Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pepův pracovní pátek

18. 11. 2000
5
0
1615
Autor
MaxipesFik28

7.35 Kruci!Zaspím, nežeru a jestli přijdu pozdě , tak mě seřve ještě šéf. 8.10 Uf !Mám kliku.Šéf tu ještě není. 8.25 Dobrý den , pane vedoucí ! Furt buzeruje a sám si chodí pozdě. Jak jste se vyspal ? Dobře , Pepíku . Že by něco chtěl ? No bodejť , když jsi nespal doma , ty prasáku jeden . Je to na vás hned poznat , že máte dobrou náladu . A to jste slyšel , že by vás měli povýšit ? Aspoň od tebe bude klid . No , určitě si to zasloužíte . Taky už jsem o tom slyšel . Slizoune jeden vlezlej . Chtěl bys mýho fleka , viď ? Za měsíc o tom bude rozhodovat rada na sekretariátu . 12.07 To nám to dneska utíká .... Se ti nedivím , když přijdeš o půl hoďky pozdě a další dvě se vykecáváš po telefonu s kamošema . ..... mám hlad jako vlk . Že bych dneska Pepu pozval ? Ne , ale ne . Kašlu na něj .Určitě má zase sváču . Jdeš taky , Pepo ? Když mě pozveš , ty krkoune jeden . Ne , ne ! Libuška mi udělala svačinu . Zase ten hnusnej chleba ze sádlem . Už mi leze krkem . Jak já bych si dal tvýho bifťoura . 15.28 Ale Pepíku , tobě ta práce dneska jde od ruky . Mohl bys sebou trochu hodit , lemple jeden . Snažím se , šéfe ! To víš . Kvůli tvejm krásnejm vočím se předřu . Za ty prachy dřu jako vůl .Podívej se na sebe .Jen si sedíš ve svý kanceláři . Ale já se na tvýho fleka dostanu , neboj . 16.10 A co děláš o víkenku , Pepíku ? Nepůjdeš na squash ? Já ti ukážu , jak se hraje . Budeš lítat jako hadr na holi . Tobě se to říká ,ty blbečku . Máš vilu , auto a 30 tisíc měsíčně . Ale co já , se svejma osmi ? Sotva vyjdu . A to ještě stará chce na Vánoce kožich . Víte šéfe , já nemám o víkendu čas . Jdu na ryby . Jakej já tam mám vždycky klídek . Ani nemusej ty potvory brát . 16.33 Padla , Pepíku ! Padla ! Kdybych tady nebyl , tak už jsi dávno na rybách a teď děláš , jako bys měl horu práce . No jo ! Já vím . Hezkej víkend , šéfe ! Kdyby mě doma aspoň čekala některá z tvejch kočiček . Ale zase tam potkám starou . A k večeři brambory na loupačku . Už aby začali brát aspoň ty potvory .
JiKo
19. 11. 2000
Dát tip
:-))) jen dodám, že u vás bych dělat nechtěl :-)))

Refresh
18. 11. 2000
Dát tip
Jo

Vojtek
18. 11. 2000
Dát tip
Tohle ti jde teda určitě líp než poezie... dobrý.. :-)

Vojtek
18. 11. 2000
Dát tip
Jéžíš..já si to znova přečet (asi po komrdesáté) to je perfektní.. sice mi to nepřijde jako povídka... ale dám tip (Kruciš co to zase plácám) :-)

Andra
18. 11. 2000
Dát tip
Díky za úsměv na rtu, milý Fíku, takhle v sobotu v pět ráno na začátku dvanáctihodinový služby se to cení! Ď. :o))*

Astalavista
18. 11. 2000
Dát tip
Dobrej nápad..-

kalinka
18. 11. 2000
Dát tip
souhlas s Vojtekem!:O) Už jsem mu to taky říkala. Správně pokrytecko-schizofrenní duetek!:o)

Janis
18. 11. 2000
Dát tip
...:-))))))))

StvN
16. 11. 2000
Dát tip
Dobré je to. Tímhle stylem se dá psát až do zblbnutí. Všim sis ale, že obyčeně takhle mezi větama přemýšlíš jen tak podvědomě, jinak by ti odpovědět(Proč sem sakra píšu, když ho vůbec neznám) trvalo dost dlouho? >+<

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru