Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chybíš mi...

22. 07. 1999
0
0
1568
Autor
IAGO

Chybíš mi, chybíš, ach jak moc, je již dost hodin, přes půlnoc a já v posteli své ležím a zraky upírám k temným věžím, jež před mými okny jsou. Ležím a po tvářích mi kanou slzy, a vím, že spát bych měl, protože zítra vstávám brzy, ale spáti nemohu, ne a ne, ta vzpomínka na Tebe, mne vždycky dostane a já jsem zas slabý v kolenou. Však když už do spánku nořím a Tobě se láskou svou kořím, tu ošklivý zvuk ze spánku mě leká: "Ach to byl zas jen sen," říkám si a vstávám víc unaven, než jsem šel večer spát. A tak to chodí den co den, "Srdce mé, proč mě mučíš jen?" A Boha se ptám: "Bože, co hrozného jsem udělal, že jsi mi moje srdce dal?"
Lalinka
21. 09. 1999
Dát tip
me se to zda hezky, ale jak to dopadne..?
Nechces udelat pokracovani, protoze prvni dil se me moc libil

Gity
28. 07. 1999
Dát tip
A boha se ptám proč ženě duši dal...

IAGO
28. 07. 1999
Dát tip
Saša: V poslední době hodně mažu....

Gity: Nejen ženě, ale i muži...

Saša
23. 07. 1999
Dát tip
Myšlenku máš báječnou, rýmy jsou krásné, ale chce to dotáhnout - zkus si to přečíst nahlas a zjistíš, že místy chybí rytmus... V žádném případě nezahazuj papír a tužku, ale naopak PIŠ, PIŠ a ještě znovu a znovu PIŠ! Zkoušej dopilovat délku rýmu, rytmus, styl verše a uvidíš, že to bude báááječnýýýý. Už se těším. :c))

Bibša
23. 07. 1999
Dát tip
Možná má Saša pravdu, nikdo však nejsme dokonalý, já bych jen chtěla říct, že pocitově to na mě dopadlo jako bomba, kdyby tohle napsal někdo mi, tak mu skočím kolem krku a už ho nikdy nepustím . . . miluj dál, ikdyž to někdy trochu boli !!!

IAGO
23. 07. 1999
Dát tip
Saša a Bibša: Já vím, že to nemá tu správnou formu, ale vždycky, když něco napíšu, tak to radši rychle odesílám, protože, kdybych to po sobě přečetl, tak bych to musel hned smazat.

Saša
23. 07. 1999
Dát tip
IAGO, v žádném případě ta moje básnička není jako vzor - má spoustu chyb a chtěla by napsat líp, ale prostě mě to tak napadlo po přečtení tvých veršů. Až pak mě napadlo, že by bylo vhodné občas napsat i něco alespoň trošku rozumného. A že máš chuť svá díla po přečtení smazat? Tak to asi všichni, z toho si nic nedělej. A hlavně - nemaž a piš! :c))

Saša
23. 07. 1999
Dát tip
Problémy vždycky posílí tě
už nejsi hochu malé dítě
už musíš jednou pochopit
že bůh nám naše srdce dává
je fuk že nás pak bolí hlava
že nelze lásku uchopit

Bůh stvořil nás k obrazu svému
snad že měl při tom trochu trému
udělal při tom spoustu chyb
Myslíš, že srdce v hrudi tlačí?
Žalovat Bohu že snad stačí?
Neber si to tak - uděláš líp.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru