Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Komu kape z šosu bílá

Výběr: Print, Kid_A
21. 03. 2005
9
0
3479

 

 

 

Šplouchnutím oka

spolkla

maso

i s rybí kostí zraku.

 

Zakuckala se

a chtěla

vsolit kus chleba

pod víčka,

 

ale smuteční vrba zpychla

a ušila si

z kočičích slz kabát.

 

A tak ani při chůzi

anděla

po hladině 

 

se v kruzích

nezobrazí víc, něž pohled

matky

pěti utopených koťat.

 

 


absurd
07. 06. 2005
Dát tip
***

Fame
07. 06. 2005
Dát tip
zásah!

skvělé t.

Sn_Vojáček: Né každou noc pracuju...na vedlejšák bych toho vodníka vzal, no a když tam bude i ten Filip, tak to bude v pohodě. Jen aby si nedělal nárok na větší kus břehu, když tam byl dřív, než já. A anděl, no to když ryby ťukaj rtama o hladinu se troří kruhy a vypadá to, jako by po hladině někdo chodil - neviditelnej, takže jedině Anděl. --------- no, spíš malá čarodějnice, ale nesmí moc strašit, aby hrdelní řev strašpytlů nenarušil statiku. myslíš, že duše potřebujou garderóbu? Jinak duše zemřelých vodníků nosí zásadně chaluchový frak. -------------------------------------------------------- Kid_A: Celý cyklus se jmenuje ....a kdo nejí bílé, andělí maso!

Acheron
21. 03. 2005
Dát tip
z rybích kostí zraku je křeč, nic víc, "po hladině... kruhy..." je velmi násilný přesah, který šlo zpracovat elegantněji zbytek má své kouzlo, ale tento kousek je jen vysypaný z rukávu. Coine, Mincáku, nepodceňuj čtenáře pod návalem prvních úspěchů! :-)

Print
21. 03. 2005
Dát tip
Síla - a já ji věřím!*

Fouckault
21. 03. 2005
Dát tip
skvělá***

Acheron: já vím, bylo to uspěchané ji sem šoupnout už teď. Díky za postřehy. Trochu jsem to ořezal, tak na to prosím mrkni, jestli je to už lepší.

Acheron
21. 03. 2005
Dát tip
cob, pokud ovšem dáš na kusé postřehy každého komentátora, tak budeš přepisovat do halleluJAH. Což nemáš zapotřebí. Zdravím tě parde-barde. :-)

*!!! moc krásná, lehce obludná a ...asi málo oslintaná, prosvítají bolavá místa...a taky spoustu krásných obrazů...nech ji, jak je... škoda že v noci pracuješ, mohl bys dělat vodníka...za domem mám rybník, s vrbama a topolem a žádného anděla jsem na něm ještě neviděla... :o)

by mě zajímalo, jestli v hradech z písku taky straší bílá paní...možná chodí po hradbách duše zemřelých vodníků v šatech z leknínových květů...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru