Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Doporucena cetba

10. 02. 2005
1
0
5122
Autor
Gibby_Haines
nahoda. totis taky zeny, úúúči na škole by mi za tu knihu utrhali ruce

Semeno
31. 03. 2005
Dát tip
Na krajiny vnitřní a vnější si chlapi potrpěj co? Že nejseš první co považuje za vhodné mít toto načtené. nebo je to náhoda. kes. sem

ta knizka neco vyhrala, tak je hold znama. pa a pusu

to gratuluju. Podivej se taky na pana Cilka - Krajiny vnitrni a vnejsi, Makom, Stredni Brdy a tak. Mozna se u nas stavi ve skole, pac tam studoval, to by bylo moc skvele.neco si od nej precti, stoji to zato. pacek. ted jdu do horovic ya prazakama, tak doufam ze te tam potkam. papapapa

Semeno
24. 03. 2005
Dát tip
Mám pro tebe doporučenou literaturu a to zcela novou jakou ještě nikdo nečet. A totiž vyšla teď úplně voňavě nová knížka( no knížka, spíš kniha podle váhy). Jmenuje se Mea(Sebrané spisy 1) - Ladislav Klíma. A já, jakožto semeno, budu mít brzy na štědrý den narozeniny, tudíž mi brzo tato knížečka bude říkat Pane (semeno) :o))

oukej doukej koukej uz to paaaalim nevim co vo prazkach, ale mam chut vas nekam vytahnout

Semeno
06. 03. 2005
Dát tip
To za sebe zrovna neručim, to za mě dělaj jiný, těch je utno se ptáti

Semeno
01. 03. 2005
Dát tip
Copak? už přišly? :o)) Nesmírně rádo tropím. :o) je to legrační. tak, a je to venku. Měj se krásně, a až budeš zase v praze, nebo kdekoliv třeba, a semeno bude akceschopné, tak se na tebe pojede podívat. jo ale ty knížky, jo, ty budou za cédéčko. Lačním po dalších ..třeba yat-kha, a podobné.. :o) JATKA!! :o)))

Semeno
28. 02. 2005
Dát tip
Pěkně, ty stránky jsou fialový!! Maj dobrej vkus ti chlápci. Tu tvojí doporučenou literaturu jsem ti párkrát poslalo zpátky, aby sis jí přečet víckrát a uvědomil si, že to není zapotřebí. A když budeš chtít Michaela ti tu, a ještě jiné půjčí tištěné a já mám doma Utrpení knížete Sternenhocha

juj a lebo joj

Vis co udelam po maturite? Privazu seminko na zidli ruznejma vselikejma metodama z ni dostanu jeji nejoblibenejsi cetbu. pak prolezu knihkupectvi a antiky a budu se modlit, abych ty knizky pochopil.

turandot
12. 02. 2005
Dát tip
jó! psychadelická rozkoš takhle nemesis, jen co je pravda. nebo utrpení knížete sternenhocha. za objev klímy vděčim semínku už pár let(pukrle semenim směrem)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru