Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V hrdle

16. 07. 1999
2
0
2692
Autor
AHED

Všechny ty zrůdy kolem Mi najednou připadaj krásnější Když se stahují I stíny jsou světlo I tma je moje světlo Světlo které mě nakonec zavede k tobě Ale teď Teď tu sedím a pláču pro vás Moje květiny tak zvadlé a suché Jako oči chlapce kterého jsem miloval Jako oči dívky kterou jsem miloval Jako oči tvoje Na které už jen vzpomínám Jen vzpomínám Zas jsou mi blíž Ještě nejsme mrtví Tak zas jen sedím A počítám poslední drobný který mi zbyly Chtěl bych abys mi podal ruku Všechny bych tam nasypal Chřestily by láskou Tou k tobě Do trávy a z trávy ven Můj opuštěný sen Zas jsou mi blíž Ještě nejsme mrtví Všechny ty zrůdy kolem Když se stahují abych je políbil Všechny je (Tě) Miluju
B.Ezejmenij
22. 07. 1999
Dát tip
Slávku jsi
ubohý žák

ubožák.
Chci ti rozumět víc AHEDE

snoopy
22. 07. 1999
Dát tip
..rozhazujem okolo sebe jenom drobný.. drobky sebe.. proč? abysme si zbyli? abysme nepřekrmili? aby zbylo dost pro všechny?

Jethro
18. 07. 1999
Dát tip
Zase jeden z mála, kterej umí napsat něco kloudnýho, chlapec.

TBC
16. 07. 1999
Dát tip
Nemám slov, prostě nádhera...

Rivka
16. 07. 1999
Dát tip
Taky bez komentáře:-) Na tohle snad slova, která by byla "dost" ani nejsou...

slavek
16. 07. 1999
Dát tip
mám strašnou touhu nějak vyjádřit to co cítím, ale nevím jak. Jak vyjádřit žár v srdci? Jak vyjádřit slzy? Jak vyjádřit cit? Tys to dokázal. Já jsem jen ubohý žák. Jako slepec jež popsat chce duhu Tvého díla.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru