Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

inner spaces (nothing is like before, and never gonna be...)

04. 12. 2000
1
0
2618
Autor
Lasy

n o t h i n g

inner spaces (nothing is like before, and never gonna be...) štěstí pocit beznaděje láska vřelá když hřeje smutek, bolest, žal osudu jen synonyma dusím se lžu vlastní pravdou čas se mrazí a zrcadlí na hladině vody slova bolest studna slz slaná to hladina slovy se proklíná vlastním utrpením zapomíná lasy
Kovi
09. 12. 2000
Dát tip
Tak pro začátek ti, miláčku :-), dávám TIP - tak pro zahřátí, pro uspokojení tvé nemocné dušičky, pro vyjádření mého soucítění s tebou, pro celkový dojem z básně, který je více než dobrý... Kde jsi zas nabral tolik skepse a pesimismu? Že tě to pořád baví... no ale zrovna já mám do toho co kecat, viď?!? Moc se mi líbil výrazy "lžu vlastní pravdou" a "...vlastním utrpením zapomíná" - to se ti fakt povedlo... je to přímo gheniální - nenápadně o tom rozvíjím v hlavě malé úvahy... vlastně jsi tak trošku vystihl můj momentální stav... takhle by mě to nikdy nenapadlo, díky... aspoň se zas můžu topit sama v sobě... Jojo.. piš.. ať mám co číst..

Albireo
05. 12. 2000
Dát tip
K básni samotné se necítím povolán něco říci, ale bývá zvykem, že název je v témž jazyce jako dílo.

Vyjan
05. 12. 2000
Dát tip
Báseň není nejhorší, snad jen trochu méně osobitá, zejména rýmy mají dost ošoupané rukávy. Raději se podívám ještě na nějaké jiné. Albireovi: v básni nic nebývá zvykem. Název může být třeba i ve svahilštině. Vše je v rukou a v hlavě básníka.

Lasy
05. 12. 2000
Dát tip
Nerymuju, to je nahoda, ze to jako rym vypada, sorry. Lasy

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru