Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Love

19. 03. 2005
6
0
4626
Autor
Roman_Tik

Poslední dobou mi bylo vytýkáno, že moje romantické ideály zmizely kamsi do ztracena. Jako geniální svébytný originální a důmyslný poeta jsem samozřejmě takové výtky nemohl ignorovat, poněvadž mám na to, abych psal básně všeho druhu. Laťku jsem si nasadil vysoko. To víte, stvořit dnes inteligentní romantickou báseň, to je fuška a leckdy tuto výzvu podcení i ti nejlepší básníci, co si budem povídat... Né však já!!! Myslím, že se mi opět podařilo velmi rafinovaně a neotřele uspořádat verše, které dostaly velmi zajímavý a dechberoucí rytmus, nechal se opět svázat rýmy a s jistotou je použil zcela nové a zkrátka skvělé... Jsem na sebe poprávu hrdý! Jelikož jsem se velmi snažil potlačit svoji vaše prapravnuky přesahující nadčasovost, věřím, že se báseň stane úspěšnou a najde cestu i do Zlatého výběru, ve kterém jsem zatím zaznamenal pouze jedinou inteligentní báseň...

Víš proč si moje na světě láska ze všech nejlepšejší?

Páč tě mám o moc víc než jen tak halabala strašně moc rád

Ty seš totiž holka úplně ze všech úplně nejvíc nejhezčejší

A já sem tvůj daleko mnohem víc než jen pohopouhej obyčejnej kamarád

 

Každý večer bezprostředně před tím než jdu spát na tebe pořád dokola neustále myslívám

Protože seš vážně jak už sem jednou napsal ta úplně nejlepčejší na celym širym světě a možná i o dost největčim vesmíru

Jenom tebe ve svých jenom co by se za nehet vešlo chlípných představách když si to dělám taky před spaním večer mám

A pokaždý to netrvá ani trochu dlouho páč si taky ta nejvíc nejzvrušivá taky ve vesmíru a v celym jeho okolí ještě že mám kapesníky z papíru

 


čtu znovu a valim se:))) na podlaze ouu... smichy:))))))))

hahá:) tohle je prostě nejlepší na smích:) na vyvolání!

nemohu se dockat, az poznam, co to ta laska vlastne je.. ale to bude az za dlouho.. az se narodim.ale ty budes,chlapce,peknej blazen.. :)))

Kalunka
26. 03. 2005
Dát tip
famózní, magore.. :)

páč jsou tam chyby, tak by Tě ta dotyčná bo alt praštili kabelkou... ale krásnej ciťák.... zaslouženě v klubu

tss, svede tohle někdo brát vážně?:))

AudreyR
25. 03. 2005
Dát tip
ty seš ale magor:-)

Havranka5
23. 03. 2005
Dát tip
Autor je jasný případ pilného ichtylka metamorfujícího v ichtyloidního zmrda... Nápověda: Příslušné, vám neznámé výše uvedené výrazy zadejte do vašeho oblíbeného vyhledávače a vyhledejte prosím odkazy na definice. iki má pravdu. Přečti si jeho Opeřenou genocidu. Slovo "holub" změň na "veršovánkový smskář" nebo na své jméno, a slůvko "parapet" za "Písmák" a čti znovu od začátku.

Havranka5
23. 03. 2005
Dát tip
P.S. Tip nedám ani kdyby mě tu vyhrožovali smazáním. Už kvůli těm všem mladým začínajícím autorům, snažících se psát hodnotná díla (a když již vloží výstřednost, tak na vysoké slohové úrovni), co je tady tihle *********** ***** zašlapávají svým spamem do bahna svých ******** ******.

Roman_Tik
22. 03. 2005
Dát tip
ikit: Taky že pošlu! táhni! Nečekám, že nudný pisálek a blbeček jako ty, pochopí velikost tohoto veledíla. popravdě, nečekám to ani od dalších několika generací, ale jednou!!!! Jednou budu velikán, zatímco Ovidius, Homér, Eco nebo Sekora budou kde? Přesně tam, ikite! Nebo spíš kokote?

Tedy Romane, co to do tebe vjelo? :.)

Silvita
20. 03. 2005
Dát tip
chtěla jsem dát jako tip, ale za to chování, v kritikách si ho radši schovám za klobout..cheche:o)

Roman_Tik
20. 03. 2005
Dát tip
alter: to je o tobě ty kokote, copaks to nepoznal?! silvita: Strč si svůj tip do řitě!

Roman_Tik
20. 03. 2005
Dát tip
Ty hajzle! Nemůžeš mě jen tak odkopnout! Slíbils mi, že spolu budem do smrti a nikdy mě neopustíš a budem mít pejska a takovej malej domeček na předměstí!!! Alte, já tě děsně miluju!!! Zabiju se, jestli se mnou nebudeš chodit!!!

Roman_Tik
20. 03. 2005
Dát tip
Holka?! Tys mi zahl s holkou!!! Proboha! :,-( Alte, holka tě zradí, to ony prostě dělaj, věř mi! Jen já sem pro tebe důstojným partnerem! Rozmysli se pořádně, dneska sem u Emptyho málem umřel! Ale když mě vlekl do koupelny, zjistil, že je to jen povrchový poranění. Sem dřív omdlel, než sem si přeřezal žílu. Ale příště už to třeba vyjde!

Páč tě mám o moc víc než jen tak halabala strašně moc rád tohle je úpně nejvíc nejlepšejší :)) skvělý! bavila jsem se královsky*

ale původně jsem myslela, že to bude o penězích

_Psyché_
19. 03. 2005
Dát tip
já nevim, mně to přijde docela na úrovni.....

Roman_Tik
19. 03. 2005
Dát tip
no to si kurva piš!!! Redaktorka!!! Tak kde je ten Výběr a tip, he??? Vůbec tomu nerozumíš, jak vidim, běž se zahrabat!

_Psyché_
19. 03. 2005
Dát tip
fuj, nemluv na mě ty úchyle

Roman_Tik
19. 03. 2005
Dát tip
Já a úchyl? Máš pro to nějaké důkazy? Pokud ne, čekám omluvu! Znám hromadu právníků! Závidíš mi moji genialitu, tak to je! Cha!

_Psyché_
19. 03. 2005
Dát tip
ty si důkaz sám o sobě a neštvi mi nebo tě zabalim do pytlíčku a pošlu jako předmět doličný na policii tvá genialita bohužel nepředčí tu mou je mi líto

Torolfita
19. 03. 2005
Dát tip
Tvůj mozek svazuje spíš megalomanie než genialita :o) Ale ty papírový kapesníky si raději ještě ponechej, pro případ nouze.

_Psyché_
19. 03. 2005
Dát tip
hééj, slečna Torolfita - křik v tichu??

Roman_Tik rulezz! Není co dodat :o)) Když tak toužíš po tom tipu tak tady ho máš. Takový umělec jako ty si ho dazajista beze zbytku zaslouží!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru