Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spadl kameň do voda....

24. 02. 2005
0
0
2467
Autor
Floridor

Dobrý den,

 

rád bych zde oznámil, že připravuji výstavu poezie o přírodě: Spadl kameň do voda/napsal Václav Svoboda.

Na 25 nástěnných tabulích 70x100 cm budou básně a k tomu přiložené reprodukce výtvarných děl klasiků i současníků. Výstava je dělána jako putovní a bude ji možné bezplatně zapůjčit. Jedinou (technickou) podmínkou je,  že půjčovatel si zajistí na dobu výstavy  rámy či skla, ve kterých budou papírové tabule (listy asi síly výkresu) instalovány, aby nedošlo k poškození a aby listy byly napnuté, rovné. Budou tam básně našich i zahraničních básníků, možno říci  zcela jistě klasiků ( Sládek, Hálek, Hora,  Mathesius, Holan, Mikulášek...... Majakovský, Jesenin, Chlebnikov,  Camoes, Ginsberg, Ferlinghetti, Jeffers  Apollinaire, Verlaine aj.  Nepochybně je to subjektivní výběr, ale jinak to asi nejde.

Výstava bude doplněna stylovou dekorací (seno, sláma, hrábě, vidle, strašák do zelí apod. Tyto rekvizity ale nebudou, nejspíš z technických důvodů a snadného opatření každým zájemcem, pujčovány.

 

Floridor 


Básník a vydělávání kůží!!!

REDH0T
24. 02. 2005
Dát tip
tady cítím pozitivní energii...

papouch
24. 02. 2005
Dát tip
a co my s tím? .)

Noe1
24. 02. 2005
Dát tip
chvály hodné

Floridor
24. 02. 2005
Dát tip
Papouch:jen informace pro případné zájemce.Floridor

papouch
24. 02. 2005
Dát tip
ajo :-) tak až budeš v Brně tak pošli aví a nebo dej na písmáka fahrplan, kdy ked to bude :)

vesuvanka
24. 02. 2005
Dát tip
Díky, zaujalo mě moc, moje tvorba - básně, ale i výtvarná ( maluji akvarely), je zaměřena výhradně na přírodu - pořádám výstavy, ráda bych se zúčastnila, ale kamenem úrazu jsou pro mě právě skla a rámy - škoda...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru