co ty Voloďo asi myslíš. U mne sis rozhodně TIP vysouložil.

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
Gonzales: mno, když už se musíš smát u vážného téma, tak snad projev neomezenost aspoň náležitým tipem popř avi nějakému hříšníkovy

Silvita
31. 01. 2005
Dát tip
každý onanoval, a kdo říká, že ne, ten to dělá dodnes:)) takže jaks dopadl Voloďo :-D ... (to jsem tě vypekla, co?)

Mauglí
31. 01. 2005
Dát tip
Moje hlubší kritika: :-))))))) a samozřejmě tip, aby to teda bylo vyvážený a avi sám sobě

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
Silvita: Já nikdy!!! a doufám že ty taky né, i když vám ženám to asi ani nejde Mauglí: děkan, ne každý má odvahu spravedlivě otipovat toto citlivé téma

Zbora
31. 01. 2005
Dát tip
...já to nechápu...jaké pudy, jak třepou, s jakým Pepou? Proč? A co Bůh vidí pod tou peřinou? Příjde mi to celé nějaké divné...ale tipa dám.

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
Zbora: to je pro vás špatné muže tipické dělat, že já nevím o co se jedná, já nic a podobně. Za tip ale dík, prtože přes všechnu tvou předstírku jsi jistě věděl za co.

Emmet_RAY
31. 01. 2005
Dát tip
sice jalová blbost, ale rýmuje se to aspoň normálně, byť primitivně

Voloďa
31. 01. 2005
Dát tip
emmet: takové kritiky mám nejraději, sám nemáš jedinné dílo a kritizuješ někoho, kdo svou kůži na trh nese! Proč by mě teda tvoje kritika měla zajímat, nestojíš ani za avízo

Zbora
31. 01. 2005
Dát tip
Nejsem muž, jsem žena...za muže se pouze vydávám, neb to mají v životě jednodušší.

Delahaye
31. 01. 2005
Dát tip
Teda, Voloďo !!! Vadí mi, že mě tady veřejně odhaluješ !! Tedy , ne že bych to nedělal, ale házet mě s Pepou a Tomášem pod jednu duchnu ... NO FUJ !! Stydíš se aspoň ??

blueberry
31. 01. 2005
Dát tip
Tady máš ten dvacátej. Je vidět, že jsi slušný chlapec, takže si zasloužíš i ten výběr, ale ten ti bohužel dát nemůžu. Víc takových, jako jsi ty! :-))

Craerassy
31. 01. 2005
Dát tip
Shelli...:-))) no to jen Voloďa ten v rámci proškolení vrývá mi cudné dovednosti jak odolati pokušení a neobnažovat se na veřejnosti

tak .... toto, Voloďo, Voloďo, Tys snad ctnost sama!!

Emmet_RAY
31. 01. 2005
Dát tip
kvalita tvorby vůbec nemusí být uměrná kvalitě kritiky, nechápu k čemu potřebuješ mé dílo, když jsem se jen vyjádřil k téhle blbosti nést kůži na trh - na Totemu mám desítky básní, tady jsem jenom skočil omrknout, jestli ta písmácká tvorba má nějakou kvalitu - a většina byla ještě horší než ten tvůj pseudovtipný výplach chámovodů

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru