Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Písmák "domů"

29. 11. 2000
1
0
7467
Autor
Olda

Písmák "domů" je program umožňující číst díla z Písmáka bez připojení k internetu. Stáhnete si tak svého oblíbeného autora, či nová díla a později již bez připojení procházíte svým vlastním Písmákem na vašem počítači. Nová verze umožnuje i psaní kritik. Kritiky jsou pak hromadně odeslány a přidány pod díla. Vývoj programu jde dál. Autor Koom se nabídl, že bude v programování dál pokračovat a že aplikaci dovede k příjemnějšímu uživatelskému rozhraní a přidá nové a užitečné funkce. Je také na vás, co všechno bude Písmák "domů" umět. Pište prosím svoje návrhy.
Wopi
14. 04. 2003
Dát tip
amores: když do okénka u "kritiky u vašich děl" napíšeš svůj nick, můžeš zpětně procházet své kritiky (a i kohokoliv jiného, koho tam chceš vyplnit)

amores
04. 04. 2003
Dát tip
Chtěla bych vědět jestli si někde můžu přečíst k jakým dílum jsem psala nazor děkuji

tloudev
10. 07. 2002
Dát tip
kylix sux! /bin/bash & sed & awk & tcl rulez!

Koom
08. 07. 2002
Dát tip
Jenom pro info, me se pismak domu momentalne netyka takze vsechno mlatte o hlavu oldovi, snad nekdy mozna se do toho velkyho dila zas pustim:) Linuxaci a jina killall microsoft havet, olda vam zdrojaky urcite rad propujci a s trochou stesti a hruzy v ocich by se s tim dalo v kylixu neco udelat, nebo si zbufnete nakej emulator:)

Danny
06. 07. 2002
Dát tip
tloudev: helemese, linuxák :) Na Linuxu můžeš zkusit Písmáka domů nahradit programem wget (http://www.gnu.org/software/wget/wget.html) který je určen pro dávkové a případně i rekurzivní stahování webových stránek: příkazy wget -r http://autori.pismak.cz/nickname a wget -r http://www.pismak.cz/vypdila.php3 by mohly pomoct. Můžeš je i hodit do cronu nebo s nima jinak blbnout... linux rulez.

Danny
06. 07. 2002
Dát tip
Koom: zdá se, že program neumí zacházet s dílama které obsahují v názvu uvozovky či apostrof, mrkni na to

Prokletí
06. 07. 2002
Dát tip
Psal jsem to jinde, napadá mě, že by bylo skvělé, kdby šla stahovat dílka ze složky "Přečtu si později". Šlo by to? ;o))))) Díky m.

tloudev
24. 06. 2002
Dát tip
a verze pod linux neni. Co my chlapci ubozi, kteri se nechceme stat obeti monopolu galaxie microsoft? Ano ano.. nejen ze jsme atakovani vsude mozne nesmyslnymi napisy "tyto stranky pouze s MSIE rychle a dobre", ale ani autori takovych banalitek jako pismak domu nam nepreji. Co takhle zverejnit dotycny programek jako Open Source?

Vio
25. 07. 2001
Dát tip
Rebecco, je. Klikni si na odkaz "Písmák" vlevo.

Prokletí
04. 12. 2000
Dát tip
nechci nic říkat, ale to vkládání krtik mi přijde nedostatečně velké: 10 řádek, to mi rozhodně nestačí ... a naví více viz _JiKín_ m.

Koom
30. 11. 2000
Dát tip
jak sem nedavno videl Olduv inbox tak to radsi vyventilkuj:-)

JiKo
30. 11. 2000
Dát tip
k písmáku domů tj offline při psaní kritik offline když si překliknu do notepadu či jiného okna nenávratně se mi schová a pokud mám nějakou rozepsanou je fuč. Dále nelze udělovat tipy .. to ale asi víš:-)) jo a nevím jestli by nestálo za to zvážit udělat i offline volbu zaškrtnutí všech avíz...lehce zneužitelné ale co není, že /stejně tak to člověk může vše zaškrkat přímo :-))/

JiKo
30. 11. 2000
Dát tip
aha sakra Mahoney mě předběhl :-)) tak sory za plácání placu

Merle
29. 11. 2000
Dát tip
až budu mimo tuhle pevnou linku, rozhodně ho používat budu... když už na nic jinýho, tak na zálohy děl, před autorovým svévolným smazáním :-))

Vio
29. 11. 2000
Dát tip
Peesmhak phone home ;-))) Moc fajn prográmek... používám jej denně. A ještě k tomu vylepšeníčka... mňam, už se těším ;-))) Třeba mě něco napadne, ale nespoléhejte na to ;-)))

Merle
29. 11. 2000
Dát tip
ech, nějak zmizelo to hlasování do ankety... Oldóó

Marigold
29. 11. 2000
Dát tip
Písmák Go Home: No já si myslím, že by mi takovej písmák mohl vždycky ráno chodit pro noviny (můj pes se na to totiž nehodí a vždy, když se ho snažím k něčemu vychovat, tak předstírá slabomyslnost).

Prokletí
29. 11. 2000
Dát tip
šak už ho dloho mám a hojně užívám ... díky za něj, Oldíku milý m.

Rivka
29. 11. 2000
Dát tip
Oldo - nechci být protivná, ale - myslíš, že by Písmák domů dokázal zobrazovat od Andrejka Vojtěcha víc než ta dvě dílka, co zobrazuje teď?:))))

JiKo
29. 11. 2000
Dát tip
Oldo předals Koomovi moje návrhy z mailu? Ať to tu nemusím ventilovat znovu

Mahoney
29. 11. 2000
Dát tip
návrhy: 1) bez možnosti posílání vážných a soukromých kritik, tipů a avíz je možnost odesílání kritik z domova téměř k ničemu... 2) pokud jde o avíza, dlouho jsem přemýšlel nad tím, jak je vyřešit offline, asi by bylo nejschůdnější jen zatržítko "odeslat avíza" které pak pošle avízka všem - tedy chyběla by možnost posílání avíz jen vybraným jedincům... 3) u stažených děl v kategorii MIMO by se nemusel zobrazovat počet návštěv a tipů :-)) toť vše, howg :-)) MVR a díky i za stávající verzi, jen díky tomu čtu a dokonce cca 5% kritik posílam skrze chytrý prográmek :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru