Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cesta čtvercového tvaru

24. 03. 2005
3
0
2984
Autor
Vika

 

 

Vážená zákaznice!

Vážený zákazníku!

 

Plánujete výlety? Plánujete dobrodružství? Jste na správném místě! Nabízíme Vám jedinečnou možnost aktivního odpočinku.

 

Vycházíme z dávných poznatků, že právě cesta  je smyslem všeho a že svoboda je v pohybu! Po náročných výzkumech možností našich zákazníků Vám naše firma nabízí ojedinělou možnost vydat se na cestu a získat tolik potřebnou svobodu! Ano, nabízíme Vám cestu a to opravdu vyjjímečnou.

 

Přitom vycházíme z toho, že síla je v jednoduchosti. Nebudu Vás napínat. Jednoduše nabízíme cestu- kolem pokoje!

 

 V čem spočívá originálnost této nabídky, kterou měl již každý z nás jistě někdy na dosah ruky, nemusím snad zdůrazňovat. Nabízí se Vám jedinečné zážitky! A naše firma tyto zážitky dovede k dokonalosti! Jen s námi máte ojedinělou možnost seznámit se podrobně se čtyřmi stěnami. V bezpečí domova vychutnat vzduch za zavřenými okny. JEN NAŠE FIRMA Vám dodá mapy, které Vám přehledně umožní se podrobně  seznámit se všemi zákoutími a rohy jestě před tím, než začnete balit na cestu.

 

 Že již máte sbaleno? Pak co jiného, než se vydat na cestu! Zamířit na CESTU KOLEM POKOJE!

 

Již předem upozorňuji, že cesta kolem pokoje čtvercového tvaru má místy kopcovitý terén. Zejména nábytek kolem zdí vytváří poměrně náročné výstupy. Naše firma Vám proto dodá veškerou základní výbavu k cestám a to jak pro začátečníky, tak i pro náročné klienty. Protikladem těchto dobrodružných cest Vám mohou být zábavné hvězdicové výlety od postele do ledničky, od postele ke knihovně a od postele k počítači. Záleží na Vaší fantazii! To je právě originální způsob naší nabídky, že uspokojí každého, a to vše dle jeho individuálních možností! Vždyť spokojenost našich zákazníků je motorem naší

práce!

 

Že dávate přednost pasivnímu odpočinku? NEVADÍ! Naše firma pamatovala i na Vás. Pokud jste to právě Vy, jistě si vyberete z naší široké nabídky Nicnedělacích souprav. Pokud si zakoupíte čtyři kusy, dostanete jako dárek praktickou příručku Lenošení. Rádio a televize zakoupené v našich elektroprodejnách Vás dovedou dovést do krajin ničím nezatížené mysli. Dodáváme také pračky myšlení, s úžasnou možností do 30ti dnů vrátit zboží. V budoucnu zvažujeme rozšířit naše služby o poskytnutí průvodce, zpočátku jen po obyvacím pokoji. Samozřejmě máme v úmyslu tyto služby následně i specializovat podle typu místností. Ale to jsou výhledy do budoucna, kterými Vás, naše zákazníky, chceme mile překvapit.

 

Dovoluji si Vám proto popřát hodně spokojenosti s našimi službami!

 

Upozornění: Zrádné  mohou být výlety od křesla k oknu a vůbec ty nejnebezpečnější od šatníku ke vchodovým dveřím.

 

Proto si taky na vchodové dveře dejte kvalitní závory, které si prohlédnete na  stránkách www.závory.kov  naší firmy.

 

za spol. Uzavřený svět s.r.o.

 

Ing. Pan Zlato-kop

jednatel

 

 


Alojs
15. 05. 2005
Dát tip
Moc pěkně sis s tím vyhrála. Způsob pojmutí je mi celkem blízký. Úsměvně napsané, několik zapamatování hodných momentů. Sakra... ono to snad vypadá, že jsem natrefil na kvalitní autorku :-)

evalota47
30. 04. 2005
Dát tip
škoda,že akce byla zrušena - dovedu si přdstavit to podívání - hi hi

Kandy
27. 04. 2005
Dát tip
To je nápad, hned to vyzkoušim. Terén teď po dešti ( a malování) buda dozajista velice lákavý a přehledný. Jen doufam, že nepotkam žádnýho pavouka

Vika
27. 04. 2005
Dát tip
Tak na pavouky bacha. Já jsem jednou měla v bytě saranče. Asi v 1hod v noci a než se mi ho podařilo uprosit, ať vyletí balkonovejma dveřima, to teda bylo něco.:o)

Odkaz nefunguje. Béé... Jinak nijak nezaujalo. Moc popisné.

Vika
02. 04. 2005
Dát tip
No jasně, že odkaz nefunguje, to by mě někdo pěkně ...za nedovolenou reklamu nebo poškozování jména nebo co. Jinak dík za kritiku.

Eilil
28. 03. 2005
Dát tip
hihihi.. :o) to postrádá chybu na nechybí originalita.. :o) t

Vika
28. 03. 2005
Dát tip
Jsem ráda, že tě to pobavilo.

Tomaszlosin
25. 03. 2005
Dát tip
Nápad to má, ale jestli je to fejeton.....

Vika
25. 03. 2005
Dát tip
No, asi máš pravdu, ale jiná kategorie mě nenapadla.

Zbyhoň
24. 03. 2005
Dát tip
Noo... já bych dal tipa za nápad, jenže jeden nápad je přece jen trošku málo, na takovej podelší text by se slušely aspoň dva :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru